2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

19.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Janko dvěma góly rozhodl v boji o čtvrté místo


Branky


63. D. Janko , 69. D. Janko - 27. J. Kroutil
3

Před zápasem byl k vidění déšť, což bylo také při hře znát. V tomto zápase vyšlo lépe Kočí, jelikož se po střídání trefil Janko a to během šesti minut. Po tomto zápasu se Kočí dostává na čtvrté místo před Horní Bradlo. Oba týmy měly minulý týden odložený zápas. Shoda náhod, že oba celky mají totožné skóre 49:35.  Kočí na své půdě v jarní části sezóny ještě neprohrálo, ale naopak Horní Bradlo překvapivě ještě na jaře nevyhrálo ani jeden zápas, a tak mají pouze dva body z dvanácti. Příští zápas sehraje Kočí derby na hřišti Slatiňan, kde půjde každému týmu o cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Horního Bradla po první půli

Do prvního poločasu šly oba týmy s cílem vyhrát zápas, jelikož se jednalo o bramborové umístění. Necelých deset minut se domácí snažili vyvinout tlak, což se prokázalo střelami na hostující branku. Poté se zápas odehrával víceméně mezi vápny obou týmů, ale do konce první půle se hosté dostali několikrát na dostřel domácí brány a to konkrétně zabijácké duo Radouše společně s Kroutilem. Toto duo se předvedlo skvělou sehraností ve 27. minutě, kdy se po rychlém protiútoku dostal k míči Radouš, který centrem z levé strany našel Kroutila, jenž si odskočil od domácího obránce a nekompromisně uklidil míč hlavou k levé tyči do proti pohybu brankáře Dostála. O chvíli později mělo přijít vyloučení domácího hráče Mrázka, který svou hloupostí pustil za svá záda míč a ukrojil si pořádné sousto, když musel podstoupit osobní souboj s Kroutilem, kde zaváhal a seslal ho k zemi, přestože už jednu kartu měl, tak rozhodčí se rozhodl druhou žlutou neudělit. Před koncem prvního poločasu přišly další dva incidenty, které měly skončit červenou kartou, ale rozhodčí tak opět neučinil. Nejprve Dvořáček nesportovně plivnul protihráči do obličeje. Poté frustrovaný Radouš zajel nebezpečným skluzem do Nepovíma, ale naštěstí se to obešlo bez vážnějšího zranění.

Trefené střídání dotáhlo Kočí k obratu

Do druhého poločasu naskočili domácí s větší chutí otočit zápas. Hosté si vypracovali pár menších šancí, ale k ničemu to nevedlo. Domácí obrana si po patnáctiminutové přestávce více hlídala zkušeného Radouše, který svůj tým doprovázel k větším šancím, jenže Koreček společne s Bukačem toto nedovolili. V 50. minutě se rozhodl trenér Kočí vystřídat Janka, který nastartoval obrat vyrovnávající brankou v 63. minutě, kdy si na malým vapně počkal na centr Lamberského a s klidnou hlavou uklidil k levé tyči a brankář Vykoukal neměl žádnou šanci. O šest minut později se mohli domácí radovat z vedení 2:1, jelikož se podruhé trefil Janko, když se dostal po přihrávce ze středu na velké vápno, kde využil svou skvělou kopací technikou a umístil míč na zadní tyč. Chvíli na to se po faulu na Nepovíma nařídil penaltový kop, jenže proti Budínskému stál střídající Vrbka, který skvělým skokem do strany míč vyrazil, a tak skóre bylo neustále o jednu branku. Do posledního hvizdu rozhodčího se nic velkého nestalo.



Ohlasy k zápasu


Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Tento zápas byl nesmírně vyrovnaný, jelikož si každý tým vypracoval spoustu šancí, které nedokázal proměnit. První poločas patřil spíše hostům, jelikož jsme měli obrovské problémy ubránit Radouše s Kroutilem, čímž vznikaly nebezpečné situace. Druhý poločas byl spíše v rukách Kočí, přesto si myslím, že by tomuto zápasu slušela remíza. Rozhodčí udělal pár špatných rozhodnutí, což gradovalo celým zápasem.

Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Utkání dvou poločasů. První poločas jsme byli jasně lepší, ale bohužel jsme si do kabin odnesli pouze hubený náskok 0:1. Do druhého poločasu jsme vstoupili vlažně a po vlastních chybách se podařilo domácímu týmu otočit skóre na 2:1. Poté domácí neproměnili pokutový kop, ale my jsme z pár slibných příležitostí nedokázali vyrovnat. Spíš remízové utkání s nepřesnými výroky rozhodčího skončilo vítězstvím domácího týmu.



Sestavy


Kočí
P. Dostál [-] - M. Dvořáček [-] (50. D. Janko [-] ) , P. Budínský [-] , R. Lamberský [-] (78. P. Capoušek [-] ) , L. Štursa [-] , O. Nepovím [-] , M. Blažek [-] (55. P. Šára [-] ) , J. Mrázek [-] , F. Bukač [-] , L. Koreček [-] , R. Fabián [-]

Horní Bradlo
P. Vykoukal [-] - M. Nepovím [-] , J. Hájek [-] , M. Nepovím [-] (78. D. Vrbka [-] ) , L. Dalecký [-] , D. Večeřa [-] (78. M. Horčík [-] ) , J. Semerád [-] , I. Pospíšil [-] , M. Radouš [-] , R. Kumpan [-] , J. Kroutil [-]

ŽK: 21. J. Mrázek , 41. M. Dvořáček - 13. J. Semerád , 40. J. Kroutil .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VÍCH Matyáš - HORÁK Milan, JELÍNEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích