Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:30

18.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr ligy nadělil Kameničkám šest branek


Branky


3

Zápas se odehrál na špatném terénu, ale oba týmy to měly stejné. Načešice si touto výhrou připisují další tři body a navyšují náskok nad druhými Dřenicemi o sedm bodů. Načešice jsou stále jediným týmem, které v této sezóně nepocítily porážku. V příštím zápase doma přivítají trápící se Tuněchody. Kameničky, které v jarní části braly ve všech zápasech tři body, tak jim sérii překazil lídr z Načešic. Příští zápas se utkají s Chrastí, jenž získala pouze dva body z devíti, ale nutno podotknout, že mají odložený jeden zápas proti Slatiňanům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kameničky nestíhaly v první půli tempu Načešic

Hrálo se na dost podmáčeném hřišti. Zápas začal jak se čekalo, jelikož si hráči zvykali na terén a nebyl viděn moc pohledný fotbal. V 10. minutě se hosté dostali do první větší příležitosti, ze které vsítili branku, ale po zpracování rukou, tak gól uznán nebyl. V 16. minutě se skóre poprvé měnilo, kdy kousek za vápněm dostal až moc volného prostoru hostující Filip Jirásek a s klidnou hlavou dostal Načešice do vedení 0:1. Nutno podotknout, Brázda neměl čisté svědomí. Ve 27. minutě následovala ztráta míče ve středu hřiště, rychlé předání hostujícímu Pilnýmu, který bravůrně zakončil na zadní tyč a dostal hosty do dvou brankového vedení. Do konce prvního poločasu se ukazovala pouze kombinační hra hostujícího mužstva, která v prvním poločase nebyla nijak využita.

Ondřej Pilný ve druhém poločasu dokonal hattrick

Druhý poločas začal tak, jak skončil. Na hřišti bylo prakticky jenom jedno mužstvo, které hrálo na to, jak vypadal už zmiňovaný terén, docela pěkný kombinační fotbal. V 54. minutě se po akci na levé straně a následnému centru prosazuje opět Pilný, a tak zvýšil skóre na 0:3. V 66. minutě byl k vidění pěkná individuální akce Filipa Jiráska a následná střela skončila opět za zády domácího brankáře Brázdy, ale ani tentokrát Brázda neměl čisté svědomí. Stav byl najednou už 0:4. Kameničky v tu chvíli vyhlížely konec utkání, ale ten byl ještě v nedohlednu. V 79. minutě za nakoplým míčem za obranu běžel Pilný, který byl křížený domácím obráncem. Na míč vyběhl brankář Brázda, ale jediné co se mu nakonec povedlo, bylo zbourat svého spoluhráče a v tu chvíli ho zajímal stav svého parťáka než to, že mu Pilný vstřelil další branku na 0:5. Pro Pilnýho to byl hattrick v zápase. Do konce utkání padla ještě jedna branka, když v 85. minutě hostující Adam Jirásek po kombinaci ve vápně domácích, z velkého úhlu prostřelil Brázdu. Zápas nám skončil 0:6 a ukázalo se, že Načešice právem patří na první místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Kameničky
Zdeněk Hloušek - Útočník: Chtěli jsme hrát fotbal, ale to se nám bohužel vlivem terénu a hlavně našemi nepřesnostmi nepovedlo. Postupem času bylo na hřišti jenom jedno mužstvo, které zaslouženě vyhrálo. Nezbývá nám nic jiného než se oklepat a v Chrasti jít do zápasu s čistou hlavou.

TJ Mezilesí Načešice
Ondřej Pilný - Útočník: V úvodní čtvrt hodnině jsme byli zbrklí. První branka nás uklidnila a začali jsme určovat tempo utkání, vytvářeli si další šance. Zápas byl pod naší kontrolou a my přidávali i další branky. Určitě se stále musíme zlepšovat a přestat být zbrklí v předfinálových a finálových přihrávkách.



Sestavy


FK Kameničky
Š. Brázda [-] - M. Vamberský [-] , D. Hromádko [-] (62. M. Severýn [-] ) , T. Rybička [-] , Z. Hloušek [-] (54. D. Fousek [-] ) , T. Rys [-] , D. Adámek [-] (62. T. Bureš [-] ) , L. Řezníček [-] (54. M. Adámek [-] ) , D. Brázda [-] , M. Hromádko [-] (54. J. Sadílek [-] ) , M. Bureš [-]

TJ Mezilesí Načešice
P. Gajdošík [-] - F. Jirásek [-] , O. Pilný [-] , L. Heřmanský [-] (54. A. Jirásek [-] ) , M. Netáhlo [-] , V. Svoboda [-] (64. M. Žák [-] ) , M. Svoboda [-] (69. J. Čížek [-] ) , Š. Kramařík [-] , M. Šafránek [-] , T. Tlapák [-] , A. Jirásek [-]

ŽK: 47. T. Rys , 77. T. Rybička - 61. Š. Kramařík .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: KADEŘÁVEK Josef - VÁVRA Petr, TŮMA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Tatran Miřetice 17 66:18 46
2 Kočí 17 56:22 38
3 Dřenice 17 57:37 33
4 FK Kameničky 17 42:31 31
5 Křižanovice 17 43:28 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Radouš 19
2 Radim Holub 15
3 Jan Beran 15
4 Vilém Steklý 15
5 Martin Adámek 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Novotný 81 68,1% 1
2 Miroslav Novotný 73 67,0% 2
3 Venca Likeš 58 51,8% 0
4 Ondřej Duriš 41 48,8% 0
5 Jiří Klik 40 63,5% 0
Zobrazit celou tabulku