3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

19.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanův Městec tentokrát vyšel s čistým kontem


Branky


3

Zápas byl odehrán s ideálním počasím, kdy si zaslouženě došel Heřmanův Městec pro tři body. Tento zápas vyšli Slatiňany na prázdno, což prokazuje jejich slabina ve střílení gólů, jelikož mají jen dvacet pět vstřelených branek. Heřmanův Městec v jarní části má skvělou formu, přestože jednou prohráli, ale jinak si tým vede náramně. Naopak Slatiňany se zatím hledají, protože mají jen tři body z dvanácti, a proto jsou mezi posledními příčkami. V příštím zápase se dočkáme derby proti Kočí, což bude pro oba týmy nesmírně důležitý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Salfický dostal Heřmanův Městec do vedení

První poločas se nic moc nestalo, přestože každý tým si vypracoval pár šancí. V 18. minutě však přišlo první rozvlnění sítě, když po střele Kosiny protečoval Salfický, a tak se Heřmanův Městec dostal do vedení 1:0. Po gólu byla k vidění ještě jedna velká šance domácích, kterou Straka po pěkné kolmici od Malinského promarnil a těsnou střelou na přední tyč minul. Poté šel hostující hráč sám na bránu, jenže netrefil zařízení, tudíž domácí šli do kabin s jedno brankovým vedením.

Heřmanův městec dvěma góly pojistil výhru

Po změně stran si domácí vytvářeli tlak na Slatiňany, což zužitkoval v 71. minutě Salfický, jenž se trefil po druhé v zápase. Vojtěch Kápička svou bojovností a skvělou přihrávkou poslal Salfického do stoprocentní šance, kterou využil jak nejlépe šlo, a tak dostal domácí do vedení už od dvě branky. Na konečných 3:0 upravil Straka, který po kolmé přihrávce do vápna vyslal nechytatelnou střelu pod břevno. Slatiňany své šance v zápase nevyužili, a tak vyšli na prázdno. Heřmanův Městec si tak doma nechává vybojované tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Vojtěch - Obránce: Zápas jsme měli více v rukách my, i když soupeř měl pár šancí, které nás mohli ohrozit. Podržel nás i brankář, který chytil krásný přímý kop. Na vítězství jsme se celkem nadřeli, protože Slatiňany mají mladý a běhavý tým.

Spartak Slatiňany B
Václav Stryka - Útočník: Zápas byl vyrovnaný, ale od nás spíše smolné góly. Jejich obrana byla řízena jedním kvalitním stoperem, který měl všechno. Jejich akce byly spíš jen nakopávané míče. Kombinačně jsme na tom byli asi lépe.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec B
M. Elich [-] - D. Ilko [-] (75. L. Malínský [-] ) , D. Kosina [-] , D. Salfický [-] , R. Kápička [-] , M. Straka [-] , J. Hlaváč [-] , A. Malínský [-] (68. T. Vojtěch [-] ) , D. Svoboda [-] (54. V. Kápička [-] ) , J. Čížek [-] , D. Vrátil [-]

Spartak Slatiňany B
P. Fiedler [-] - T. Borovička [-] , D. Farkaš [-] (75. V. Stryka [-] ) , J. Rulík [-] (63. L. Slavík [-] ) , J. Kolář [-] (85. Š. Dorazil [-] ) , P. Semenec [-] , S. Opavský [-] , J. Borovička [-] , D. Slavík [-] , F. Harsa [-] (86. O. Drahý [-] ) , P. Venzara [-]

Počet diváků: 105. Rozhodčí: BRANDSTEIN René - HOVORKA Ondřej (N), KOBLASA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích