1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

17.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí výhra Kameniček za sebou zdolala domácí Tuněchody


Branky


4

Tuněchody, které potřebují s takovými týmy bojovat o body, tak žádný nezískali. Příští zápas je čeká venku Ronov nad Doubravou, kde musí uspět za každou cenu, jestli chtějí pomýšlet na jisté udržení v okresním přeboru. Naopak Kameničky si po další výhře takřka zajistily jisté udržení v soutěži. Další zápas určitě potrápí lídra ligy a pokusí se vítěznou šňůru natáhnout, co nejdál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný poločas vyšel lépe pro Kameničky

Zápas mezi Tuněchody a hostujícícmi Kameničkami začal velmi opatrně. Hostující tým začal po úvodních patnácti minutách více kombinovat a vytvářel si poměrně dost šancí, ze kterých padl jeden gól. Střelcem tohoto gólu byl David Hromádko, který se ve 32. minutě po dobré kombinaci ocitnul na vápně a nekompromisně tuto příležitost zakončil do levého dolního rohu. Poté si Kameničky více věřili s míčem na nohou a dostávali se do dalších šancí. Domácí tým svou hru soustředil na dlouhé míče, které však obrana hostů stíhala zachytávat. Do šaten se šlo za stavu 0:1.

Tuněchody pouze zdramatizovali konec zápasu

Po poločasové přestávce hostující tým vyvinul tlak na bránu a po střele Horáka se k dorážce jeden z hostujících, ale svou příležitost promarnil a orazítkoval pouze konstrukci brány. Po dvaceti minutách hry se na hřišti začalo hrát tvrději, jak domácí tak i hosté, kteří nic nevzdali. V 60. minutě se po přihrávce dostal do šance kapitán Horák, který si na kopačkách podržel míč, obešel obranu a zvýšil náskok hostí na rozdíl dvou branek. Po vstřeleném gólu se udělalo pár změn, což přineslo do zápasu energii, ze které začali hrozit domácí. V 84. minutě pár metrů před vápnem hostí byl zfaulován Hýl. K tomuto přímému kopu se postavil Hájek, který překonal stojící zeď a dokázal dostat míč za záda hostujícího brankáře Brázdy. Ten si na míč ani nesáhnul. Hosté ustáli tlak domácích a i přes některé špatně zahrané situace si pohlídali výhru 1:2 a odváží si výhru.



Ohlasy k zápasu


SK Tuněchody
Vít Hýl - Útočník: Zápas byl vyrovnaný. Dalo se i vyhrát, ale bohužel jsme zase dostali góly po našich chybách, a proto si hosté odváží tři body.

FK Kameničky
Tomáš Rybička - Záložník: Zápas byl dost náročný. Na začátku jsme si řekli, že budeme chtít hrát po zemi a nechat běhat soupeře, což nevyšlo. Dali jsme gól a od té doby jsme kontrolovali výsledek. Vezeme důležité tři body a soustředíme se na další zápas.



Sestavy


SK Tuněchody
P. Bubák [-] - J. Pavelka [-] (74. D. Radouš [-] ) , T. Hájek [-] , J. Bořil [-] (46. R. Doucha [-] ) , J. Hudeček [-] - R. Synek [-] , V. Hýl [-] , J. Prorok [-] , J. Pískač [-] - P. Vaško [-] (67. M. Kroutil [-] ) , K. Horák [-] -

FK Kameničky
Š. Brázda [-] - M. Hromádko [-] , M. Vamberský [-] , D. Fousek [-] (67. J. Vařečka [-] ) , T. Rybička [-] , J. Horák [-] , D. Hromádko [-] (74. M. Hrabčuk [-] ) , T. Rys [-] , D. Brázda [-] , T. Bureš [-] , M. Bureš [-]

ŽK: 69. K. Horák - 44. D. Fousek , 52. D. Brázda , 76. M. Hromádko .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: HEJDUK Matěj - KOSTKA Martin, NOVOTNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Kameničky se vezou na vítězné vlně, kterou nezastaví ani nevyzpytatelné Tuněchody.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích