Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Faltejsek vstřeleným hattrickem pomohl k vysoké výhře Tuněchod, které nasázely Křižanovicím bůro


Branky


7

Tento zápas sehrály týmy, které se na jaře víceméně trápí a pohybují se ve spodu tabulky. Přeci jen jsou na tom Křižanovice lépe, ale jejich střelecká sezóna to pro ně není. Tuněchody jsou druhým nejvíce inkasovaným týmem ligy, ale to jim na mimo sestupové příčky stačí, poněvadž mají nad Ronovem náskok pěti bodů. Tuněchody v příštím zápase vyzvou Miřetice, které jsou v jarní části sezóny nejlepším týmem. Křizanovice v příštím zápase mají podobného soupeře a to Načešice, které třeba poprvé zaváhají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fatalní chyby hostů potrestal Faltejsek

Domácí vstoupili do utkání velmi aktivně a odměnou jim byla již ve 2. minutě Faltejska. Poté se hosté nastěhovali před branku domácích, ale bylo to pouze předávání míče mezi sebou a k žádně vyložené šanci to nevedlo. Naopak to byli opět domácí, kteří po fatálním nedorozumnění v zadních řadách hostů udeřili, prosadil se znovu Faltejsek. To, co následovalo po první brance, nastalo i po té druhé. Největší šanci hostů spálil Jeníček, který postupoval ze strany sám na bránu, ale prováhal ideální možnost pro přihrávku či zakončení a po zpětné kličce následoval pouze rohový kop. Vedení Tuněchod během čtyřiceti pěti minut.

Završený hattrick a Křižanovice na ručník

Úvod druhého poločasu přesně kopíroval ten první. Hrůzostrašná chyba v defenzivě hostů a na jedničku vyřešený brejk domácích, na jehož konci byl do prázdné brány hlavičkující kapitán Hýl, 3:0. V tuto chvíli to pro Křižanovice vypadalo na ručník. Zápas se poté prakticky dohrával. Největší šanci hostů zapsal Ondřej Pilař, který po přistrčení Prokopchuka zakončoval střelou z vápna, ale brankář Bubák míč vykopl. Dobře naladění domácí přidali ještě dva góly, kdy nejprve zkompletoval hattrick Faltejsek, který nikým nehlídaný hlavičkoval sám z malého vápna a následně po hezké individuální akci střídající Kroutil. Zasloužená výhra 5:0, což nikdo nečekal.



Ohlasy k zápasu


SK Tuněchody
Marek Šilhánek - Záložník: Řekli jsme si v kabině, že nemáme co ztratit, že potřebujeme tři body, že do toho vlétneme a ty body urveme. Celý zápas jsme byli jasně lepší. Velké díky patří všem klukům, protože jsme do toho dali všechno a bereme cenné tři body, které nutně potřebujeme.

Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Zápas se pro nás začal vyvíjet špatně už od samého začátku. Celé jaro nás trápí ty samé chyby, jak směrem dozadu, tak i dopředu. Hrozně se nadřeme na nějakou šanci a trestají nás chyby v defenzivě. Domácí si vítězství zasloužili, čímž jím tímto gratuluji.



Sestavy


SK Tuněchody
P. Bubák [-] - D. Slezák [-] , J. Hudeček [-] , J. Bořil [-] (73. P. Vaško [-] ) , D. Radouš [-] - J. Pavelka [-] (46. K. Horák [-] ) , R. Synek [-] , M. Šilhánek [-] , J. Prorok [-] - V. Hýl [-] (80. M. Kroutil [-] ) , J. Faltejsek [-] (82. D. Douděra [-] ) -

Křižanovice
D. Straka [-] - J. Štěpán [-] , O. Prokopchuk [-] , J. Musil [-] , M. Novák [-] - J. Faltys [-] (84. P. Bakeš [-] ) , T. Stryka [-] (53. T. Rejl [-] ) , D. Prokop [-] , O. Pilař [-] - J. Janeček [-] (46. J. Pilař [-] ) , P. Jeníček [-] -

ŽK: 55. V. Hýl , 77. P. Vaško - 12. P. Jeníček .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: KADEŘÁVEK Josef - VÁVRA Petr, HORKÝ Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Bude to vyrovnaný zápas, ale přeci jen Křižanovice mají lepší hráče.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza