Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

21.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bod Kočí v závěru utkání zachránil dvěma góly Mrázek


Branky


6

Zápas nabídl krásné branky a kombinační fotbal. Zápas se odehrál při ideálním počasí na fotbal. Kočí se zatím v jarní části sezóny hledá. Dokazují to špatné výsledky oproti podzimní části, kde si vedlo mnohem lépe. Doma si na jaře stále drží neporazitelnost, ale venku je zatím bez bodu. Naopak Kameničky se pyšní skvělou formou. Mají čtyři výhry a k tomu jednu remízu ze sedmi zápasů, což je posunulo v tabulce na osmé místo. V příštím zápase se utkají proti Krouně, která se musí tímto zápasem posunout vpřed, jelikož sídlí na poslední příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebezpečný Horák poslal dvěma góly Kameničky do vedení

Do utkání vstoupily oba týmy velice aktivně, ale více na míči byli hráči Kočí. Kameničky vyčkávaly na chyby nebo brejky domácích, chyba která přišla už ve 13. minutě. Domácí obránce špatně odhadl rychlost přihrávky na brankáře Dostála, který ani s přihrávkou nepočítal, a tak toho využil kapitán Horák, jenž stihl míč před Dostálem a zakončoval do prázdné brány, nemohl minout. Ve 23. minutě byla k vidění obrovská šance Budínského, který dostal přihrávku pod sebe na malé vápno, ale střelou do oblak zklamal své spoluhráče společně s diváky. Chvíli na to zahrávali domácí standartní situaci zpoza velkého vápna, ke které se postavil kapitán Motyčka. Jeho střela přes zeď pouze orazítkovala horní část brankové konstrukce. Ve 38. minutě se hosté radovali z druhé branky, kterou vsítil opět Horák. Centr Vamberského z půle hřiště našel na hranici velkého vápna Horáka, jenž se odpoutal od domácího obránce a střelou z voleje překonal brankáře Dostála. Míč se otřel od břevna do brány, a tak byl k vidění výstavní gól. O pár vteřin později se dočkali domácí snížení na 1:2. Nepovím na polovině hřiště mezi dvěma branícímí hráči hostí našel přesnou přihrávkou Michala Šáru, který vybídl do běhu Budínského a ten samostatným nájezdem překonal brankáře Brázdu. V první půli se vyskytlo několik zajímavých příležitostí, které gólem neskončily. Do kabin šli překvapivě hosté s vedením.

Střídající Mrázek zaskočil všechny přítomné

Během pauzy si mohli diváci pochutnat na výborné klobáse a jít spokojeně k fotbalu. Do druhého poločasu nenaskočil hostující Martin Adámek, kterému přejeme plné uzdravení z nějakého vážnějšího zranění. Kočí začalo druhý poločas s vysokým presingem a více šancemi. Po dvou minutách se, ale hosté se dostali do dvou brankového vedení, poněvadž střídající Hloušek využil chybné rozehrávky domácích a přes tečovanou střelu Dostála dostal míč mezi tři tyče. V 58. minutě se ošklivě zranil Řezníček, který si nadělal problémy s vazy, čímž mu také přejeme co nejrychlejší uzdravení. Kočí od 75. minuty zatlačilo svého soupeře a posílalo jeden centr za druhým, jenže ten správný přišel až v 81. minutě. Načechraný centr z poloviny hřiště našel střídajícího Mrázka, který si spletl střelu s přihrávkou a nepovedeným centrem dostal míč do sítě. Nikdo nevěřil vlastním očím, jak se toto mohlo povést. Domácí snížili na 2:3 a začali tlačit ještě víc. V 87. minutě přišlo vyvrcholení zápasu. Centr na hranici velkého vápna našel opět Mrázka, jenž vsítil svou druhou branku zápasu. Jeho tvrdá střela z voleje skončila za zády Brázdy, což nečekali ani domácí hráči, a tak rozjásal svůj tým společně s diváky. Tímto gólem se hostující hráči složili k zemi a spytovali své svědomí. Po dvou minutách nastavení hlavní rozhodčí ukončil utkání, a tak každý tým bral po bodu.



Ohlasy k zápasu


Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Začátek zápasu patřil více nám, ale postupem času jsme dělali čím dál více chyb zadních řadách, což potrestal dvěma góly Horák. Potom jsme byli více na míču a Kameničky k ničemu nepouštěli. Do poločasu jsme snížili a to nás nakoplo k větší aktivitě. Do druhého poločasu jsme vstoupili velice špatně, protože jsme inkasovali i potřetí z naší chyby. Zbytek zápasu jsme už jen centrovali a doufali v nějaký branky, a tak jsme se dostali díky Josefovi Mrázkovi k remízovému stavu.

FK Kameničky
Zdeněk Hloušek - Útočník: Víme, že body z Kočí se vozí špatně a obzvlášť my jsme je odtamtud dlouho nepřivezli. Nicméně to nakonec dopadlo tak, že jsme domácím dá se říct bod darovali v poslední desetiminutovce.



Sestavy


Kočí
P. Dostál [-] - M. Motyčka [-] , M. Šára [-] , P. Šára [-] (52. J. Mrázek [-] ) , M. Blažek [-] (46. R. Lamberský [-] ) , L. Štursa [-] (57. M. Dvořáček [-] ) , L. Koreček [-] , D. Janko [-] , R. Fabián [-] , O. Nepovím [-] , P. Budínský [-]

FK Kameničky
Š. Brázda [-] - M. Vamberský [-] , P. Adámek [-] , M. Adámek [-] (46. Z. Hloušek [-] ) , T. Rybička [-] , J. Horák [-] , T. Rys [-] , D. Adámek [-] , L. Řezníček [-] (58. J. Vařečka [-] ) , R. Adámek [-] , T. Bureš [-]

ŽK: 33. D. Janko , 61. R. Lamberský - 35. R. Adámek , 58. P. Adámek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šeps Martin - PROKOP Lukáš, KOSTKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kočí má doma nejlepší formu, ale po pátečním zápase to budou mít hodně těžký.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích