Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:00

22.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody skončily dělbou bodů


Branky


6

Chroustovice se vyhoupli zejména díky skvělým jarním výsledkům do klidného středu tabulky, zatímco Dřenice se napříč posledním ztrátám snaží udržet na pohárové třetí příčce. Utkání přineslo střet skálopevné obrany Chroustovic proti nejproduktivnějšímu útoku ligy. Chroustovice příští zápas čeká na domácí půdě proti Ronovu nad Doubravou, který musí za každou cenu bodovat, takže to nebude lehký zápas. To Dřenice přivítají Horní Bradlo a porvou se o třetí flek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Chroustovic během 45 minut

Chroustovice ze začátku utkání vypadaly trochu opařeně, čehož hned v 9. minutě využil Vladyka, který si pohlídal ofsajdové postavení a šikovnou tečí zády k bráně překonal domácího brankáře Pospíšila. Tato branka odstartovala turbulentní vývoj utkání. Chroustovice obdržená branka vzpružila a nabudila je k obratu. Domácí začali ovládat herní pole rychlostí i důrazem. První odměnou jim byla vyrovnávací branka, kterou ve 28. minutě vstřelil Bečička, jenž svůj projektil namířil nechytatelně pod břevno. Asistenci u této branky si připsal Dostál. Do poločasu sklízel z útočné hry Chroustovic Daněk. Ten se poprvé prosadil ve 37. minutě razantní hlavičkou, kdy při rohovém kopu zůstal nikým nebráněný. O pár minutek později se Daněk radoval z druhé branky. Poté, co dostal křižnou přihrávku od Dostála, tak zakončoval do odkryté branky. To nešlo nedat. Po poločasovém hvizdu na tabuli svítilo skóre 3:1.

Obrat Dřenic v závěru zarazil Koreček

Dřenice se rozhodně nerozhodli složit zbraně a do druhého poločasu se rozhodli oživit hru Jiřím Adámkem a Čechlovským. Kontaktní branka na 3:2 přišla v 58. minutě, kdy kapitán Martin Adámek využil Pospíšilova chybného rozehrání od brány. Tato chyba vnesla nervozitu do zadní řady Chroustovic, což vycítili zkušenostmi nabytí hosté, kteří následně dvakrát udeřili. V 62. minutě přišlo další zaváhání v obraně, čehož využil Radim Holub, a tak srovnal na 3:3. Začínalo se zase od začátku. Chroustovice si vypracovaly několik slibných šancí. Daněk mohl zkompletovat hattrick, ale pro domácí neřešil nabídnuté šance gólově. Další snahy domácích byly zastaveny velmi hraničními ofsajdy. V 81. minutě byl dokonán obrat Dřenic. Z protiútoku se dostal do nájezdu znovu Martin Adámek a zkušeně si položil k zemi brankáře Pospíšila. Do prázdné brány poslal svůj tým do vedení 3:4 a šel se spoluhráči radovat. To však nebyl ještě gólový účet utkání uzavřen. Poslední slovo si v 90. minutě vzal Koreček, jenž akrobatickým zakončením přes hlavu zakroutil svoji střelu na bližší tyč, čímž všechny zaskočil, ale hlavně brankáře Kubalíka. Konečný stav 4:4, tak spíše odpovídal hokejovému zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Zápas měl pro nás hořkou sladkou chuť. Po znovu nalezení sil po první obdržené brance a otočení výsledku jsme měli mít utkání ve svých rukou. V celé sezóně se odpíráme o stabilní defenzivu, a když na domácím hřišti takový výsledek prohospodaříme, tak je to velká chyba.

Dřenice
Radim Holub - Útočník: Zápas byl nahoru dolu. Domácí jsme ze začátku do ničeho nepustili. Závěr poločasu jsme nezvládli a dostali jsme po chybách dvě branky. Druhý poločas jsme byli víc na míči a podařilo se nám výsledek otočit. V poslední minutě, ale domácí šťastným gólem srovnali.



Sestavy


SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - A. Bečička [-] , T. Daněk [-] (68. P. Střasák [-] ) , J. Hrachovina [-] , J. Dvořák [-] (82. M. Dvořák [-] ) , J. Rejman [-] , D. Dostál [-] , J. Pekárek [-] , D. Besperát [-] , J. Dlouhý [-] , J. Koreček [-]

Dřenice
F. Kubalík [-] - R. Holub [-] , L. Marek [-] , M. Adámek [-] , P. Vladyka [-] , J. Hybeš [-] , L. Kostka [-] , A. Charvát [-] , O. Martinec [-] (46. J. Adámek [-] ) , M. Hybeš [-] (46. O. Čechlovský [-] ) , D. Mattuš [-]

ŽK: 36. P. Vladyka .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: HLOUŠEK Zdeněk - HEJDUK Matěj, ŠMAHA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Zdeněk Hloušek
Tip experta: remíza

Chroustovice na jaře utrpěly první porážku, ale doma budou zkušenému týmu z Dřenic těžkým soupeřem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů