2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuněchody doma obraly skvěle hrající Horní Bradlo


Branky


6

Emotivní zápas vedl k několika žlutým kartám až z toho dělal hlavní rozhodčí neplechu. Výstavní trefu obránce Tomáše Hájka si hráči domácích libovali. Bojovný výkon Tuněchod vedl ke třem bodům, čímž obrali favorita o body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyhrocený první poločas přinesl remízový stav

Začátek prvního poločasu byl z obou stran dosti opatrný, ale od 15. minuty, to začalo být vyhrocené, a tak se udělovaly karty. Ve 28. minutě se po přihrávce dostal za obranu Vít Hýl, který trefil hostujícího brankáře Vrbku, jenž pouze míč vyrazil před sebe, kde se nacházelo několik dobíhajících domácích hráčů. K míči se dostal Petr Kulhánek, který vyškolil obranu soupeře a chladnokrevně zavěsil, čímž poslal Tuněchody do vedení 1:0. Po necelých třech minutách si vzal na starost míč nejlepší střelec Horního Bradla a s chladnou hlavou skóroval. Konec prvního poločasu byl nesmírně vyhrocený, jelikož  se udělily čtyři žluté karty. Do šaten se šlo za stavu 1:1.

Tomáš Hájek krásným gólem dotáhl Tuněchody ke třem bodům

Trenér Tuněchod udělal během poločasu pár změn, což mělo vést k větší kvalitě zápasu a přehrát tak favorita. V 53. minutě se nádherně trefil z přímého Tomáš Hájek a poslal tak Tuněchody do jednogólového vedení. Během druhého poločasu si každý tým vytvořil několik šáncí, které však neskončili gólem. V 78. minutě po sólovém úniku přes celé hřište a následného faulu posledního hráče se domácí hráči dožadovali červené karty, ale rozhodčí vytáhl pouze žlutou.



Ohlasy k zápasu


SK Tuněchody
Marek Šilhánek - Záložník: Ikdyž utkání moc velkou kvalitu nemělo, tak jsme předvedli jako tým velkou bojovnost a proto tři body zůstavají doma.

Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Myslím si na to, že se jednalo o první kolo jarní části, tak oba týmy předvedly slušný výkon. Nadměrná zbytečná tvrdost v utkání byla zapříčiněna i špatnými výroky hlavního sudího a zbytečně vyhrocovalo utkání. Výsledku by spíše slušela remíza, ale my jsme své příležitosti neproměnili a domácí rozhodli pěkným gólem z přímého kopu.



Sestavy


SK Tuněchody
P. Bubák [-] - V. Hýl [-] (88. A. Elich [-] ) , J. Prorok [-] (46. J. Faltejsek [-] ) , M. Šilhánek [-] , P. Pokorný [-] , P. Kulhánek [-] (48. P. Vaško [-] ) , J. Pavelka [-] (76. M. Bubák [-] ) , J. Hudeček [-] , T. Hájek [-] , D. Radouš [-] , J. Bořil [-] (46. K. Horák [-] )

Horní Bradlo
D. Vrbka [-] - D. Večeřa [-] , J. Semerád [-] , I. Pospíšil [-] , M. Radouš [-] , M. Nepovím [-] (80. M. Horčík [-] ) , R. Kumpan [-] , J. Kroutil [-] , J. Hájek [-] , D. Vodrážka [-] , R. Bláha [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Horák Milan - VÍCH Matyáš, VANÍČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tuněchody i přes domácí prostředí nevyhrají proti týmu z vrchu tabulky. Bradlo vyhraje větším počtem vstřelených branek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích