2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

16.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatiňany narozdíl od Tuněchod odskočily od sestupu


Branky


5

O boj spodních příček dopadl lépe pro Slatiňany, které si dvěma góly řekly o tři body. Tuněchody druhý poločas nenechaly Slatiňany jen tak vyhrát, a tak se dostávaly více do šancí, ale vynikající Fiedler pochytal vše, co se dalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slatiňany využili své příležitosti ke střelení dvou branek

Do prvního poločasu vlétly Slatiňany neskutečným způsobema a už ve 2. minutě se radoval Borovička, který nečekaně, ale pohotově se trefil z vápna k pravé tyči a poslal tak domácí do vedení 1:0. Po gólu se častěji na útočné polovině usazovali hosté. Několikrát musel skvělými zákroky zakročit domácí brankář Fiedler, který držel tým ve vedení. Ve 38. minutě se do šance dostal Borovička, ale zbytečně nahrával Farkašovi, který zakončoval, jenž hostující brankář vychytal a vytěsnil míč nad břevno. Po rohu našel Rulík přesným centrem volného Harsu, jenž zakončoval efektivně z voleje těsně za malým vápnem, ale brankář Tuněchod byl včas na správném místě a vyrazil míč na další rohový kop. Další rohový kop už byl zlomový, jelikož se ve 39. minutě prosadil hlavou Farkaš. Domácí šli do šaten s vedením 2:0.

Bojovnost Tuněchod ve druhém poločase nepřinesla kontaktní branku

Druhý poločas jsme mohli začít gólem stejně jako první. Ve 46. minutě do šance pronikl Tomáš Borovička, jenže z velkého vápna bránu přestřelil. Ve 49. minutě se do gólové příležitosti dostal Jan Borovička, který trefil z malého vápna hostujícího brankáře. Po šancích Slatiňan mohlo být rozhodnuto, ale hosté se vzpamatovali, přitlačili na pilu a dokonce zápasu byli lepším týmem. V 56. minutě se domácí brankář Fiedler rozhodnul pro vyběhnutí při brejku soupeře za velké vápno, ale po rozmyšlení zacouval zpět do brány a z celé akce byl pouze rohový kop. V 62. minutě se Slatiňany dostaly do velké šance, kterou jim na malém vápně překazil brankář Tuněchod. Naopak hned z protiútoku běžel proti Fiedlerovi zcela osamocený útočník Tuněchod, ale Fiedler vyběhnutím snížil střelecký úhel a zabránil tak jistému gólu. V 83. minutě se mohli hosté dočkat snížení, ale díky správně postavené bráně Fiedlera, skončila střela pouze na tyči.



Ohlasy k zápasu


Spartak Slatiňany B
Václav Stryka - Útočník: Zápas byl jako na houpačce. V zápase byla kupa neproměněných šáncí, ze kterých se góly dávat musí. Kdyby zápas skončil 6:3, tak by se asi nikdo nedivil. Za výhru jsme neskutečně rádi a doufáme, že se co nejrychleji dostaneme od sestupu. Posila Vích se ukázal v dobrém světle a byl pro náš tým hodně důležitý.

SK Tuněchody
Marek Šilhánek - Záložník: Naše největší slabina je v koncovce, kterou Slatiňany měly lepší, a proto si doma nechávají tři body. Děláme mnoho chyb, které soupeř trestá a my si tím kazíme zápasy. Druhou půlku jsme se snažili se zápasem něco udělat, ale marně.



Sestavy


Spartak Slatiňany B
P. Fiedler [-] - T. Borovička [-] , D. Farkaš [-] (72. V. Stryka [-] ) , S. Opavský [-] (46. J. Borovička [-] ) , M. Vích [-] , P. Semenec [-] , J. Rulík [-] (88. Š. Dorazil [-] ) , D. Slavík [-] , T. Janoušek [-] , F. Harsa [-] , P. Venzara [-]

SK Tuněchody
P. Bubák [-] - J. Bořil [-] , D. Radouš [-] (62. P. Vaško [-] ) , M. Bubák [-] , J. Hudeček [-] - J. Prorok [-] , P. Pokorný [-] , M. Šilhánek [-] , J. Pískač [-] - J. Faltejsek [-] (88. A. Elich [-] ) , V. Hýl [-] -

ŽK: 41. S. Opavský , 57. D. Farkaš , 82. T. Borovička , 86. V. Stryka - 44. V. Hýl , 86. J. Faltejsek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmaha Tomáš - ŠMAHA Martin, STARÝ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza