Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvanácti gólová přestřelka připomínala místo fotbalu lední hokej


4

Horní Bradlo na čtvrté pozici tabulky podává skvělé výkony a výsledky tomu nasvědčují, přestože párkrát prohrálo. V posledních dvou zápasech se radovalo z dvanácti vstřelených branek. Jejich největší síla je v útoku, protože duo Radouš, Kroutil stihlo nastřílet dohromady 53 branek, což je více jak polovina vstřelených branek Horního Bradla. Příští zápas je čeká dohrávka 18. kola proti Heřmanovému Městci. Ronov tímto zápasem víceméně ztratil šanci na udržení se v okresním přeboru Chrudimska. Ronovští by museli předvést skvělý výkon, aby porazili Kočí, které nemá povedenou jarní část sezóny. Přesto umí zahrát skvělý fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Bradlo těsně před poločasovou pauzou dvakrát udeřilo

Utkání začalo velkou aktivitou hostujícího celku, který musel za každou cenu bodovat, aby si udržel teoretickou šanci na udržení se v soutěži. Aktivita trvala jen pár minut a domácí udeřili po pěkném centru Hořčíka, který se dostal k Večeřovi, a ten do prázdné branky vsítil na 1:0. Domácí se uklidnili a byli aktivnější na míči. Jenže ve 30. minutě po hrozivé chybě v obraně, šli hosté sami ve dvou na domácího brankáře Vrbku a vyrovnali tak na 1:1. V závěru prvního poločasu se domácí díky duu Radouše a Kroutila dostali do dvoubrankového vedení 3:1.

Druhá půle nabídla několik vstřelených branek

Do druhého poločasu opět hosté vstoupili aktivně a podařilo se jim snížit na 3:2. Střelcem snížené branky byl Široký, který si tak připsal druhou branku zápasu. Utkání tedy dostalo ještě náboj. Po bojovné pasáži přišel faul hostujícího hráče v pokutovém území, který hlavní rozhodčí nepřehlédl, a tak nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Semerád. To do utkání vneslo vlnu nadávek a křiku z hostující lavičky. Hra pokračovala a hostům se opět podařilo po chybě v defenzivě snížit na 4:3, zásluhu na tom měl Urbánek. Definitivní zlom utkání přineslo navýšení skóre až na stav 7:3. Do té doby se prosadil druhou brankou Radouš i Semeráad a k nim se přidal Večeřa. Nakonec zápasu ještě oba celky vstřelily po jedné bránce a konečné skóre se zastavilo na 8:4.



Ohlasy k zápasu


Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Bojovně naladěné mužstvo Ronova začalo aktivně. Po uklidňující první brance se nám podařilo nastřílet spoustu branek. Mohli jsme to sice dohrát ve větším klidu, kdyby jsme nedělali zbytečné chyby v defenzivě. Na to, že se nám postupně rozpadá ze zdravotních důvodů mužstvo a dohráváme pouze s torzem si výhry cením. Na utkání se mi nelíbilo zbytečné nadávání a pokřikování od hostující lavičky, kdy to na hřiště vnášelo spoustu nevole a nervozity.

SK Ronov nad Doubravou
Jan Žítek - Záložník: Máme za sebou hodně divoký zápas, na takový výsledek si vzpomínám snad naposledy ze žákovských zápasů. Přestože jsme obdrželi osm gólů, tak nás mohou těšit alespoň čtyři vstřelené.



Sestavy


Horní Bradlo
D. Vrbka [-] - M. Nepovím [-] , M. Horčík [-] (62. K. Brajila [-] ) , J. Kroutil [-] , J. Hájek [-] , R. Bláha [-] , L. Dalecký [-] , D. Večeřa [-] , J. Semerád [-] , I. Pospíšil [-] (80. J. Kroutil [-] ) , M. Radouš [-]

SK Ronov nad Doubravou
V. Petžílka [-] - J. Rek [-] , V. Klug [-] , P. Urbánek [-] , F. Štěpař [-] (36. D. Čarný [-] ) , J. Široký [-] , J. Žítek [-] , M. Spěvák [-] , J. Černík [-] (56. J. Zita [-] ) , J. Kasal [-] , J. Spěvák [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: POPP Lukáš - ŠEBEK Miroslav, CHOUR Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů