Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bradlo sfouklo Křižanovice osmi góly


Branky


5

Pro Křižanovice tato sezóna není moc dobrá, což dokazuje jarní část, kde získaly pouze šest bodů z osmnácti. To není úplně to, co by si Křižanovice představovaly, ještě k tomu mají jeden z nejhorších útoků v lize. Stejně na tom je i Horního Bradlo, které získalo o dva body více než Křižanovice, ale mají o dost lepší skóre. To zásluhou Jaroslava Kroutila a Michala Radouše, kteří dohromady za devatenáct zápasů nastříleli 55 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otřesný poločas hráčů Křižanovic

Hosté z Horního Bradla vstoupili do utkání velmi dobře, a již v 1. minutě vedli, když strašidelnou chybu domácích potrestal Semerád. Když ten stejný hráč dokázal v 5. minutě zvýšit už na 0:2, zdálo se o osudu zápasu rozhodnuto. Domácí se oklepali a předvedli nejlepší pasáž v zápase, ze které pramenil přímý kop z hranice velkého vápna. K tomu se postavil Prokopchuk, ale jeho pokus zastavilo břevno. Snížení přeci jenom přišlo, a to když po pěkné kombinaci Prokopa a Štěpána skóroval Ondřej Pilař. Ve zbytku první půle domácí inkasovali ještě dvě branky. Po kiksech hráčů Křižanovic se trefil Kroutil a Radouš.

Dva hattricky dvou nejlepších střelců Horního Bradla

Do druhé půle chtěli vlétnout domácí aktivně a s utkáním ještě něco udělat, jenže místo toho hosté využili dalšího nedorozumění a střelou do prázdné brány ze třiceti metrů skóroval druhým gólem Radouš a bylo rozhodnuto. Domácí se pokusili ohrozit branku Vrbky, jenže hlavička Rejla přistála těsně vedle brány, a tak trestali opět hosté, když se podruhé v zápase prosadil Kroutil. Korigovat mohli domácí po aktivitě Ondřeje Pilaře, který vystihl rozehrávku stoperů a míč předložil Pecinovi, ten však netrefil a následný pokus Straky mezi tři tyče nezapadnul. Kalich hořkosti si domácí vypili až do dna při sedmém inkasovaném gólu, kdy se míč po rohovém kopu šťastně odrazil k Radoušovi, který zkompletoval hattrick. Druhý hattrick v zápase dovršil Kroutil, což bylo opět po domácí hrozitánské chybě. Začínalo to smrdět desítkou, ale to se naštěstí pro Křižanovice nestalo. Hosté tak získali jedno z nejlehčích vítězství v posledních letech. Zaslouženou výhru Horního Bradla 1:8 asi nikdo z diváků ani hráčů nečekal.



Ohlasy k zápasu


Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Zápas se pro nás od začátku vyvíjel katastrofálně. Soupeř si ani nemusel vytvářet žádné šance, protože jsme jim sedm gólů darovali svými hloupými chybami. Zkrátka dnešní zápas byl zápas blbec a vyžrali jsme si to až do samého konce.

Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Do utkání jsme vstoupili aktivně a vstřelili jsme dva rychlé góly. Poté se podařilo domácím ještě snížit na 1:2, ale potom už jsme skórovali jen my. Utkání pro domácí bylo hodně kruté. Snažili se hrát fotbal, ale dělali hodně chyb. Nám to tam zase oproti ostatním zápasům padalo. Zasloužená výhra.



Sestavy


Křižanovice
D. Košárek [-] - J. Pilař [-] , D. Prokop [-] , M. Novák [-] , O. Prokopchuk [-] , J. Štěpán [-] (77. P. Bakeš [-] ) - O. Pilař [-] , J. Faltys [-] , T. Stryka [-] (63. J. Straka [-] ) - P. Jeníček [-] , T. Rejl [-] (53. M. Pecina [-] ) -

Horní Bradlo
D. Vrbka [-] - P. Vykoukal [-] , J. Hájek [-] , R. Bláha [-] , L. Dalecký [-] , D. Večeřa [-] , J. Semerád [-] , I. Pospíšil [-] , M. Radouš [-] , R. Kumpan [-] , J. Kroutil [-]

ŽK: 32. M. Novák - 39. I. Pospíšil , 51. J. Kroutil . ČK: 75. I. Pospíšil .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: KADEŘÁVEK Josef - BRANDSTEIN René, VANÍČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Křižanovice jsou silným týmem a zrovna doma si to proti Hornímu Bradlu pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů