2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2023 18:00

18.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chroustovice skvělým závěrem berou tři body


Branky


3

Dohrávka 18. kola nabídla souboj dvou týmů ve středu tabulky. Hrálo se na velice tvrdém povrchu, tudíž míč odskakoval a nedalo se moc kombinovat, takže vše létalo vzduchem. Chroustovice jsou od začátku jarní části sezóny neporaženi, přestože proti sobě měly velice kvalitní soupeře. Mohou se také pyšnit druhou nejlepší obranou v lize. Kočí se na jaře docela hledá, jelikož oproti podzimní části jsou na tom o dost hůře, což dokazují pouze dvě výhry ze šesti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesnost obou týmů značila poločasovou remízu

Utkání začalo velmi opatrně, jelikož oba týmy v takovém zápase nechtěly hned ze začátku inkasovat. Hra se neustálé kouskovala, což párkrát ovlivnil hlavní rozhodčí, který nedával za ostré souboje žluté karty. V prvním poločase si každý tým vytvořil několik menších šancí, jenže u Kočí chyběla přesnost ve finální fázi, jelikož Kočí mohlo dát v poklidu tři branky, kdyby přišla přesná přihrávka na hostující útočníky před domácím brankářem Pospíšilem. Jediná větší šance hostí přišla kolem 30. minuty. Janko se po levé lajně individuální akcí prosadil, ale z velkého úhlu nápalil pouze boční síť. Ve 35. minutě přišlo viděšení všech hostujících hráčů a diváků, jelikož Daniel Šotola nastřelil brankovou konstrukci po umístěné střele na zadní tyč. Před odchodem do šaten byla k vidění standartní situace za hranicí velkého vápna, kterou si vzal na starost Dvořák. Ten svou střelu dokonale umístil, a tak musel být na pozoru hostující brankář Dostál, který skvělým zákrokem vyškrábl míč na rohový kop. Touto akcí byl odpískán konec první půle. Do kabin se šlo za remízového stavu 0:0.

Druhá půle nabídla drama až dokonce

Oba týmy šly do druhé půle zvítězit. Zápas rozhodoval první vstřelený gól. Kočí hrozilo především ze stran, jenže nepřesně. Nejvíce šancí měl na svědomí Budínský, který měl příležitosti skórovat, ale vždy přestřelil. To na druhé straně Chroustovice hrozily brejky, poněvadž mají rychlé a šikovné útočníky. Ani jeden tým své šance nevyužil, a tak remízový stav platil do 88. minutě. Dvě minuty před koncem nastal velký úder Kočí, protože se po špatném odkopu hostujícího hráče dostal k míči střídající Komárek, který prudkou přihrávkou přes malé vápno našel střídajícího Střasáka a ten poslal domácí k obrovským oslavám. Kočí ve zbylých minutách nezbývalo nic jiného než hrát vabank. Domácí se mohli o pár sekund radovat podruhé, jelikož špatné rozehrání posledního hráče Kočí v obraně využil Komárek, který svým rychlým sprintem předběhl hostujícího obránce a pohotovou střelou kolem brankáře vsítil druhou branku utkání. Tato branka dostala hráče Kočí na kolena, kteří spytovali svědomí, co udělali špatně. Po zápase vybouchla radost domácích, a tak zadělávali na pořádné oslavě v podobě sudu piva.



Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: I když se jednalo o derby, tak utkání bylo na můj vkus až moc vyhrocené. V zápase převládaly osobní spory, což stavělo fotbal až na druhou kolej. Jinak vyrovnaný zápas rozhodla střídání. My jsme skvěle oživili sestavu, zatímco soupeř si v posledních minutách úplně rozbil obranu, čehož jsme využili a vsítili dva góly.

Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Zápas celkem vyrovnaný až do 75. minuty, kdy začali hosté tlačit a my byli zavřený na půlce, což poté přineslo dva góly. První půle nabídla strašně málo šancí, přestože jsme mohli do poločasu inkasovat, ale díky našemu brankáři byl stav utkání 0:0. Druhý poločas byl totožný, jenže nakonci nám docházely síly a také špatné střídání nás stálo minimálně bod.



Sestavy


SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - A. Bečička [-] , T. Daněk [-] (70. P. Střasák [-] ) , D. Dostál [-] (46. J. Hrachovina [-] ) , D. Šotola [-] (70. L. Komárek [-] ) , J. Koreček [-] , J. Pekárek [-] (46. J. Brychnáč [-] ) , F. Šotola [-] , D. Besperát [-] , J. Dvořák [-] , J. Rejman [-]

Kočí
P. Dostál [-] - P. Budínský [-] , M. Motyčka [-] , D. Janko [-] (59. M. Blažek [-] ) , O. Nepovím [-] , L. Štursa [-] , R. Lamberský [-] (65. P. Capoušek [-] ) , M. Havránek [-] (85. D. Kudrnka [-] ) , M. Dvořáček [-] , L. Koreček [-] , R. Fabián [-]

ŽK: 76. J. Rejman - 76. L. Štursa , 86. P. Budínský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BRANDSTEIN René - ŠEPS Martin, TŮMA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích