3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na jaře neporažené Chroustovice zdolaly s čistým kontem o deseti lidech hrající Křižanovice


Branky


4

Utkání Chroustovic s Křížanovicemi nabídlo souboj o osmou příčku Chrudimského okresního přeboru. Domácí na jaře stále neokusili hořkost porážky, a tak si věřili i na nebezpečné Křížanovice. Křížanovice se ještě v jarní části sezóny nerodovaly z nějakého bodu venkovních zápasů. Chroustovice jsou druhým týmem s nejméně obdrženými góly, což dokázaly i v tomto zápase s čistým kontem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas dohrávaly Křižanovice v desíti

Za hustého deště se začal první poločas utkání a na první zajímavé okamžiky naplněný Chroustovický stánek nemusel dlouho čekat. Již v 9. minutě po dlouhém nákopu za obranu domácích se do vápna dostal Prokopchuk. Domácí brankář Pospíšil jistil letící míc, přičemž se dostal do mírného kontaktu s útočícím hráčem. V tu chvíli se fanoušci i lavička vehementně dožadovala pokutového kou. Sudí však pokynul a nechal hru dále pokračovat, čímž byl stanoven metr zápasu. Hned z následného odkopu se dostal do šance Daněk, který ve vápně napálil ruku hostujícího hráče a sudí ku překvapění všech nyní pokutový kop nařídil. Na penaltový puntík si míč postavil Bečička, který oplývá střeleckou formou Přestože hostující brankář vystihnul stranu, tak přesně utažený kop rozvlnil síť, čímž dostal domácí do vedení 1:0. Vstřelená branka vlila Chroustovickým krev do žil. Své velké šance však Daněk nevyužil. Nejen podrážděné fanoušky, ale i hráče začínal rozhodčí týrat svými nesmyslnými verdikty, které měly neblahý dopad na celé tempo hry. Nesmyslnost těchto výroků nabrala na obrátkách, když ve 40. minutě na hranici velkého vápna brankář Straka dostal skluz na mokré trávě a podrazil aktivně hrajícího Daňka, který se poroučel k zemi. Nutno podotknout, že určitý vliv na této události mohl mít podmáčený terén. Sudí si v této situaci nevěděl rady a pomoci mu musel čárový rozhodčí, jelikož se jednalo o složitý moment. Penalta odpískána nebyla a faul byl odpískán před hranicí pokutového území. Jenže v této situaci bylo zabráněno jasnému úniku na prázdnou bránu, a tak přišel trest v podobě červené karty. Straka, tak musel předčasně do sprch a utkání za něj dochytával Košárek. Z následné standartní situace ohrozil nebezpěčně Dvořák, ale jeho střela byla sražena na rohový kop. Do kabin se šlo za stavu 1:0 a rozporuplnými pocity.

Chroustovice se nenechaly druhou půli zaskočit a pohlídaly si tak vedení

Druhou půli začaly Křižanovice aktivně a nechtěly ani v deseti lidech dát svoji kůži lacino. Domací byli zaskočeni a uchýlili se k hlubšímu bránění. Stejně jako v prvním dějství doprovázely i druhý poločas nepochopené rozhodnutí sudího, který rozdal i poměrně dost karet. Chroustovice se poté osmělily a začaly být dopředu nebezpečné. Jednoznačný faul na Daňka, který byl ve vápně přešel rozhodčí bez povšimnutí, i když celou akci doprovázelo ono známé cvaknutí. V 78. minutě se k úniku dostal střelec prvního gólu Bečička, který ranou mezi nohy náhradního brankáře zvýšil skóre i svůj střelecký účet. V 87. se srovnal počet hráčů obou týmů a to tím, že nedisciplinovaný Koreček obdržel v rozmezí pěti minut dvě po sobě jdoucí žluté karty. V téže minutě nevyšla klička brankáři hostí, čehož využil napadající Dvořák, který se debutem na domácí scéně předvedl prvním vstřeleným gólem. Po posledním hvizdu svítilo na tabuli skóre 3:0, za což se dočkali domácí zaslouženého potlesku z řad vlastních diváků.



Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Mrzí mě, že utkání bylo takto poznamenáno rozhodnutími hlavního sudího, který stejné situace řešil až nepochopitelně odlišně. Je to škoda, protože naše zápasy s Křižanovicemi vždy nabízejí zajímavý a oboustranně útočný fotbal. Teď je především důležité nabrat síly, jelikož v pátek nás čeká odložené derby s Kočím

Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Do zápasu jsme vstoupili výborně, byli jsme aktivní a dobře jsme kombinovali. Zápas ovlivnila 10. minuta, kdy jsme měli kopat penaltu, ale bohužel jsme z vymyšlené penalty inkasovali. V druhém poločase jsme i v deseti byli v poli lepším týmem. Žádnou šanci jsme si však nevytvořili a v závěru do otevřené obrany dvakrát inkasovali.



Sestavy


SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - T. Daněk [-] (71. P. Střasák [-] ) , D. Dostál [-] (75. M. Dvořák [-] ) , A. Bečička [-] (83. J. Besperát [-] ) , J. Dvořák [-] , J. Koreček [-] , J. Pekárek [-] (80. L. Komárek [-] ) , F. Šotola [-] , D. Besperát [-] , J. Dlouhý [-] , J. Rejman [-]

Křižanovice
D. Straka [-] - J. Pilař [-] , J. Štěpán [-] , J. Musil [-] , P. Kulhavý [-] (62. P. Bakeš [-] ) - D. Prokop [-] , M. Novák [-] , O. Pilař [-] - O. Prokopchuk [-] , T. Rejl [-] (41. D. Košárek [-] ) , T. Stryka [-] (55. P. Jeníček [-] ) -

ŽK: 26. J. Dvořák , 76. P. Střasák , 82. J. Koreček - 16. J. Musil , 46. M. Novák , 49. J. Štěpán . ČK: 87. J. Koreček - 40. D. Straka .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Prokop Lukáš - STARÝ Adam, JELÍNEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů