Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:30

18.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dřenice potvrdily dalším zápasem skvělou formu


3

Tento zápas se tentokrát odehrál na půdě Krouny, jelikož v podzimní části se hrálo ve Dřenicích. Dřenice potvrdily roli favorita a svým šestnactým gólem na jaře ukazují sílu celého týmu. Naopak Krouna, která bodovala ve dvou zápasech po sobě, tak poprvé prohrála a stále usedá na posledním místě tabulky. Krouna příští zápas sehraje s na jaře skvěle hrajícími Chroustovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Dřenic v prvním poločase

První poločas patřil Dřenicím, které kontrolovaly hru a měli míč většinou na svých kopačkách. Už v 8. minutě se prosadil Dřenický střelec posledních zápasů Martin Adámek, který se trefil hlavou po centru z pravé strany od Mattuše. O chvíli později v 19. minutě se hosté radovali podruhé, jelikož po postupném protiútoku šel sám na bránu Čechlovský a míč uklidil podél brankáře Zástěry k pravé tyči. Ke konci poločasu se hosté dostali do tří brankového vedení, protože po přetaženém centru z pravé strany se k míči dostal Kostka, jenž vrátil míč na malé vápno, kde našel Wasserbauera, který pohotově vsítil třetí gól. Domácí měli v prvním poločase dvě ojedinělé šance. S jednou si poradil brankář Křemeňák a druhá se odrazila z velkého úhlu pouze do tyče.

Krouna nezvládla napínavý konec zápas

Do druhého poločasu Dřenice udělaly čtyři změny v sestavě a hned ze začátku poločasu se dostali do dvou gólových příležitostí, které neproměnily. Terén se v průběhu zápasu zhoršoval, a tak byla kombinace uprostřed hřiště čím dál horší. V 52. minutě se domácí radovali z prvního gólu, který po hezké individuální akci dokončil Patrik Bělský. O pár minut později se prosadil Černý a tak, Krouna snížila na 2:3, jelikož po přímém kopu z postranní čáry míč proletěl velkým vápnem až do branky. Krouna cítila příležitost ke srovnání zápasu a začala být aktivnější hlavně v osobních soubojích. Uklidnění pro Dřenice přišlo díky gólu Jiřího Adámka v 84. minutě, který vyhrál souboj na hranici vápna a po vychytané první střele se znovu dostal k míči, jenže poté už se nemýlil a zápas dovedl do vítězného konce pro Dřenice.



Ohlasy k zápasu


Dřenice
Matěj Tezour - Záložník: Věděli jsme, jak na tom je Krouna v tabulce, ale v žádném případě jsme nechtěli soupeře podcenit. V prvním poločase jsme to potvrdili a o půli vedli 0:3. V druhém poločase jsme bohužel lehce polevili a dovolili, tak soupeři zápas zdramatizovat. Naštěstí jsme gólem na 2:4 potvrdili výhru a domů si vezeme tři body ze zápasu proti hodně nepříjemnému soupeři.




Sestavy


Dřenice
L. Křemenák [-] - L. Wasserbauer [-] (46. A. Charvát [-] ) , O. Martinec [-] , M. Tezour [-] , L. Marek [-] , M. Adámek [-] , L. Kostka [-] , O. Čechlovský [-] (46. J. Hybeš [-] ) , P. Popelka [-] , M. Hybeš [-] (46. R. Holub [-] ) , D. Mattuš [-] (46. J. Adámek [-] )

TJ Sokol Krouna
M. Zástěra [-] - M. Nekvinda [-] (76. M. Knettig [-] ) , M. Zástěra [-] , D. Bělský [-] , M. Černý [-] , A. Sodomka [-] , J. Volf [-] , V. Horník [-] , J. Stodola [-] (26. P. Janoušek [-] ) , P. Talačko [-] , P. Sodomka [-]

ŽK: 68. M. Adámek , 87. L. Kostka - 79. P. Talačko .
Počet diváků: 138. Rozhodčí: Bednář Robin - BRANDSTEIN René, VANÍČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích