Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ronovští ani v deseti lidech nestačili na rozjeté Chrousty


Branky


7

Tento zápas odehrály úplně dva odlišné týmy. Chroustovice, které v jarní části sezóny doslova metou jednoho soupeře za druhým, tak naopak Ronov hraje o záchranu v okresním přeboru. Ronov má druhou nejhorší obranu soutěže, a proto se umisťují na předposledním místě. Příští zápas přivítají Heřmanův Městec, který momentálně dvakrát po sobě nezískal ani bod, tudíž nějaká šance na body bude.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení domácích Chroustovic

Hosté z Ronova nad Doubravou přijeli do Chroustovic pouze v deseti mužích, což na první pohled nenaznačovalo touhu soutěž neopustit. Naopak pro Chroustovické hráče se mělo jednat o zápas, kde stvrdí probuzení svých ofenzivních kvalit. Domácí nečekali na svůj první gól moc dlouho. Už v 9. minutě si stáhl Bečičkův centr ve vápně osamocený Rejman a z halfvoleje nedal brankáři šanci. Brzké vedení navýšil již tradiční střelec Bečička, který svoji přízemní prudkou střelou našel pravý dolní roh Mrázkovi brány. Chroustovice pokračovaly v náporu. Ve vyložených šancích tak přesní nebyli. Hosty z Ronova dvakrát v první půli zachránila horní branková konstrukce. Ve 30. minutě se nečekaně radovali i hosté, kteří využili podklouznutí obránce domácích a Jan Žítek měl otevřený prostor pro skórování. Do kabin se šlo za stavu 2:1.

Ronovští se nevzdali a bojovali až dokonce

Před úvodním hvizdem druhé půle si každý fanoušek nemohl nechat ujít výbornou klobásu s pivem, kterou si vzal k rozehranému zápasu. Druhý poločas začaly Chroustovice více kontrolovat míč a soupeři ho takřka nepůjčili. Hosté se zmohli jen na několik zoufalých odkopů, které měly znamenat chvilkový odpočinek pro obrannou linii. V 54. minutě však přišel šok pro domácí publikum společně s hráči. V souboji o míč byl loktem udeřen do tváře jeden z domácích hráčů, což sudí nevyhodnotil jako faul. Tato skutečnost znamenala rychlý přechod do útoku a do gólových oslav akci dotáhl Kasal, který zdramatizoval utkání brankou na 2:2. Chroustovice se tlačily do útočných příležitostí a odměnu ve svých pokusech našly až střídající hráči. Nejprve v 74. minutě otevřel svůj střelecký účet Vondráček, jenž razantní a přesnou hlavičkou vrátil domácím vedení na 3:2. Chvíli před koncem utkání přišla pro domácí pojistka z branky na 4:2, kterou vstřelil Dvořák. Komárek nabídl Matějovi Dvořákovi stoprocentní šanci před prázdnou bránu Mrázka a ten se nemýlil. Chroustovice zaslouženě berou tři body a Ronovští se nemají za co stydět, poněvadž v deseti lidech dát proti dobře hrajícím Chroustovicím dvě branky je úspěch.



Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Utkání jsme měli pod kontrolou a za mě jsme hráli aktivně. Pak jsme dostali lekci z produktivity a byla na nás vidět nervozita. Naštěstí počet šancí byl velký a byla otázka času, kdo to v náš prospěch zlomí.

SK Ronov nad Doubravou
Jan Žítek - Záložník: Na zápas jsme dorazili pouze v deseti lidech, a tak jsme už před začátkem tušili, že urvat alespoň bod nebude vůbec snadné. Během druhého poločasu sice na chvíli vysvítla naděje, ale Chroustovice nakonec zaslouženě vyhrály.



Sestavy


SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - P. Střasák [-] (66. T. Vondráček [-] ) , A. Bečička [-] (87. T. Tégl [-] ) , J. Hrachovina [-] (61. M. Dvořák [-] ) , J. Dvořák [-] , J. Rejman [-] , D. Dostál [-] (83. L. Komárek [-] ) , J. Brychnáč [-] (46. J. Pekárek [-] ) , D. Besperát [-] , J. Dlouhý [-] , J. Koreček [-]

SK Ronov nad Doubravou
M. Mrázek [-] - J. Černík [-] , J. Zita [-] , J. Žítek [-] , D. Sehnoutka [-] , M. Spěvák [-] , P. Urbánek [-] , J. Kasal [-] , J. Spěvák [-] , V. Petžílka [-] , M. Cach [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: BRANDSTEIN René - NOVOTNÝ Bohumil, ŠEPS Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Chroustovice doma hrají skvělý fotbal, což si myslím, že potvrdí proti předposlednímu týmu tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích