Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2023 18:00

16.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanův Městec našel recept na nejlepší útok ligy


Branky


4

Dohrávka 16. kola, kterou nejlépe využil Heřmanův Městec. Dřenice s nejlepším útokem ligy potřetí za sebou nebodovaly, a tak se v tabulce dost propadly. Dřenice v této sezóně ani jednou nebraly po bodu, o to se mohou v příštím zápase pokusit hráči Ronova nad Doubravou, kteří potřebují body jako sůl. Heřmanův Městec se prokazuje jako bojovný tým, jelikož vyhrály čtyři zápasy z pěti a to dva zápasy proti týmům z top 3. V příštím zápase je čekají trápící se Tuněchody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé branky Heřmanova Městce znamenaly vedení

Zápas se odehrál na dobrém terénu, což nabídlo několik gólových šancí. Už ve 4. minutě se radoval z první branky Straka. Akci po levé straně si vzal do parády Straka, který únikem došel až na velké vápno, kde obešel domácího obránce a ranou na bližší tyč skóroval. Hosté se ujímají vedení 0:1. Domácí se už v 9. minutě dočkali vyrovnání, jelikož dravý Kostka uspěl v souboji jeden na jednoho a přihrávkou pod sebe z brankové čáry naservíroval Vladykovi gólovu šanci, kterou s tečí hostujícího hráče trefil. O dvě minuty později šli hosté opět do vedení zásluhou Malínského, jelikož dostal přihrávku do samostatného úniku, který si počkal na pohyb brankáře Kubalíka a lobem vsítil na 1:2. Po chvíli se hosté mohli potřetí radovat, poněvadž špatné bránění domácích využil Ilko, když po nákopu nikým nehlídaný vyběhl z vlastní půlky a nájezdem na Kubalíka zvýšil na 1:3. Ve 28. minutě našel Popelka skvělým centrem Martina Adámka, jenže hlavičkou o pár centimetrů minul zadní tyč. Do kabin šli hosté s dvoubrankovým náskokem

Závěrečné minuty přinesly několik šancí

Druhý poločas se odvíjel od prvního, jelikož Heřmanův Městec hrozil nejvíce z brejkových situací, ale naopak Dřenice se snažily hrát kombinačne, což jim moc nešlo. Do 75. minuty se vyskytlo několik menších šancí na skórování, jenže nebyly úspěšné, ba naopak úspěšný byl Jiří Adámek, který se po přímém kopu Kostky trefil hlavičkou na zadní tyč, a tak snížil stav na 2:3. Poslední desetiminutovka byla velice napínává plných gólových šancí. V 84. minutě přišel nádherný míč do vápna na hlavu Kostky, ale ten z malého vápna vyprášil ruce brankáře Zrůsta. O pár sekund později se po rohovém kopu Mattuše dostal k míči Popelka, který napřáhl z voleje a naštěstí pro Zrůsta skončila střela na brankové konstrukci. V 89. minutě po nákopu hostujícího brankáře prodloužil míč Straka, jenž vyslal do samostatného úniku Novotného, ale ten si vylámal zuby na brankáři Kubalíkovi. Vladyka mohl v poslední minutě vyrovnat stav zápasu, jenže střelu do proti pohybu si Zrůst pohlídal.



Ohlasy k zápasu


Dřenice
Matěj Tezour - Záložník: Potřetí za sebou jsme obdrželi několik gólů v prvních dvaceti minutách. Od té doby jsme byli lepším týmem, ale soupeř dobře bránil. Ve druhém poločase jsme měli několik příležitostí k tomu zápas minimálně srovnat, ale většinou jsme ztroskotali na hostujícím brankáři.

FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Vojtěch - Obránce: Utkání velice bohaté na šance na obou stranách se nám podařilo zvládnout i přes obrovský tlak domácích v závěru utkání, kdy nás podržel brankář. Opět máme tři body a to je pro nás obrovská odměna.



Sestavy


Dřenice
F. Kubalík [-] - M. Adámek [-] (55. R. Holub [-] ) , J. Adámek [-] , L. Marek [-] , P. Vladyka [-] , J. Hybeš [-] , M. Tezour [-] , L. Kostka [-] , A. Charvát [-] , P. Popelka [-] , D. Mattuš [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec B
T. Zrůst [-] - V. Kápička [-] , J. Čížek [-] , D. Vrátil [-] , D. Salfický [-] , M. Straka [-] , R. Kápička [-] , J. Hlaváč [-] , D. Ilko [-] (55. F. Novotný [-] ) , T. Vojtěch [-] , A. Malínský [-] (70. R. Novotný [-] )

ŽK: 31. J. Adámek - 33. T. Vojtěch , 41. R. Kápička , 82. D. Salfický , 83. R. Novotný .
Místo: Dřenice. Počet diváků: 101. Rozhodčí: KADEŘÁVEK Josef - VÁVRA Petr, STARÝ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Tatran Miřetice 17 66:18 46
2 Kočí 17 56:22 38
3 Dřenice 17 57:37 33
4 FK Kameničky 17 42:31 31
5 Křižanovice 17 43:28 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Radouš 19
2 Jan Beran 15
3 Vilém Steklý 15
4 Radim Holub 15
5 Martin Adámek 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Novotný 81 68,1% 1
2 Miroslav Novotný 73 67,0% 2
3 Venca Likeš 58 51,8% 0
4 Ondřej Duriš 41 48,8% 0
5 Jiří Klik 40 63,5% 0
Zobrazit celou tabulku