1:3
(0:0)
47. R. Holub
64. L. Kostka
81. L. Kostka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepřesnou hru Slatiňan potrestaly Dřenice třemi góly


Branky


67. D. Farkaš - 47. R. Holub , 64. L. Kostka , 81. L. Kostka (p.)
7

Slatiňany už jsou od sestupu zachráněny, rovněž Dřenice. Slatiňany nemají úplně ideální výsledky, což dokazuje malá produktivita vstřelených, a naopak dost obdržených branek. Příští zápas narazí na skvěle hrající Chroustovice. Dřenice s nejvíce vstřelenými brankami (95) po tomto zápase zůstávají na třetím místě. Dřenice v příštím kole narazí na Kameničky, které umí hrát tvrdý fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková remíza prvního poločasu

Do utkání vstoupili více aktivně hosté, kteří se snažili napadat rozehrávku domácích a více se dostávat do gólových příležitostí. Na obou stranách však chyběla přesnost v kombinaci. Z toho občas vznikaly náznaky ke střele. Dřenice mohly v prvním poločase dát v poklidu dvě branky, ale zakončení je několikrát zradilo.  Naopak Slatiňany se dostávaly do šancí pomocí dlouhých nákopů za obranu, kde si míče hledal Farkaš. Za celý první poločas přišly dvě větší šance domácích. Ve 34. minutě přišel nákop za obranu, kde se nabízel Pytlík, čímž se ocitl před brankářem Křemenákem, jenže toho z blízkosti trefil. Míč se odrazil k Farkašovi, který mohl poslat domácí do vedení, ale opět byl trefen hostující hráč, jenž odkopával míč z brankové čáry. Do kabin se šlo za stavu 0:0.

Druhá půle rozhodla o zaslouženém vítězství

Po poločasové pauze přišly dvě změny hostí a mohlo se dále pokračovat v zápase. Druhých čtyřicet pět minut nám toho nabídlo poměrně dost. Už ve 47. minutě se radoval z prvního gólu právě střídající Holub, který si našel prostor ve vápně po centru od rohového praporku a vsítil. O minutu později přišla obrovská šance domácích, na které ztroskotal Preisler. Martin Hybeš neodklidil skákající míč do bezpečí, tudíž si míč vzal Preisler, ale pouze napálil brankáře Křemenáka. V 51. minutě se mohli hosté radovat z druhé branky, ale střelu z úhlu na brankové čáře odhlavičkoval bránící hráč domácích. Po šedesáti sekundách hry byl hlavním rozhodčím nařízen přímý volný kop z 22 metrů. Na starost si to vzal Pytlík, který poslal štíplavou střelu na Křemenáka, ale ten s tím problém neměl a vyrazil míč na rohový kop. V 64. minutě se hosté dočkali dvoubrankového vedení po zásluze Kostky. Po úniku na levé straně se Kostka dostal až do velkého vápna, kde míč zaseknul a přes tečovanou střelu umístil mezi tři tyče. O tři minuty později se domácí radovali ze snížení na 1:2. Nákop domácích doletěl k Popelkovi, který přihrál skákající míč Křemenákovi. Ten chtěl míč odkopnout, jenže nohou promáchl, a tak napadající Farkaš předběhl brankáře hostí a skóroval do prázdné brány. V 73. minutě mohl být stav 2:2. Střela Farkaše zpoza vápna nadělala problémy Křemenákovi, kterému míč vypadl za jeho záda. Se štěstím zastihl míč na brankové čáře, přestože se domácí dožadovali k uznání branky. Stav se tedy nezměnil a na tabuli nadále svítilo skóre 1:2. Deset minut před koncem utkání přišel ve vápně faul na Martina Adámka, který byl zezadu došlápnutý a penaltu si vzal na starost Kostka. Ten penaltu s přehledem proměnil a svým druhým gólem v zápase potvrdil vedení na 1:3. Víceméně zasloužené vítězství hostí, přestože první půle nasvědčovala remíze.



Ohlasy k zápasu


Spartak Slatiňany B
Václav Stryka - Útočník: Zápas se odehrál na tvrdém povrchu. Za mě to byl vyrovnaný zápas. Oba týmy pokazily nespočet přihrávek a zakončení také nebylo nejlepší. Nezbývá nám nic jiného než Dřenicím pogratulovat ke třem bodům.

Dřenice
Matěj Tezour - Záložník: Zápas vypadal tak, jak jsme očekávali. Soupeř byl mnohem běhavější než my. Na naší straně byly zkušenosti. Celý zápas ovlivnil velmi tvrdý povrch, ale šancí bylo několik na obou stranách. Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli, ale určitě to pro nás nebyl jednoduchý zápas.



Sestavy


Spartak Slatiňany B
J. Teplý [-] - I. Pytlík [-] (53. L. Slavík [-] ) , D. Farkaš [-] , J. Borovička [-] (53. M. Vích [-] ) , J. Preisler [-] , P. Semenec [-] , S. Opavský [-] (71. V. Stryka [-] ) , D. Slavík [-] , A. Sýkora [-] (61. M. Kudrnka [-] ) , F. Harsa [-] , P. Venzara [-]

Dřenice
L. Křemenák [-] - O. Čechlovský [-] (46. R. Holub [-] ) , M. Adámek [-] , L. Kostka [-] , P. Vladyka [-] , M. Tezour [-] , J. Hybeš [-] (46. L. Wasserbauer [-] ) , J. Adámek [-] , P. Popelka [-] , M. Hybeš [-] (61. A. Charvát [-] ) , D. Mattuš [-]

ŽK: 44. I. Pytlík , 86. M. Kudrnka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Prokop Lukáš - KADEŘÁVEK Josef, VANÍČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Mladí hráči Slatiňan nebudou stíhat rychlou kombinaci Dřenic, ze které budou těžit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů