0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po skvělých výkonech Chroustovic přichází druhá porážka v řade, kterou zařídil Farkaš


Branky


4

Chroustovice se nachází v polovině tabulky okresního přeboru Chrudimska. Jejich síla je v obranných řadách, poněvadž obdržely 45 branek, což je třetí nejmenší počet ze všech týmů. Příští zápas sehrají v Kameničkách, což bude zápas o sedmé místo. Slatiňany se umisťují na deváté pozici, ale jejich statistiky jsou jedny z nejhorších. Stále mohou usilovat o sedmou pozici, jelikož ztrácí pouhý bod. Slatiňany v příštím zápase přivítají Horní Bradlo, které se rozstřílelo a zaujímají čtvrté místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nepřinesl nic velkého

Sobotní slunné odpoledne bylo skělým lákadlem k návštěvě fotbalového utkání, ve kterém se na hřišti v Chroustovicích představil Slatiňanský B tým. Chroustovice se mohly těšit z návratu několika hřáčů, které neměl trenér Vondráček k dispozici minulý týden proti Hornímu Bradlu. Hosté vstoupili do utkání aktivním presingem a vysokým napadáním domácí obranné řady. Mladost a dravost činí ze Slatiňan nepříjemné soupeře. Z kraje utkání se uvolnil Farkaš, ale svůj únik nevyřešil nejlépe, a tak z celé akce nic nebylo. Utkání se neslo ve znamení kombinační hry z obou stran. Domácí se však nepotkali s přesností finální přihrávky a hosté si lámali zuby na organizované obraně Chroustovic. První poločas přinesl na každé straně po jedné šanci. Za domácí se v ní ocitl Komárek, proti kterému skvěle vyběhl Fiedler. Šance hostí přišla po dalekonosné ráně, kdy měl domácí brankář Pospíšil zhoršené vidění proti zapadajícímu sluníčku. Tento pokus však směřoval doprostřed jeho svatyně, a tak projektil vytáhl do břevna. Poločas branku nenabídl, tudíž se do kabin šlo za stavu 0:0.

Jedinou branku vstřelil Farkaš

Hned z kraje druhého poločasu se udála hororová situace. Centr hostí nesměřoval na hlavy nabíhajících útočníků, nýbrž se odklonil na bránu Chroustovic. Brankář Pospíšil jej raději vyklidil na rohový kop, ale při dopadu se udeřil hlavou o tyč. Ve tváři všech přítomných bylo vidět zděšení, když se v jeho obličeji objevila krev. Utkání však sledovala zkušená zdravotnice, která celou situaci s naprostým profesionalismem zvládla a Pospíšil se tak za potlesku diváků a s bandáží okolo hlavy opět vrátil do zápasu. Hosté dále vsázeli na rychlou hru, ale obranný val Chroustovic nepovoloval. Vše se změnilo až v 73. minutě, kdy dobře kopnutá standartní situace letěla na zadní tyč, kde se odpoutal Farkaš a gólem hlavou prolomil bezbrankový stav. Zbytek utkání přinášel šance a tlak domácích. Za tím stál zejména střídající Strašákl. Jeho razantní a cílené hlavičky však nádhernými zákroky vychytal hostující brankář Fiedler. Poslední šancí na vyrovnání utkání mohla být penalta. Tu však hlavní rozhodčí neodpískal, jelikož ve skrumáži těl přehlédl očividné hraní rukou jednoho z bránících hráčů. Zápas tak skončil prohrou domácích 0:1.



Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Utkání mělo i přes menší počet šancí v úvodním poločase strhující tempo. Soupeř může děkovat svému brankáři, který předvedl nevídané zákroky. Největší obdiv a uznání však patří paní zdravotnici, která ihned přispěchala na pomoc našemu brankáři, který se ošklivě střetl s tyčkou.

Spartak Slatiňany B
Václav Stryka - Útočník: Zápas byl vyrovnaný, přestože víc ze hry jsme měli my. Dělaly jim problémy naše míče za obranu. Oni hrozili z brejků a důrazu. Nakonec jsme po standartní situaci dali rozhodující gól.



Sestavy


SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - A. Bečička [-] , J. Pekárek [-] (78. P. Střasák [-] ) , L. Komárek [-] , D. Šotola [-] (82. T. Vondráček [-] ) , J. Dvořák [-] , D. Dostál [-] (22. M. Dvořák [-] ) , F. Šotola [-] (75. T. Tégl [-] ) , D. Besperát [-] , J. Rejman [-] , J. Koreček [-]

Spartak Slatiňany B
P. Fiedler [-] - L. Slavík [-] (85. B. Příkaský [-] ) , V. Stryka [-] (46. J. Preisler [-] ) , T. Janoušek [-] , S. Opavský [-] (68. M. Vích [-] ) , D. Farkaš [-] , P. Semenec [-] , A. Sýkora [-] , J. Rulík [-] , M. Vích [-] , P. Venzara [-]

ŽK: 92. J. Dvořák - 100. J. Preisler .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUTŘÍN Jaroslav - BRANDSTEIN René, STARÝ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích