2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kočí bez střely na bránu a Chrast jediným týmem na hřišti


Branky


7

Chrast je na desátém místě tabulky okresního přeboru Chrudim. Kočí je na pátém místě, ale o pátý flek ještě bojují společně s Horním Bradlem a Heřmanovým Městcem. Chrast má momentálně šnůru třech vítězných zápasů. Příští utkání zajíždí do Krouny, která bojuje o udržení se v okresním přeboru, ale velkou šanci už nemá. Kočí zažívá jednu z nejhorších jarních sezón za poslední léta. Venku vyhrálo pouze jediné utkání ze šesti možných. Kočí příští zápas přivítá Heřmanův Městec, se kterým sehraje duel o páté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kočí se za první poločas nedostalo k domácí bráně

Zápas mezi Chrastí a Kočí doprovázelo krásné sluneční počasí. Nutno podotknout, že Chrast má nejhezčí zázemí stadionu ze všech týmů okresního přeboru Chrudimska. Hřiště, kabiny, občerstvení to prostě nemělo chybu. Kočí přijelo do Chrasti s plnou sestavou, ba naopak Chrast má velkou absenci hráčů, ale mají tak rozšířený kádr, že jich bylo i tak dost. Do zápasu vstoupily oba týmy s velkou chutí, ale hlavně domácí tým chtěl ukázat domácímu publiku, jakou má formu z předešlých zápasů. Po celý první poločas domácí drželi míč na svých kopačkách a hosty k ničemu nepustili. Hosté si za čtyřicet pět minut nevypracovali žádnou příležitost, kterou by mohli ohrozit domácího brankáře Dostála. Za to domácí ty se ničeho nebáli a ukázali svou kvalitu. Už ve 14. minutě se trefil Gregor. Po špatném odkopu Fabiána, který pumelicí z metru trefil do obličeje Nepovíma se míč odrazil ke Gregorovi, jenž byl sám před brankářem a s chladnou hlavou umístil k tyči. Po tété brance se domácí namotivovali a nadále hosty tlačili. Kočí se přes pokažené přihrávky nemohlo stále k ničemu dostat a z nepřesností hrozili domácí, zejména šikovný Drahoš. Hlavní rozhodčí se moc s nějakými zákroky nepáral, a tak hra plynula až dokonce první půle. Do kabin se šlo za stavu 1:0.

Nepřesná hra hostí vedla k dalšímu obdrženému gólu

Oba týmy šly do druhé půle s jednou změnou a změna Chrasti stála za to. V úvodu druhého poločasu se odehrával naprosto totožný fotbal jako v první pětačtyřiceti minutovce. Domácí pokračovali ve stejné hře a svého soupeře do ničeho nepouštěli, přestože byl v útoku čtvrtý nejlepší střelec ligy Budínský, který se k ničemu nemohl dostat a obrana si ho na jedničku pohlídala. O poločase byl do hry vystřídán Rejfek, jenž byl na hřišti pořád vidět. Více jak polovina akcí šla přes jeho stranu a i on sám několikrát zahrozil, ale nepřesně. Opět několik skvělých zákroků předvedl hostující brankář Dostál, který tak nadále držel stav utkání 1:0. Jenže to platilo do 68. minuty, poněvadž na 2:0 zvýšil Šprongl. Po rohovém kopu se míč dostal do malého vápna, kde bylo příliš hráčů, ale nejblíž k míči měl právě zmiňovaný Šprongl a svou střelu umístil k tyči. O několik minut později se domácí trefili do brankové konstrukce, a tak z této šance nic více nebylo. Kočí už jen sledovalo kolik zbývá dokonce zápasu, poněvadž tento zápas byl jejich nejhorší za celou sezónu. Oba celky vyslyšely poslední hvizd hlavního rozhodčího, a tak zaslouženě vítězí hráči Chrasti v poměru 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Chrast
Jakub Cimburek - Záložník: Proti Kočí jsme chtěli navázat na výkon a výsledek z minulého týdne. To se nám podařilo, tabulkově výše postaveného soupeře jsme za celý zápas nepustili v podstatě do žádné gólové šance. Naopak, v útoku jsme byli nebezpeční. Brzy se ujali vedení a ve druhé půli přidali druhou branku. Šancí jsme měli ještě více, ale ty už pochytal brankář hostí, který podal dobrý výkon.

Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Do zápasu jsme šli vlažně, což bylo na hře znát. Domácí hrozili každým útokem a my se jen bránili. Za celý zápas jsme nevystřelili ani jednou na branku domácího Dostála. Náš brankář Dostál za žádný gól nemohl. Jeho výkon byl od nás z týmu nejlepší a my mu můžeme děkovat, že toho ještě dost pochytal. Chrast nás doslova přehrála ve všech směrech a nám nezbývá nic jiného než jim pogratulovat k zasloužené výhře. My se musíme připravit na další důležité utkání proti Heřmanovému Městci, se kterým budeme bojovat o páté místo.



Sestavy


SK Chrast
J. Dostál [-] - J. Plosza [-] , T. Kratochvíl [-] , H. Steklý [-] , J. Kadavý [-] (46. M. Rejfek [-] ) , J. Rázek [-] (75. P. Borecký [-] ) , T. Nevole [-] , M. Šprongl [-] (89. J. Hrubý [-] ) , J. Gregor [-] , M. Drahoš [-] , D. Málek [-]

Kočí
P. Dostál [-] - P. Budínský [-] , D. Janko [-] , R. Lamberský [-] (65. J. Mrázek [-] ) , L. Štursa [-] , O. Nepovím [-] , P. Capoušek [-] (46. M. Blažek [-] ) , D. Kudrnka [-] , M. Motyčka [-] (80. J. Jirásek [-] ) , L. Koreček [-] , R. Fabián [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: BRANDSTEIN René - VÍCH Mikoláš, TŮMA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Kočí se postupně zvedá a Chrast má velkou absenci hráčů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Tatran Miřetice 17 66:18 46
2 Kočí 17 56:22 38
3 Dřenice 17 57:37 33
4 FK Kameničky 17 42:31 31
5 Křižanovice 17 43:28 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Radouš 19
2 Jan Beran 15
3 Vilém Steklý 15
4 Radim Holub 15
5 Martin Adámek 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Novotný 81 68,1% 1
2 Miroslav Novotný 73 67,0% 2
3 Venca Likeš 58 51,8% 0
4 Ondřej Duriš 41 48,8% 0
5 Jiří Klik 40 63,5% 0
Zobrazit celou tabulku