1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

22.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Slavík zařídil Slatiňanům B cenné tři body


Branky


6

Slatiňany B se začínají pomalu vzdalovat sestupu. Mají za sebou dvě výhry s čistým kontem, ale před těmito zápasy dokázaly porazit Kočí a remizovat s Krounou. Po nepovedeném úvodu jarní části sezóny se forma Slatiňan začíná zvedat, což mohou potvrdit v příštím zápase na půdě skvěle hrajících Miřetic. Naopak Křižanovice mají po sedmi zápasech pouze dvě výhry, a to dokazuje špatná produktivita vstřelených branek. Příští zápas na domácí půdě vyzvou Krounou, která se nachází na poslední příčce tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková remíza prvního poločasu

Do utkání vstoupily oba týmy hodně opatrně ze zabezpečených obran s důrazem na to neudělat chybu. Domácí měli míč více na kopačkách, ale až na pár náznaků, ale extra nebezpeční nebyli. Po jednom z centrů se prezentoval hezkým volejem z hranice vápna Stryka, ale naštěstí pro Křižanovice branku minul. Hosté odpověděli střelami Faltyse a Ondřeje Pilaře ze střední vzdálenosti, ale oba byli neúspěšní. Během první půle se vyskytlo několik soubojů a zakončení. Po ukončení prvního poločasu svítilo na tabuli 0:0.

Jediná branka rozhodla o vítězi zápasu

Druhý poločas byl ve stejné roli jako ten první. V průběhu druhé půle poslali domácí do hry Jakuba Slavíka a na jejich hře to bylo znát. V 62. minutě putoval míč po ose Farkaše a Rulíka až ke Slavíkovi a druhý nejlepší střelec 1.B. třídy neměl problém zakončit. O pár minut později šel sám na bránu Farkaš, ale proti byl hostující brankář Straka, který včasným výběhem znemožnil domácímu útočníkovi lepší zakončení. Posledních dvacet minut patřilo hostům. Nejprve po Faltysově přihrávce zakončoval ze strany mimo Ondřej Pilař. Potom se o zakončení pokusil sám Faltys a jeho dalekonosný projektil vytáhl mimo tři tyče domácí brankář Fiedler. Nejblíže vyrovnání byli hosté po lehce tečované střele Ondřeje Pilaře, ale tu zastavilo břevno. Výsledkem 1:0 berou Slatiňany B cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


Spartak Slatiňany B
Václav Stryka - Útočník: První půlka byla kompletně v naší režii. Hosty jsme nepustili prakticky k ničemu a sami účelně kombinovali, ale bohužel kvalitní obranné zákroky nám zamezily v možnosti skórovat. Druhý poločas se postupem času vyrovnával, nicméně po skvělé akci Rulíka skóroval Slavík. Hosté sice tlačili, nastřelili břevno, ale výsledek jsme ubránili.

Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Na betonovém hřišti byli domácí od úvodu více na míči a lépe kombinovali. Do vyložené šance jsme je nepustili. Sami jsme však byli směrem dopředu také neškodní. Po inkasované brance jsme zapnuli, byli nebezpečnější směrem dopředu a několikrát i blízko vyrovnání, bohužel jsme měli i kupu smůly, a tak jsme odjeli domů bez bodů.



Sestavy


Spartak Slatiňany B
P. Fiedler [-] - V. Stryka [-] (51. J. Slavík [-] ) , D. Farkaš [-] , M. Vích [-] (60. J. Preisler [-] ) , J. Kolář [-] , P. Semenec [-] , J. Rulík [-] (68. L. Slavík [-] ) , R. Kollert [-] , D. Slavík [-] , F. Harsa [-] , P. Venzara [-]

Křižanovice
D. Straka [-] - J. Pilař [-] , M. Novák [-] , P. Kulhavý [-] , J. Musil [-] - O. Prokopchuk [-] , J. Faltys [-] , O. Pilař [-] - D. Košárek [-] , D. Košárek [-] (74. J. Janeček [-] ) , T. Stryka [-] -

ŽK: 75. P. Venzara , 78. J. Slavík .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: Vávra Petr - KADEŘÁVEK Josef, HORKÝ Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Zdeněk Hloušek
Tip experta: remíza

Křižanovice budou chtít odčinit výkon z minulého kola, ale víc jak bod si ze Slatiňan neodvezou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích