Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

19.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modráček dvěma góly zajistil Miřeticím tři body


Branky


3

Zápas se odehrál s počasím, které je tak akorát, přestože se vyskytoval občasný déšť. Tento zápas si ve druhém poločase vzal do svých rukou Modráček, jenž vstřelil dvě branky, čímž pomohl týmu k vítězství. Miřetice se zápas od zápasu snaží dohnat vedoucí Načešice, ale marně. Ztratily pět bodů během pěti zápasů, což hraje do karet Načešicím. Naopak Ronov by se měl hlavně soustředit na to, aby se udržel v okresním přeboru, jelikož se pohybují na předposledním místě a Krouna může po jedné výhře jít právě před Ronov nad Dobravou. Ronov má třetí nejhorší obranu ze všech týmů okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověď Jiřího Spěváka na vyrovnání

Miřetice vstoupily do zápasu velice aktivně. Nicméně první velká šance přišla z přímého kopu po faulu, kdy Jiří Spěvák ml. nastřelil tyč. Poté však celou iniciativu přebal domácí tým. Jejich snažení bylo odměněno vedoucím gólem ve 30. minutě, kdy při smolném prodloužení hostujícího hráče, se domácí dostali do vyložené šance, kterou dokázali zužitkovat. Po vstřeleném gólu se hosté zvedli a začali se více soustředit na útok. O chvíli později se hosté dočkali vyrovnávajícího gólu, když Klug našel přesným centrem Jiřího Spěváka, který neomylně trefil hlavou míč mezi tři tyče. Poté se hra velice vyrovnala. Hosté si vytvořili dvě velice dobré příležitosti, jenž nebyly zakončeny vstřeleným gólem. Zbytek poločasu se víceméně odehrával na polovině hostů.

Miřetice si pohlídaly vítězný druhý poločas

Druhý poločas začali domácí ještě aktivněji než první. Po úniku na levé straně, kdy před útočícím hráčem domácího týmu nebezpečně projel ve skluzu bránící hráč, byla odpískána penalta. Ta po konzultaci s pomezním rozhodčím byla odvolána. Bohužel místo toho, aby se Ronov nad Doubravou nakopl, tak dostal dvě rychlé branky, které rozhodly celý zápas. Do vedení 2:1 se dostali v 55. minutě, když se po prodlouženém dlouhém vhazování dostal k míči Modráček, který se z malého vápna nemýlil. Za pět minut se domácí dostali do dvou brankového vedení, jelikož se Modráček po centru ze strany vyskytnul u penaltového puntíku, kde zakončil za záda Mrázka a vsítil svůj druhý gól v zápase.



Ohlasy k zápasu



SK Ronov nad Doubravou
Jiří Spěvákl ml. - Obránce: Věděli jsme, že to bude těžké utkání, že tým domacích je velice kvalitní. Že zde bude velmi těžké získat nějaký bod. První poločas jsme se snažili hrát aktivně, ale moc se nám to nedařilo. Druhý poločas se ukázalo, že nejsme příliš dobře fyzicky připraveni. Dostali jsme zbytečné góly po nedůrazu. Bohužel jsme nedokázali se vyhecovat a být nebezpeční do útoku.



Sestavy


TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - D. Bureš [-] , L. Zdražil [-] (63. F. Sokol [-] ) , O. Najman [-] , R. Kašpar [-] , J. Modráček [-] (68. P. Štosek [-] ) , T. Polívka [-] , J. Beran [-] (59. L. Doležal [-] ) , J. Polívka [-] , L. Vodrážka [-] , O. Polívka [-]

SK Ronov nad Doubravou
M. Mrázek [-] - M. Spěvák [-] , P. Urbánek [-] , V. Klug [-] (66. D. Sehnoutka [-] ) , D. Čarný [-] (46. J. Novák [-] ) , J. Kasal [-] (76. J. Piskač [-] ) , J. Spěvák [-] , J. Žítek [-] , J. Široký [-] , V. Petžílka [-] (71. V. Samek [-] ) , J. Spěvák [-]

ŽK: 25. V. Klug .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PETIK Roman - ŠEBEK Miroslav, TŮMA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích