Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2023 18:00

18.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Několik gólových příležitostí na obou stranách, ale Horní Bradlo vzešlo jako vítěz


Branky


3

Dohrávka 18. kola nabídla souboj mezi Horním Bradlem a Heřmanovým Městcem. Horní Bradlo se nachází na čtvrtém místě tabulky, kde už dokonce sezóny zůstane. Prožívá skvělou část sezóny, kdy si připisuje skoro každý zápas tři body a také umí nasázet několik branek. Více jak polovinu branek zařídila dvojice Radouš, Kroutil. V příštím utkání je čekají Slatiňany, kde půjde o věkově opačný kádr. Heřmanův Městec je na šesté příčce a ještě má naději na páté místo, kde by mohl předběhnout Kočí. V příštím utkání vyzvou Krounu, která má kapku nadějě, ale víceméně už nikomu o nic nepůjde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový stav po prvních 45 minutách

Zápas byl veden v duchu, protože ani jednomu týmu o nic nešlo. První půle znamenala několik šancí na obou stranách. Hosté byli z úvodu aktivnější, ale Bradlo vstřelilo první gól, zásluhu na tom měl nejlepší střelec ligy Radouš. Pohledné kombinační utkání v závěru prvního poločasu přineslo vyrovnání, když se po nepřesnostech v zadních řadách domácího celku trefil kapitán Straka. Poté se dokonce druhého poločasu nic nestalo.

Horní Bradlo navýšilo svůj náskok

Druhá půle začala aktivně pro domácí, když se díky aktivnímu napadání dostal do gólové šance Kroutil, který s přehledem vsítil branku a poslal domácí do vedení 2:1. Následovali ještě dva rychlé góly domácích, o které se postaral Radouš společně s Hájkem a skóre bylo najednou 4:1. Hosté se snažili něco s utkáním udělat. Měli pár příležitostí na zdramatizování utkání, ale výsledek se již nezměnil.



Ohlasy k zápasu


Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Utkání za deštivého počasí se mi líbilo z obou stran myslím, že bylo pohledné i pro diváky. Hosté se snažili hrát fotbal, a to nám vyhovovalo. Jinak zasloužená výhra pro náš tým.

FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Vojtěch - Obránce: Naše chyby v obraně se kupí a soupeř je využívá. Ač ve slepené sestavě s dorostenci, byla naše hra kombinačně úspěšná a vytvářeli jsme si mnoho šancí. Avšak naše koncovka byla nepřesná nebo ukvapená. Smůlu musíme nechat v Bradle a poslední domácí zápas vyhrát a udělat radost našim divákům.



Sestavy


Horní Bradlo
D. Vrbka [-] - M. Nepovím [-] , M. Horčík [-] , J. Kroutil [-] , J. Hájek [-] , R. Kumpan [-] (77. R. Bláha [-] ) , L. Dalecký [-] , D. Večeřa [-] (64. K. Brajila [-] ) , J. Semerád [-] , I. Pospíšil [-] , M. Radouš [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec B
A. Jirků [-] - D. Ilko [-] (63. J. Štěňha [-] ) , T. Dostál [-] (71. O. Hovorka [-] ) , V. Kápička [-] , M. Straka [-] , F. Novotný [-] , A. Malínský [-] , D. Kosina [-] , T. Vojtěch [-] , D. Vrátil [-] , T. Valenta [-]

ŽK: 42. V. Kápička .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: VÍCH Mikoláš - ŠMAHA Martin, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích