5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyřgólový Straka zařídil Heřmanovi Městci vysokou výhru, Elich udržel čisté konto


Branky


5

Heřmanův Městec stále bojuje o páté místo, které momentálně obsazují hráči Kočí. Heřmanův Městec má vysoký počet obdržených branek, ale zase jich dost nastřílel, i když to není úplně moc. Příští utkání sehrají na půdě Křižanovic, kde budou muset za každou cenu bodovat, pokud chtějí ukončit sezónu na pátém místě. To Krouna, jelikož je na posledním místě tabulky, tak má sestup jasný. Vstřelila pouze 27 branek z 25ti zápasů, což je jeden gól na jeden zápas, a to je velmi málo. Poslední utkání v okresním přeboru odehrají na domácím hřišti proti týmu z Kočí, kterým jde o páté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heřmanův Městec svému soupeři nedovolil žádnou gólovou příležitost

Do utkání šel Heřmanův Městec jako jasný favorit, což od začátku také potvrzoval. Už hned v 10. minutě, se totiž domácí radovali z prvního gólu, který po rohovém kopu a následné teči vstřelil kapitán Straka. Poté se jednalo spíše o zápas na jednu branku. Domácí si vypracovávali několik nebezpečných šancí a nepouštěli hosty do větších ohrožení branky. Ve 32. minutě už nadešel čas ke skórování, když se po centru Vojtěcha nemýlil Radek Kápička. Poločas se po druhém gólu odehrával v poklidu a další branku to nepřineslo, tudíž se šlo do kabin za stavu 2:0.

Straka stačil ve druhém poločase nasázet hattrick

Do druhé půle šla Krouna s tím, že musí dohánět dvoubrankový náskok, a proto se začala více tlačit do šancí, jenže ty neměly gólový úspěch. Na řadě tak byl domácí tým, který předváděl kombinační a pohledný fotbal. Po jedné z kombinací přišel pro hosty trest, a to v podobě obdržené třetí branky. V 61. minutě přišla na pravé straně spolupráce mezi Zrůstem a Strakou, kterou sám na sebe vzal Straka a svou střelu zpoza vápna uklidil přímo k tyči, 3:0. Deset minut před koncem bylo definitivně rozhodnuto, když kapitán Straka dokončil svůj hattrick, a to po chybě hostujícího brankáře Zástěry, který nastřelil zmiňovaného Straku a poté se odražený míč dokutálel za brankovou čáru. Jenže Straka u hattricku neskončil a do konce utkání stačil vsítit ještě jednu branku. Opět spolupráce Zrůsta se Strakou na pravé straně, kde opět vyslal krásnou střelu na zadní tyč, čímž poslal Krounu do 3. třídy. Krouna tak odjíždí s obdrženým bůrem.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Vojtěch - Obránce: Utkání bylo po většinu času v naší režii. Využité šance v prvním poločase nás uklidnili. Chyby v obraně soupeře nám nahráli k jednoznačnému výsledku. Děkujeme divákům za skvělou kulisu v posledním domácím zápase.




Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec B
M. Elich [-] - S. Mach [-] , D. Ilko [-] (60. A. Malínský [-] ) , D. Zrůst [-] , V. Kápička [-] , M. Straka [-] , R. Kápička [-] , D. Kosina [-] , T. Vojtěch [-] , D. Vrátil [-] , R. Novák [-]

TJ Sokol Krouna
M. Zástěra [-] - S. Meszáros [-] , P. Talačko [-] , P. Svatoň [-] , J. Stodola [-] , M. Zástěra [-] , P. Sodomka [-] (60. M. Knettig [-] ) , Š. Vopařil [-] , M. Nekvinda [-] , M. Černý [-] , V. Horník [-]

ŽK: 28. V. Horník , 34. S. Meszáros .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šmaha Martin st. - CHOUR Milan, TŮMA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Zápas na jednu branku. Tady nemají hosté žádnou šanci na úspěch.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích