Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Holub zařídil Dřenicím další výhru


Branky


4

Dřenice jsou na třetím místě tabulky a měřily své síly proti osmému celku, a to jsou Kameničky. Dřenice po tomto utkání pokořily gólovou hranici 100 vstřelených branek. Momentálně mají pět zápasů po sobě bez porážky. To Kameničky potom, co měly několik výher po sobě, tak nyní tři zápasy po sobě nevyhrály. V příštím utkání vyzvou v domácím prostředí Chroustovice, které mají podobnou formu jako právě Kameničky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekané vedení hostujícího týmu na půdě Dřenic

V dost úmorném teplu začal zápas mezi Dřenicemi a Kameničkami. Hra se odehrávala v průměrném tempu, když však po chvíli hry vybojoval míč jeden z hostí a přihrál Rysovi, který si navedl míč do vápna, zasekl a poté překonal domácího brankáře Křemenáka střelou po zemi na zadní tyč. Dřenice jako domácí tým však vrátili úder hned po pár minutách, když se prosadil Čechlovský a srovnal stav utkání na 1:1. Zápas byl dost opatrný a hosté po kombinační hře ve středu hřiště, šli do vedení, poté co se po průnikové přihrávce dostal Rybička do úniku a lobem na zadní tyč dostal svůj tým do vedení. Hra plynula a domácí tým si vytvářel více šancí. Po brejkové situaci se dostal do šance kapitán Horák, který vyslal tvrdou střelu na bránu, a přestože orazítkoval brankovou konstrukci, tak míč skončil mezi třemi tyčemi. Hosté se tak ujmuli vedení a do poločasu udrželi dvoubrankový náskok.

Ve druhém poločase domácí vstřelili stý gól

Druhý poločas patřil domácím, kteří svým střídáním a větší pohodě na míči kombinovali a nepustili Kameničky do hry. Po dlouhém míči do lajny se k centru dostal útočící hráč domácích, který sklepnul balón na Mattuše a bez větších obtíží dostal míč za záda Brázdy. Do 70. minuty se hosté drželi, ale poté domácí vyvíjeli čím dál větší tlak, na který mužstvo Kameniček nestačilo. Po dlouhém míči se k přesně mířenému sklepnutí dostal střídající Holub, který si míč posunul a vsítil svůj první gól v zápase. Hostující tým už bez většího odporu se nechal dorazit stým gólem, a ten zařídil druhým gólem v zápase Holub, čímž dokonal obrat. Hosté naprosto odpadli, čehož využil Čechlovský a zvýšil na 5:3.



Ohlasy k zápasu


Dřenice
Matěj Tezour - Záložník: Kameničky jsou velmi nepříjemný soupeř, a to hlavně díky jejich tvrdé hře. To dokázali, když po jednom z našich nejhorších poločasů jarní časti vedly. Ve druhém poločase jsme začali hrát svoji hru a zaslouženě zápas otočili.

FK Kameničky
Tomáš Rybička - Záložník: Do utkání jsme vstoupili lépe. Byli jsme důraznější a dokázali jsme skórovat z těžkých pozic. Po změně stran nám došli síly, utkání jsme vypustili a prohráli vlastními chybami.



Sestavy


Dřenice
L. Křemenák [-] - A. Charvát [-] , O. Martinec [-] (46. R. Holub [-] ) , O. Čechlovský [-] , M. Adámek [-] , L. Kostka [-] , P. Vladyka [-] (24. L. Wasserbauer [-] ) , M. Tezour [-] , J. Adámek [-] , P. Popelka [-] , D. Mattuš [-]

FK Kameničky
Š. Brázda [-] - J. Sadílek [-] , T. Rybička [-] , T. Rys [-] , J. Horák [-] , T. Bureš [-] , M. Bureš [-] , R. Adámek [-] , P. Adámek [-] , D. Brázda [-] , M. Vamberský [-]

ŽK: 61. L. Kostka .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Novotný Bohumil - PETIK Roman, BRANDSTEIN René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích