1:1
(0:1)
16. J. Beran
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

17.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krouna v posledních minutách překvapila Miřetice


Branky


4

Miřetice nezačaly do jarní části vůbec dobře, jelikož na podzim získali ze třech zápasů devět bodů a momentálně v jarní části jen čtyři body z devíti, ale na třetí místo to zatím stačí. Příští zápas sehrají s Křížanovicemi, které jsou na tom takřka podobně. Krouna, která vynechala jeden zrušený zápas, tak se pyšní dvěmi remízy, což je pro ně rozhodně důležité, jelikož pro ně je každý bod cenný. Po tomto zápase se posunuli z posledního místa před Ronov a v příštím zápase mohou překvapit nejlépe skórující Dřenice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesný poločas vedl jen k jedné brance Miřetic

První poločas byl víceméně v režii Miřetic, ale měli spoustu nepřesností ve finální fázi, kdy nebyli schopni dát finální přihrávku. Většina hostujících šancí skončila před vápnem. Nicméně si hosté pár závaru vypracovali a z toho nejvíce těžili. V 16. minutě se zaslouženě Miřetice dostali do vedení, kdy Ondřej Polívka ze strany na úrovni malého vápna poslal míč po zemi na zadní tyč, kde do prázdné brány doklepával Beran. Hosté šli do jedno brankového vedení 0:1. Od začátku zápasu rozhodčí nastavil hodně volný metr, takže pouštěl víceméně všechny zákroky na obou stranách. Některé fauly byly minimálně za žlutou, ale ve finále faul nebyl ani odpískán. S tímto souvisí jedna situace, kdy šel centr od domácího hráče do vápna, kde byl k zemi stažen hráč domácích, tak aby nemohl doskočit míč. Domácí se dožadovali penalty, ale marně, protože rozhodčí ji neodpískal.

Vyrovnávající gól v závěru a k tomu červená karta

Do druhého poločasu lépe nastoupil tým z Krouny. Miřetice přestali úplně hrát a jen čekali na to, až dostanou nějaký ten gól. To se ve finále stalo, když se v 83. minutě trefil domácí hráč Stodola. Po přihrávce za obranu na Volfa, který to přihrál před prázdnou bránu Stodolovi, čímž srovnal zápas na 1:1. V 90. minutě přišel únik Modráčka, kterého před velkým vápnem seslal k zemi Patrik Bělský a zaslouženě šel pod sprchy. Zápas skončil remízou, přestože to nebyl moc pohledný fotbal a bez větších šancí se góly dávat nemůžou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krouna
Michal Potužák - Trenér: Ve vyrovnané první půli poslal Miřetice do vedení po chybě z pravé Krounské strany Jan Beran v 16. minutě. Po změně stran a prostřídání se domácí začali více tlačit do útoku. Převzali iniciativu a ze tří jasných příležitostí pouze srovnali stav v 83. minutě Janem Stodolou. V 90 minutě došlo k poslednímu útoku hostí, který domácí Patrik Bělský utnul faulemi, za který byl po zásluze vyloučen. Vzhledem k průběhu druhé půle si domácí zasloužili tři body.

TJ Tatran Miřetice
Ondřej Polívka - Útočník: Za mě z naší strany nepovedené utkání. První poločas jsme byli asi o něco lepším týmem. Měli jsme náznaky šancí, ale vázla nám finální fáze, takže jsme z toho vytěžili jen jeden gól. Druhý poločas byl z naší strany hodně špatný, protože jsme jen čekali na to, až dostaneme gól a Krouna byla lepší, proto jsme také dostali na 1:1. Potom jsme se snažili zápas rychle vrátit na naší stranu, ale bohužel už bylo pozdě a z posledního útoku jsme vytěžili jen faul před vápnem a červenou kartu pro soupeře. Když to tak shrnu, tak pro nás určitě ztráta dvou bodů.



Sestavy


TJ Sokol Krouna
M. Zástěra [-] - M. Zástěra [-] (81. P. Talačko [-] ) , P. Sodomka [-] (46. M. Černý [-] ) , J. Stodola [-] (86. S. Meszáros [-] ) , V. Horník [-] , D. Bělský [-] , P. Bělský [-] , Š. Vopařil [-] , J. Volf [-] , M. Nekvinda [-] (54. A. Sodomka [-] ) , J. Novák [-]

TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - J. Polívka [-] , L. Zdražil [-] , L. Doležal [-] , R. Kašpar [-] , J. Modráček [-] , T. Polívka [-] , J. Beran [-] , F. Sokol [-] (46. D. Bureš [-] ) , L. Vodrážka [-] , O. Polívka [-]

ŽK: 22. T. Polívka . ČK: 90. P. Bělský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Horák Milan - VANÍČEK David, VÍCH Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Miřetice po neskutečném obratu v minulém kole, pojedou splnit povinnost favorita do Krouné. Ta má navíc problémy se střílením branek, což o Miřeticích rozhodně neplatí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů