2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nekvinda v posledních minutách zachránil Krouně bod


Branky


4

Krouna zaujímá poslední místo tabulky okresního přeboru Chrudim. Mají jednoznačně nejhorší útok celé ligy, poněvadž vstřelila pouhých 27 branek z 24 zápasů. Také jsou třetím nejvíce inkasovaným týmem. To Chrast je na jedenáctém místě, ale v posledních zápasech ukazují skvělou formu, což mohou doma potvrdit proti Křižanovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rázek vsítil a hned vystřídal

Zápas v Krouně začala Chrast velmi aktivně a od prvních minut soupeře zatlačila. Odměnou byl první gól v podání dorostence Tomáše Rázka, který se zakončením z blízka po pěkné kombinaci prosadil poprvé v kategorii dospělých. Tlak v první půli pokračoval, ale další šance zůstaly nevyužity. Domácí tým si žádnou vážnější příležitost nevypracoval, a tak se šlo da kabin za stavu 0:1.

Krouna nevzdala závěr zápasu a vyrovnala dvoubrankový náskok

Ve druhém poločase se chrasteckým podařilo brzy zásluhou důrazného Šprongla dostat do dvoubrankového vedení. I v dalších minutách si hosté vytvářeli šance, ale třetí gól nepřidali. To se nakonec ukázalo jako klíčové. Znovu se totiž Chrasti stalo, že nezvládla závěr zápasu. V posledních dvaceti minutách hosté přestali hrát a Krouna dvěma slepými góly srovnala na konečných 2:2. Trefil se Horník a Zástěra.



Ohlasy k zápasu



SK Chrast
Jakub Cimburek - Útočník: Zápas v Krouně jsme výborně začali, v prvním poločase jsme domácí k ničemu nepustili a sami jsme vstřelili gól, mohlo jich být i více. Ve druhé půli jsme trochu polevili, přidali jsme druhý gól. Měli i další šance, ale ty už jsme bohužel nevyužili. V posledních dvaceti minutách jsme už poněkolikáté v sezóně úplně přestali hrát a dovolili jsme domácím vyrovnat. Zbytečná ztráta dvou bodů.



Sestavy


TJ Sokol Krouna
M. Zástěra [-] - P. Svatoň [-] , J. Stodola [-] , P. Sodomka [-] (25. A. Sodomka [-] ) , M. Zástěra [-] , M. Knettig [-] , Š. Vopařil [-] , J. Volf [-] , M. Nekvinda [-] , M. Černý [-] (64. P. Talačko [-] ) , V. Horník [-]

SK Chrast
J. Hrubý [-] - T. Rázek [-] (19. J. Cimburek [-] ) , D. Málek [-] , M. Rejfek [-] (76. D. Nevole [-] ) , J. Plosza [-] , T. Kratochvíl [-] , J. Kadavý [-] , T. Nevole [-] (90. P. Borecký [-] ) , M. Šprongl [-] (66. H. Steklý [-] ) , J. Gregor [-] , M. Drahoš [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: VÍCH Matyáš - HORÁK Milan, VÍCH Mikoláš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů