Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídání Capouška přišlo ve správnou chvíli, vstřelil gól a připsal si důležitou asistenci


Branky


4

Kočí je na pátém místě okresního přeboru Chrudimska. Po dvou nepovedených zápasech se Kočí dočkalo třech bodů. Tímto zápasem uteklo v tabulce Heřmanovému Městci narozdíl čtyř bodů. Příští zápas zavítá do dalekého Ronova, kde se může definitivně rozhodnout o sestupovém týmu ze dvou sestupujících, poněvadž Ronov musí vyhrát oba dva zbývající zápasy. Heřmanův Městec, který je na šesté pozici, tak momentálně prohrál čtvrtý zápas v řadě, což může v páteční dohrávce 18. kola pokračovat, protože nastoupí na půdě Horního Bradla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kočí nevyužilo několik gólových příležitostí

Za krásného slunečného počasí a před úctyhodnou návštěvou se odehrál duel mezi Kočím a Heřmanovým Městcem. Do zápasu šly oba celky s velkou chutí vyhrát, poněvadž se hrálo o páté místo. Prvních deset minut se domácí nemohli dostat do tempa, a tak si začátek víceméně užívali hosté. Měli více míč na kopačkách a párkrát ohrozili branku Dostála. Po uplynulých deseti minutách se hra obrátila a domácí začali hrát to, na co jsou zvyklí. Domácí si chtěli v tomto zápase užít míč na kopačkách, což se taky dařilo. Přicházelo více zakončení od domácí strany a vypracovali si minimálně tři gólové příležitosti, které skvělými zákroky vychytal hostující brankář Elich. První gólovou šanci měl na hlavě Mrázek, který svou hlavičku poslal přímo doprostřed brány, ale Elich svým rychlým reflexem vytáhl míč na rohový kop. Po pár minutách se mohli domácí radovat z první branky, jenže tutovou šanci zahodil Blažek. Přihrávka z pravé strany přes celé malé vápno prošla až na Blažka, který střílel brankáři do proti pohybu, ale ten skvělým zákrokem vykopl míč za svou svatyni. Před poločasovou pauzou se mohl prosadit Dvořáček, který po rozehraném rohovém kopu vyskočil ze všech nejvýše a svou hlavičku poslal za záda Elicha, jenže na brankové čáře stál bránící hráč, který hlavičkou uklidil míč do bezpečí. Za celý první poločas se hosté nedostali k žádné obrovské šanci, a tak hráči odcházeli do kabin za stavu 0:0.

Capoušek rozhodnul o vítězi utkání

Do druhé půle se šlo na obou stranách ve stejné sestavě jako na začátku. Začátek byl totožný jako první poločas. Na úvodní branku se nečekalo nějak dlouho, protože už v 50. minutě se trefil Blažek, který využil nedorozumění mezi obránci a brankářem, a tak svým důrazem poslal míč za záda Elicha. Domácí brankář Dostál neměl ve druhém poločase skoro žádný zákrok, protože se hosté trápili při přechodu do útoku. Do 81. minuty se odehrávalo celkem vyrovnané dějství, a to hlavně uprostřed hřiště. Jenže v 82. minutě přišlo zvýšení skóre na 2:0 po zásluze Mrázka. Capoušek se skvěle uvolnil přes hostující hráče, přihrál na střed hřiště Budínskému, který exkluzivní stahovačkou zmátnul soupeře a poslal do samostatného nájezdu Mrázka. Ten zavřel oči a poslal míč mezi nohy brankáře. Zdálo se být rozhodnuto, ale domácí po třech minutách navýšili na 3:0. Skvělý nákop Dvořáčka za obranu, kde byl v náběhu Capoušek a před brankářem Elichem stihnul míč posunout za jeho záda. V 88. minutě se hosté dočkali čestného gólu, když se po chybě domácího brankáře trefil Novotný, čímž upravil skóre na 3:1. Zasloužené tři body zůstávají v Kočí.



Ohlasy k zápasu


Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Zápas se odehrával podle očekávání. Vyrovnané utkání, které přineslo méně šancí. Spíše se to hrálo na držení míče, což mělo více Kočí. Přesto jsme měli pár gólových šancí, které kdybychom využili, tak jsme o poločase vedli 3:0. Jsem za tuto výhru nesmírně rád, protože jsme po minulém víkendu nebyli v ideálním rozpoložení.

FK Jiskra Heřmanův Městec B
Stanislav Mach - Obránce: Utkání bylo celkem vyrovnané, ale jako vždy se nám nedaří koncovka, což soupeři ano.



Sestavy


Kočí
P. Dostál [-] - P. Budínský [-] , M. Šára [-] , M. Blažek [-] (76. P. Capoušek [-] ) , L. Štursa [-] , O. Nepovím [-] (64. P. Šára [-] ) , J. Mrázek [-] , D. Janko [-] , M. Dvořáček [-] , L. Koreček [-] , D. Kudrnka [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec B
M. Elich [-] - S. Mach [-] , D. Ilko [-] (54. T. Valenta [-] ) , T. Dostál [-] (75. O. Hovorka [-] ) , V. Kápička [-] , M. Straka [-] , R. Kápička [-] , F. Novotný [-] , D. Kosina [-] , J. Čížek [-] , D. Vrátil [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šeps Martin - KOSTKA Martin, VANÍČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů