Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

16.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kočí podcenilo závěr zápasu, přestože měli zápas skvěle rozehraný


4

Kočí po jasné dominanci prvního poločasu a chvíli druhého poločasu nestačilo na Miřetice, které bojovným obratem berou tři body. Zápas hraný na neobvykle vysokém trávníku dělalo každému problémy, tudíž to pohledný fotbal nebyl. Miřetice, se díky této výhře posunuli na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance přivedla Kočí k vedení v prvním poločase

Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří si vypracovávali jednu šanci za druhou a naopak Miřetice k ničemu nepustili. Jediná velká šance Miřetic přišla v 18. minutě, kdy se na malém vápně ocitnul hráč domácích, který prudkou hlavičkou umístil míč k pravé tyči, jenže hostující brankář Dostál skvělým reflexem vytěsnil míč těsně vedle tyče. Ve 24. minutě padl první gól zápasu, kdy Fabián centroval z pravé strany do malého vápna, kde byl dobře postavený nejlepší střelec ligy Budínský a hlavou se nemýlil. Druhý gól Kočí mohl ve 32. minutě vstřelit Bukač z přímého kopu, jenže toho nádherným zákrokem vychytal domácí brankář Sýkora. Ve 36. minutě musel být kvůli zranění stažen Nepovím, což oslabilo střed pole. Dokonce prvního poločasu proběhlo několik gólových šancí, které Kočí nevyužilo, a tak do šaten šlo Kočí s jedno brankovým vedením.

Miřetice potrestaly neskutečný propadák Kočí ve druhém poločase

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, jelikož Miřetice museli hrát více dopředu. Jednalo se spíše o boj středu pole. V 66. minutě se Kočí dostalo do dvou brankového vedení, kdy Motyčka ze středu hřiště přihrával na pravou stranu Budínskému a ten zpětnou přihrávkou přihrál Motyčkovi, který sprintem z půlky hřiště doběhl do vápna a uklidil míč do prázdné branky. V 74. minutě se nikým nehlídaný Doležal dostal na hranici vápna, kde svou levou nohou nádherně trefil šibenici. Snížil stav na 1:2. Kontaktní gól byl na dosah a ten přišel v 78. minutě po skvělém zákroku hostujícího brankáře Dostála, jenž vyrazil míč, kde byl nejlépe postaven Beran a vyrovnal zápas na 2:2. O chvíli později se Miřetice dostaly do vedení. Modráček si za velkým vápnem z pravé strany navedl míč a levou nohou prostřelil bránícího hráče s brankářem. Po třetím inkasovaném gólu nezbývalo Kočí hrát nic jiného než vabank, což vedlo v 84. minutě k vyloučení Bukače, jelikož byl posledním hráčem a zezadu strčil do útočícího hráče, který se na hranici pokutového území svalil k zemi. Hru v deseti využily Miřetice ke vstřelení čtvrtého gólu, když si Ondřej Polívka pohrál s hostující obranou a uklidil míč k levé tyči.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Miřetice
Ondřej Polívka - Útočník: První půlka jednoznačně patřila hostujícímu týmu. Měli jsme několikrát i štěstí a podržel nás gólman Sýkora, takže poločas zaslouženě 0:1. Neměli jsme nic. Druhá půlka byla úplně v obráceném gardu, měli jsme víc ze hry, hosté odpadli, ale paradoxně potrestali naši chybu na půlce hřiště a sehráli skvěle break, a tak vedli 0:2. V tu chvíli to s námi nevypadalo moc dobře, ale pak přišla naše patnácti-minutovka během ní jsme vstřelili čtyři góly a zápas jsme otočili na svoji stranu. Zápas dvou odlišných poločasů. Terén byl hodně špatný, ale pro oba týmy stejný.

Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Za mě tento zápas patřil Kočí, ale po kolapsu přišlo neskutečně mnoho chyb v nepřesnosti nebo komunikaci, čímž jsme dostali Miřetice do hry. Nutno podotknout, že hřiště v Miřeticích není úplně optimální k hraní a mělo by se s tím něco udělat. První poločas si domácí nevypracovali skoro žádnou šanci. Naopak Kočí mělo několik šancí za sebou, i když to byl ze začátku opatrný fotbal. Druhý poločas se provedlo pár změn, které vedly k patnácti minutovému obratu.



Sestavy


TJ Tatran Miřetice
L. Sýkora [-] - L. Zdražil [-] , L. Doležal [-] (80. L. Zdražil [-] ) , D. Bureš [-] , J. Modráček [-] , T. Polívka [-] , J. Beran [-] , F. Sokol [-] (61. R. Kašpar [-] ) , L. Vodrážka [-] , O. Polívka [-] , J. Polívka [-]

Kočí
P. Dostál [-] - R. Lamberský [-] (61. P. Capoušek [-] ) , M. Dvořáček [-] , P. Budínský [-] , M. Motyčka [-] , O. Nepovím [-] (36. M. Havránek [-] ) , M. Blažek [-] (71. M. Slanař [-] ) , D. Kudrnka [-] , F. Bukač [-] , L. Štursa [-] , R. Fabián [-]

ŽK: 16. L. Vodrážka - 15. P. Budínský , 88. P. Dostál . ČK: 84. F. Bukač .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUTŘÍN Jaroslav - BEDNÁŘ Robin, VÍCH Mikoláš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů