2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

21.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas zvládly lépe ve formě hrající Miřetice.


Branky


6

Hřiště druhých Miřetic přivítalo v neděli překvapení jara. Dosud neporažené Chroustovice, jejichž hráči měly v nohou páteční dohrávaný zápas proti Kočí. Miřetice na jaře padly pouze s mužstvem Heřmanova Městce, a tak se jednalo o duel týmů, které se nachází v obdivuhodných formách. Miřetice se mohou pyšnit třetím nejlepším útokem ligy. To samé se o týmu z Chroustovic říci nedá, ale ty se pyšní druhou nejlepší obranou v lize, což odpovídá skvělé práci celého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Několik šancí a jedna branka dostala Miřetice do vedení

Úvod přinesl optickou převahu domácích, jejichž strategií bylo držení míče a kombinace v zadních řadách, ze kterých létaly dlouhé kolmice za obranný val Chroustovic. Byli to však hosté, kdo si vytvořil první velké šance. První přišla po Dvořákově načechraném rohu. Na ten se nejvýše vyšrouboval Pekárek, který svoji razantní hlavičkou orazítkoval pouze břevno. Druhým vážným okamžikem ve vápně domácích byl kontakt obránce Miřetic s Danielem Šotolou. Ten si stahoval centrovaný míč. Po obranném zákroku se ocitl na zemi a hosté se dožadovali pokutového kopu. Jelikož v této lize není přítomen VAR, tak se muselo dát na rozhodnutí hlavního rozhodčího, který danou situaci jako penaltovou nevyhodnotil. Tento okamžik nabudil Miřetické hráče ke zvýšené aktivitě. Z té se prosadil ve 30. minutě Tomáš Polívka, který šikovným uvolněním ukázal obráncům záda a nadvakrát dostal míč do Pospíšilovi sítě. O pět minut později se mohli domácí radovat znovu, kdyby své sólo dokázal lépe zakončit Modráček. První poločas nabídl otevřenou a zajímavou partii, která diváky s napětím připravovala do druhého dějství.

Ofenzivní hra Chroustovic přinesla obdrženou branku

Oba týmy si z první půle vzaly své nejlepší pasáže a přenesly je do půle druhé. Dlouhé míče domácích a rychlé přechodové fáze od hostí, to vše vyústilo ve spoustu závarů v obou pokutových územích. O drama se mohl postarat hostující Brychnáč, který samostatný únik na brankáře Sýkoru neproměnil. Na druhé straně se už důvod k radosti našel. Když Jaroslav Polívka svojí dalekonosnou pumelicí zasáhl boční konstrukci brány, střela se pak sice odrazila ven do malého vápna, ale vlivem nerovností na hrací ploše se odrazila zpět do brány. Skóre se v 71. minutě měnilo na 2:0. Po tomto gólu se Chroustovice snažily vyrovnat a všechny své síly vsadily na ofenzivu. Často domácím a jejich fandům při těchto akcích zatrnulo. Tato strategie však otevírala prostory pro mnohočetná přečíslení Miřetic, které s nabízenými příležitostmi gólově nenaložily. Chroustovice tak v atraktivním zápase podlehli ve formě hrajícím Miřeticím. Ty dokazují, že na druhém místě nejsou náhodou.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Miřetice
Ondřej Polívka - Útočník: Asi nejtěžší soupeř, na kterého jsme na jaře narazili. Oproti podzimu mají v týmu hodně mladých kluků a není se čemu divit, že na jaře ještě neprohráli. Zápas byl celkem vyrovnaný, ale naše obrana soupeře nepustila, a když už k tomu došlo, tak nás podržel gólman Sýkora, který za A tým nastoupil po delší době. Po druhém gólu se zápas dohrával a pohlídali jsme si další důležité vítězství na domácí půdě.

SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Dnes jsme čekali fyzicky tězký zápas, což se potvrdilo. Soupeř byl kvalitní a hrozil po dlouhých nákopech. Nám naopak po pátečním zápase trochu těch potřebných sil chybělo, ale i tak jsme měli šance na dobrý výsledek. Bohužel to tentokrát nevyšlo. Věřím, že všechny diváky utkání bavilo, jelikož se poslední třetina hrála takřka bez obran.



Sestavy


TJ Tatran Miřetice
L. Sýkora [-] - L. Zdražil [-] , O. Polívka [-] (79. L. Zdražil [-] ) , L. Doležal [-] , P. Drahoš [-] , O. Najman [-] (46. J. Beran [-] ) , J. Modráček [-] , T. Polívka [-] , D. Bureš [-] (61. F. Sokol [-] ) , J. Polívka [-] , L. Vodrážka [-]

SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - A. Bečička [-] , J. Brychnáč [-] , D. Dostál [-] (72. M. Dvořák [-] ) , D. Šotola [-] , J. Rejman [-] (66. J. Hrachovina [-] ) , J. Pekárek [-] (76. L. Komárek [-] ) , F. Šotola [-] , D. Besperát [-] , J. Dvořák [-] , J. Koreček [-] (68. P. Střasák [-] )

ŽK: 89. L. Vodrážka - 16. A. Bečička .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Horák Milan - TŮMA Filip, VANÍČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady věřím ve vyrovnaný zápas, ale více navrch budou mít domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích