Horní Bradlo je po třetí za sebou bez výhry, tentokrát díky Chrasti


Branky


12. J. Plosza , 49. M. Šprongl , 78. T. Šiba - 79. M. Radouš , 82. J. Kroutil , 89. J. Semerád (p.)
4

Horní Bradlo, které po dvou zápasech uhrálo pouze remízu si přijeli konečně pro tři body, jenže to jim nejvíce inkasovaný tým nedovolil, proto si odvážejí jen bod. Chrast se s týmem předních příček nemá, za co stydět a jsou rádi za každý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól nastartoval Chrast k dobrému poločasu

Do prvního poločasu vlétla Chrast neuvěřitelným způsobem, protože svého soupeře válcovala. Ve 12. minutě se mohli domácí radovat z prvního gólu, který zařídil Plosza po tom, co se dostal ke střele z dorážky. Poté Chrast na chvíli vypadla z role a soupeř se dostal k několika šancím, které však nedokázal proměnit. Závěr prvního poločasu opět patřil domácím a Horní Bradlo k ničemu nepouštěli. Do šaten se šlo s jedno brankovým vedením 1:0.

Horní Bradlo srovnalo stav zápasu během deseti minut

Druhá půlka zápasu začala rychlým gólem ve 49. minutě, kdy se po samostatným úniku prosadil Šprongl. Po gólu se hrál vyrovnaný zápas, ale to platilo jen do 78. minuty, jelikož Šiba nádhernou střelou obstřelil brankáře a od tyče míč spadl do brány. Chrast šla do vedení 3:0 a zdálo se být rozhodnuto. Jenže poté přišel neuvěřitelný zkrat domácích, protože hosté vstřelili tři góly během osmi minut a bylo srovnáno na 3:3.  Nejprve se trefil nejlepší střelec Horního Bradla, Radouš. Který po hezké kombinace šel sám na brankáře a nemýlil se. Druhý gól hostí vstřelil Kroutil po tom, co se dostal k odraženému míči ve vápně a nekompromisně vsítil branku. Minutu před koncem se Horní Bradlo dočkalo vyrovnání, kdy se v 89. minutě z penalty trefil Semerád. V závěru byl k vidění brankář Vrbka, jelikož svými zákroky zachránil hostům bod.



Ohlasy k zápasu


SK Chrast
Jakub Cimburek - Záložník: Obrovská chyba dopustit se během chvíle třech gólů a takto ztratit tři body. Je to velká ztráta bodů, které nyní potřebujeme. Doufejme, že to zafungnuje alespoň jako poučení do budoucna.

Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Domácí vstoupili do zápasu aktivně a zaslouženě se ujali vedení. Druhý poločas jsme bohužel dostali hned zkraje na 2:0 a stále jsme se nemohli chytit. Když domácí dali v 78. minutě na 3:0, tak už to vypadalo zle. Pak už nám nezbylo nic jiného než zkusit vabank a podařilo se nám srovnat stav utkání na 3:3. Pro nás štastná remíza.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vávra Petr - KADEŘÁVEK Josef, HEJDUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Horní Bradlo ještě nevyhrálo a v tomto kole musí brát za tři body, aby se jim nevzdálilo čelo soutěže.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích