0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Načešice opět nezaváhaly, přestože to válec nebyl


Branky


4

Křižanovice se umisťují na desáté pozici okresního přeboru Chrudim. Rozhodně nemají ideální statistiky, které by si představovaly, poněvadž mají jako druhý tým nejméně vstřelených branek. Příští zápas je čeká Chrast, která je hned za Křižanovicema, tudíž se bude hrát o desátou pozici. Samozřejmě mezi sedmým a desátým místem je rozdíl jednoho bodu, takže se Križanovice mohou dostat o dost výš. To Načešice jsou ve svém živlu, jelikož si připsaly už dvacátou výhru a jsou jediným týmem bez prohry. Se 76 vstřelenými brankami jsou druhým nejvíce skórujícím týmem. Jejich největší síla je obrana, poněvadž obdržely pouhých 22 branek. V příštím zápase Načešice vyzvou tým na druhé příčce z Miřetic, takže se možná dočkáme první prohry lídra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svoboda potrestal chybu domácích

Úvod utkání se nesl ve znamení vyrovnaného průběhu, kdy se ani jeden z týmů nedostal do vvložené šance. Míč byl více na kopačkách domácích. První zakončení přišlo po rohovém kopu Faltyse, kdy se nejvýše vyšrouboval Jan Pilař, ale hlavičkou vysoko přestřelil. První chyba domácích vedla k vedoucímu gólu hostů, poněvadž se prosadil Svoboda. Rychle rozehraný přímý kop na rozeběhnutého Svobodu, který přehodil vyběhnutého brankáře Matějku a vsítil na 0:1. Druhou branku mohli hosté přidat po šanci Pilného, ale ten trestuhodně zahodil. Za zmínku stojí i tvrdá rána Filipa Jiráska, ale s tou si brankář Matějka poradil na jedničku. Do kabin se přeci jenom mohlo jít za vyrovnaného stavu. Poté, co Faltys dlouhou přihrávkou našel Ondřeje Pilaře, který si poradil v souboji s hostujícím obráncem jeden na jednoho a tvrdou střelou z hranice vápna vyprášil rukavice hostujícího brankáře Gajdošíka.

Načešice přidaly druhou branku

Druhý poločas vypadal prakticky stejně jako ten první. Domácí měli míč více na kopačkách, ale jejich převaha končila na velkém vápně hostů. Po jedné akci domácích se míč odrazil na kopačky Ondřeje Pilaře, a ten podruhé zkusil štěstí ze střední vzdálenosti, ale s jeho střelou si s obtížemi poradil Gajdošík. Hosté zahrozili hlavičkou Pilného, ale toho vychytal Matějka. Vyrovnat mohli domácí zhruba patnáct minut před koncem, kdy centr Nováka odvrátil Tlapák na Ondřeje Pilaře, který míč připravil k zakončení pro Faltyse, ale ten z hranice vápna přestřelil. Tak do otevřené obrany udeřili hosté, kdy Hladina postupoval ze strany sám na bránu a tvrdou střelou do šibenice nedal Matějkovi šanci zasáhnout, 0:2. Načešice si tak odváží další tři body.



Ohlasy k zápasu


Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Náš výkon a hlavně nasazení bylo oproti minulému týdnu o 100% lepší a chvílemi jsme dokázali lídra přehrávat, ale bohužel nás trápí pořádo to samé. Hrajeme fotbal od vápna k vápnu, ale nevede to prakticky do žádné vyložené šance. Bohužel, hezký kombinační fotbal automaticky body nepřináší, a proto opět odcházíme poraženi.

TJ Mezilesí Načešice
Ondřej Pilný - Útočník: V utkání jsme dodržovali, co jsme si řekli před zápasem v kabině, a to vedlo k tomu, že domácí se nedostávali do mnoha šancí. Naopak my jsme měli několik šancí z brejků a mohli jsme dát více branek, ale těší nás, že jsme opět dokázali udržet nulu vzadu. Snad to tak bude i nadále.



Sestavy


Křižanovice
L. Matějka [-] - J. Pilař [-] , M. Novák [-] , J. Musil [-] , J. Štěpán [-] (85. T. Rejl [-] ) - O. Pilař [-] , D. Prokop [-] , T. Stryka [-] (56. O. Prokopchuk [-] ) , J. Faltys [-] - J. Janeček [-] (72. D. Košárek [-] ) , P. Jeníček [-] (77. D. Košárek [-] ) -

TJ Mezilesí Načešice
P. Gajdošík [-] - M. Netáhlo [-] , F. Jirásek [-] , A. Jirásek [-] , L. Heřmanský [-] (87. M. Jirásek [-] ) , J. Čížek [-] (85. J. Novák [-] ) , V. Svoboda [-] , M. Žák [-] (75. J. Hladina [-] ) , T. Tlapák [-] , O. Pilný [-] , Š. Kramařík [-]

ŽK: 57. F. Jirásek .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Baťa Tomáš - CIPRYÁN Tobiáš, PILAŘ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů