4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

21.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejhorší obrana ligy nestačila na rozjetý Heřmanův Městec


Branky


24. D. Ilko , 31. D. Ilko , 47. D. Kosina , 67. M. Straka
6

Heřmanův Městec se v jarní části sezóny opravdu posilnil. Každým zápasem roste jejich sebevědomí, což dokazují pěti vyhranými zápasy ze šesti. Mají před sebou ještě jeden zápas k dohrání, ale i tak se odpíchli od protivníka z Kočí a dotahují se na Dřenice a Horní Bradlo. Na druhé straně Tuněchody s druhým nejhorším útokem a nejhorší obranou nezažívají ideální část sezóny. Dvě výhry na jaře jim prozatím stačí k udržení se od sestupu, a to mají v příštím zápase Kočí, které může jedině překvapit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ilko v prvním poločase nedal hostům nic zadarmo

Do tohoto zápasu šel každý tým s tím, že nutně potřebuje body. Buď na záchranu nebo k přiblížení se top 3. Na začátku zápasu byli lepším týmem hosté, jenže poté se hra přelila na druhou stranu a favorit už převzal tempo zápasu. Tuněchody se dostaly do několika šancí, ale ani jedna neletěla mezi tři tyče. Ve 24. minutě se prosadil neúnavný Ilko, který se po přihrávce Straky dostal do brejku a přehodil hostujícího brankáře Bubáka. O pár minut později se domácí radovali z druhé branky, kterou zaznamenal už zmiňovaný Ilko. Hostující obránce podběhl míč, a tak Ilko ve sto procentní šanci neotálel a zvýšil stav na 2:0. Do kabin šli domácí s velkým oddechem, jelikož se dostali díky dvěma góly do klidné situace.

Heřmanův Městec ovládl zbytek zápasu

V druhé půli se hosté pokoušeli o nějaký ten nádech k vyrovnání, ale to se nepovedlo. Místo toho, aby Tuněchody zkusily nějaké překvapení, tak si domácí doslova užívali druhý poločas držením míčem a parádními akcemi. Už ve 47. minutě šli domácí do vedení rozdílem tří branek. Centrovaný míč Čížka si ve vápně našel Kosina, který střelu chytře umístil. O dvacet minut později bylo o výsledku rozhodnuto, když Straka vyslal parádní střelu za vápnem na zadní tyč. Zasloužená výhra Heřmanova Městce značí další posun v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Vojtěch - Obránce: Utkání jsme zvládli tak, jak jsme si řekli, ale ještě spoustu dalších šancí jsme nevyužili a naopak jsme udělali pár chyb, které mohl soupeř využít.

SK Tuněchody
Marek Šilhánek - Záložník: Máme hodně zraněných hráčů, takže jsme přijeli do Heřmanova Městce ve třinácti lidech. I tak jsme předvedli bojovný výkon, ale Heřmanův Městec byl jasně lepší.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec B
M. Elich [-] - D. Ilko [-] (70. L. Malínský [-] ) , D. Kosina [-] , D. Salfický [-] , P. Krejčík [-] (73. R. Novotný [-] ) , M. Straka [-] , R. Kápička [-] , J. Čížek [-] (59. T. Dostál [-] ) , V. Kápička [-] , T. Vojtěch [-] , D. Vrátil [-]

SK Tuněchody
P. Bubák [-] - D. Radouš [-] - J. Pavelka [-] , M. Šilhánek [-] , P. Pokorný [-] , J. Prorok [-] - D. Douděra [-] (88. O. Šulc [-] ) , V. Hýl [-] - J. Faltejsek [-] (67. M. Hlušička [-] ) , R. Synek [-] , P. Vaško [-]

ŽK: 81. L. Malínský - 56. D. Radouš , 73. M. Hlušička .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: Baťa Tomáš - STARÝ Adam, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Heřmanův Městec předvádí skvělé výkony, čímž se posouvají v tabulce směrem nahoru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích