2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

20.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trenérův žolík Dostál zařídil Heřmanovi Městci tři body


Branky


4

Jednalo se o zápas s chutí vyhrát, jelikož oba celky se pohybují v půlce tabulky. Heřmanův Městec má k dobru dva zápasy, čímž může odskočit soupeři o deset bodů. V jarní části se jim povedlo vyhrát tři zápasy ze čtyř. Další zápas je čekají nepříjemné Dřenice, které si budou chtít dojít pro tři body, aby se opět dotáhly na druhé Miřetice. I Kameničky se pyšní skvělou formou, jelikož vyhrály čtyři zápasy ze šesti, i když to bylo rozdílem jedné branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Straka před odchodem do kabin poslal svůj tým do vedení

Utkání začalo mírnou převahou hostů, která ale nevyvodila žádnou větší šanci, a tak se do hry začali zapojovat i domácí. První velká šance přišla čtvrt hodině hry, kdy skvělý centr Radovana Adámka našel na rohu malého vápna úplně volného Hlouška. Domácí útočník ovšem k nepochopení všech místo hlavičky pokoušel míč zpracovat, jenže zpracování mu nevyšlo a hostující brankář Elich neměl žádný větší problém sebrat míč před zakončením. O pět minut později kopali domácí rohový kop, kdy se po odrazu dostal k míči opět Hloušek, ale jeho velice slabá střela vyvodila pouze brejk hostů, kdy kapitán hostí Straka výborně našel na druhé straně samotného Čížka a ten suveréně prostřelil domácího brankáře Brázdu. Stav utkání 0:1. Po třech minutách se skóre opět měnilo. Na své polovině získal míč Petr Adámek, který přihrál Hromádkovi, jenž vyslal za obranu Hlouška, který byl stíhán obráncem, ale i tak nakonec dostal míč do malého vápna, kde v souboji neměl problém zakončit do prázdné brány domácí kapitán Horák, a tak se šlo opět od znova. Dále se hrál trochu opatrnější zápas a všichni přítomní si mysleli, že poločasový výsledek bude remízový. Proti byl ovšem Straka, jenž si udělal skoro slalom z domácí obrany a zkušeně dostal vedení na stranu svého týmu 1:2.

Opatrný poločas dostal Heřmanův Městec k výhře

Po poločasové pauze se hra Heřmanova Městce opadla a bylo vidět, že si chtějí pohlídat jednobrankový náskok. To se jim ovšem nepovedlo. V 55. minutě po skvěle zahrané standartní situaci Hlouška vstřelil branku nikým neatakovaný Horák, čímž srovnal na 2:2. Po vyrovnávající brance přišla z obou stran opatrná hra, jelikož ani jeden tým nechtěl inkasovat další branku. V 76. minutě se k odraženému míči dostal střídající Dostál, který uplatnil své zkušenosti a střelou k tyči strhnul vedení na stranu hostí, výsledek byl až do konce zápasu 2:3, přestože následovalo dobývání branky hostí.



Ohlasy k zápasu


FK Kameničky
Zdeněk Hloušek - Útočník: Kdybych proměnil své šance, tak utkání skončilo určitě lépe pro nás. I takhle si myslím, že by utkání slušela spíše remíza. Každopádně nezbývá mi nic než poblahopřát soupeři ke třem bodům.

FK Jiskra Heřmanův Městec B
Radek Kápička - Trenér: Utkání bylo vyrovnané a plné šancí na obou stranách, ale štěstíčko se přiklonilo na naší stranu, za což jsme rádi a vezeme všechny body domů.



Sestavy


FK Kameničky
Š. Brázda [-] - M. Vamberský [-] , R. Adámek [-] , D. Hromádko [-] (59. M. Adámek [-] ) , P. Adámek [-] (77. L. Řezníček [-] ) , Z. Hloušek [-] (59. T. Rybička [-] ) , J. Horák [-] , T. Rys [-] , J. Sadílek [-] (46. D. Brázda [-] ) , M. Bureš [-] , T. Bureš [-] (46. M. Hromádko [-] )

FK Jiskra Heřmanův Městec B
M. Elich [-] - D. Ilko [-] (64. F. Novotný [-] ) , D. Salfický [-] , P. Krejčík [-] , M. Straka [-] , R. Kápička [-] , A. Malínský [-] (55. T. Dostál [-] ) , V. Kápička [-] , J. Čížek [-] , D. Vrátil [-] , R. Novotný [-] (74. T. Valenta [-] )

ŽK: 27. J. Sadílek , 69. T. Rys , 72. R. Adámek , 81. M. Hromádko - 37. A. Malínský .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Šmaha Martin st. - NOVOTNÝ Jan, VÍCH Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů