1:2
(1:0)
49. R. Adámek (p.)
58. M. Adámek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po obratu zasloužená výhra Kameniček


Branky


24. T. Nevole - 49. R. Adámek (p.) , 58. M. Adámek
3

Sobotní odpoledne, sluníčko a hřište v Chrasti, kde domácí po týdenní odmlce přivítali Kameničky, které minulý týden na jaře poprvé prohráli proti Načešicím 0:6. Kameničky se výrazně posunuly o několik pozic dopředu, což mohou za týden prokázat proti skvěle hrajícímu Heřmanovi Městci. Bude to tak boj o šesté místo. Chrast si v jarní části ještě nepřipsala žádnou výhru, jelikož je druhým týmem, který obdržel za celou sezónu nejvíce branek. V příštím zápase se pokusí urvat první tři body a to proti týmu, který má momentálně čtyři porážky v řade, jsou to Tuněchody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolný gól pro brankáře Brázdu

Utkání začalo na obou stranách podobně, ani jeden z týmů nechtěl obdržet branku, a tak se nám ukazovaly především dobře soustředěné obrany. O trochu více byla aktivnější Chrast a to zásluhou krajních hráčů. Ovšem veškeré střelecké pokusy byly buďto nepřesné nebo zblokované, což znamenalo velký počet rohových kopů, ale ty až na jeden opravdu gólové parametry neměly. Ve 24. minutě po nedovoleném zákroku na polovině hřiště se k míči postavil Tomáš Nevole, který poslal míč do vápna a přeskočil vyběhlého brankáře hostí Brázdu až do sítě, tudíž šli domácí do vedení 1:0. Tento moment hosty nepoložil, jak se čekalo a začal také hrozit. Největší šance přišla po akci na středu hřiště a následné přihrávce do vápna, kam si naběhnul Michal Hromádko, jenže tomu nevyšel krok, a tak střela skončila vedle brankové konstrukce.

Zasloužená otočka Kameniček ve druhé půli

Druhý poločas začal trošku jinak než ten první a byli to hosté, kteří hrozili jako první. Ve 49. minutě vybojoval David Hromádko míč na polovině hřiště, jenž předal nabíhajícímu Horákovi, který krásnou přihrávkou do běhu vybídl ke skórování Ryse. Ten se rozhodnul udělat kličku brankářovi Boréckému, jenž sestřelil Ryse k zemi a rozhodčímu nezbývalo nic jiného než odpískat pokutový kop, se kterým si poradil v poklidu Radovan Adámek, čímž srovnal stav zápasu na 1:1. O 10 minut později zahrávali domácí rohový kop, který byl hostující obranou odvrácen na Martina Adámka, jenž poslal dlouhý míč za obranu na Horáka. Horák po pár kličkách ve vápně nastřelil domácího brankáře Boreckého. Nicméně na dorážku nejrychleji reagoval střídající Martin Adámek a poslal Kameničky do vedení 1:2. Ve zbytku utkání se čekalo, že Chrast bude chtít s výsledkem ještě něco udělat, ale proti tomu byla obrana hostí, která za celý zápas pustila Chrast ke dvoum střelám na bránu. Před koncem zápasu se po individuální akci mohl prosadit Horák, jenže na domácím brankáři si vylámal zuby a míč skončil na rohovým praporku. Utkání tedy skončilo 1:2 a Kameničky na jaře po čvtrté vítězí.



Ohlasy k zápasu


SK Chrast
Lukáš Hausl - Záložník: Do zápasu jsme šli s tím, že nic jiného než výhru nebereme, ale bohužel se to ve druhém poločase zkomplikovalo. První půle byla v naší režii, ze které jsme mohli vytěžit více gólů. Druhá půle byla naopak pro Kameničky, které nás potrestaly dvěma góly a odvezly si tři body. Za týden musíme máknout s Tuněchodama a připsat si konečně výhru.

FK Kameničky
Tomáš Rybička - Záložník: Zápas jsme jako tým zvládli, i když byl chvílemi lehce vyhrocený kvůli zbytečným faulům, podařilo se nám dát dvě branky a dle mého názoru nakonec zaslouženě vyhrát a udržet jarní venkovní neporazitelnost.



Sestavy


SK Chrast
P. Borecký [-] - T. Šiba [-] , M. Vágner [-] (56. L. Friček [-] ) , Z. Linhart [-] , M. Šprongl [-] (90. J. Kadavý [-] ) , M. Drahoš [-] (81. F. Dvořáček [-] ) , D. Málek [-] , J. Cimburek [-] (77. T. Rázek [-] ) , T. Nevole [-] , H. Steklý [-] , T. Kratochvíl [-] (60. D. Polanský [-] )

FK Kameničky
Š. Brázda [-] - M. Vamberský [-] , D. Hromádko [-] (53. T. Rybička [-] ) , Z. Hloušek [-] (56. M. Adámek [-] ) , J. Horák [-] (81. J. Vařečka [-] ) , T. Rys [-] , R. Adámek [-] , P. Adámek [-] (72. D. Adámek [-] ) , M. Hromádko [-] , T. Bureš [-] , M. Bureš [-]

ŽK: 49. P. Borecký , 53. D. Málek , 68. M. Drahoš - 2. P. Adámek , 43. J. Horák , 63. M. Adámek , 67. T. Rybička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VÍCH Mikoláš - HORÁK Milan, BEDNÁŘ Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích