1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

21.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozpačitý zápas nenabídl mnoho šancí a branek


Branky


6

Krouna od začátku jarní části sezóny nevyhrála jediný zápas, pouze si připsala tři remízy ze šesti zápasů. Krouna vstřelila jen dvacet branek, což je jednoznačně nejhorší útok ligy. V příštím zápase narazí na tvrdého soupeře z Kameniček. Slatiňany jsou na jaře v domácích utkáních sto procentní. Z venku si přivezly pouze jeden bod z dvanácti možných. Tímto zápasem Slatiňany odskočily od sestupových příček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení hostujícího týmu

První poločas byli mírně lepším týmem Slatiňany. Snažili se hrát více po zemi a byli fotbalovější, rychlejší a pohyblivější. Hosté se ve 27. minutě dostali do vedení. Daniel Slavík využil krásný centr do vápna a hlavou poslal míč pod břevno. Poté měli hosté dvě slušné příležitosti, když se jednou Kolář a Rulík dostali do samostatného úniku, ale oba dva se nechali vytlačit příliš do strany a skončilo to nedůrazným zakončením. Poločas skončil poměrně zaslouženým vedením Slatiňan 0:1.

Vyrovnávající branka Nekvindy uklidnila hru

Začátek druhého poločasu se hostům vůbec nepovedl. Hned po minutě hry vsítil vyrovnávající branku Nekvinda. Po centru se ve vápně vytvořil chumel hráčů, a tak skulinku našel zmiňovaný Nekvinda, 1:1. Tento gól s hostujícím týmem otřásl a domácí důraznou a jednoduchou hrou tlačili svého soupeře, ale po chvíli se hra začala opět vyrovnávat. Do konce zápasu mohli hosté rozhodnout, když krásnou střelu po zemi k tyči vytáhl důležitým zákrokem domácí brankář Zástěra. Domácí měli v závěru větší příležitost, ale na Fiedlera si nepřišli.



Ohlasy k zápasu



Spartak Slatiňany B
Matyáš Vích - Záložník: Zápas skončil remízou, po nepříliš pohledném utkání a dá se říct, že byla víceméně zasloužená, i když jsme měli celkově o něco víc ze hry a měli o něco více příležitostí.



Sestavy


TJ Sokol Krouna
M. Zástěra [-] - J. Volf [-] , P. Talačko [-] , M. Zástěra [-] (58. A. Sodomka [-] ) , M. Knettig [-] (46. S. Meszáros [-] ) , P. Bělský [-] (48. P. Sodomka [-] ) , M. Nekvinda [-] , D. Bělský [-] , M. Černý [-] , V. Horník [-] , J. Stodola [-]

Spartak Slatiňany B
P. Fiedler [-] - D. Slavík [-] (85. V. Stryka [-] ) , D. Farkaš [-] (76. J. Preisler [-] ) , J. Rulík [-] (70. M. Vích [-] ) , R. Kollert [-] , J. Kolář [-] , S. Opavský [-] (62. A. Sýkora [-] ) , P. Semenec [-] , M. Slavík [-] , F. Harsa [-] (70. T. Venzara [-] ) , P. Venzara [-]

ŽK: 39. M. Nekvinda , 74. V. Horník - 66. D. Slavík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šebek Miroslav - KADEŘÁVEK Josef, HORKÝ Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Krouna nebude stačit na běhavý tým ze Slatiňan.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů