1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednogólové utkání určilo vítěze z Kameniček


Branky


6

Vyrovnaný zápas mezi Kameničkami a Slatiňany rozhodl jediným gólem Zdeněk Hloušek. Ani jeden tým nehrál, to co chtěl, jelikož bylo několik nepřesností.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdeněk Hloušek prostřelil opatrnou obranu Slatiňan

Začátek zápasu byl z obou stran opatrný, jelikož žádny celek se nechtěl dopustit rychlé inkasované branky. Domácí se snažili hrozit breaky a naopak hosté se vydali cestou přes nakopávané míče na rychlé ofenzivní křídla. Ani jedna taktika se moc nevyvedla. Jenomže v 15. minutě měli Slatiňany vysoko postavenou hru a po sérii přihrávek se dostali k vápnu Kameniček, kde byli obráni, díky svkělé obraně domácího hráče. Ten okamžitě po odebrání míče nahrál útočníkovi Janu Horákovi, který průnikovou přihrávkou za obranu poslal naběhnutého Hlouška a ten po povedeném prvním doteku prostřelil hostujícího brankáře. Do šaten šli Kameničky ve vedení 1:0.

Několik nebezpečných situací ve druhém poločase nevedli ke gólu

Ve druhém poločase byli více na míči hosté. Krátce po druhém střídaní domácích byla k vidění šance, kdy z kraje hřiště sám na bránu postupoval střídající Sadílek, jenže toho skvělým zákrokem vychytal hostující Fiedler. O pár minut vybíhající Fiedler špatně zachytil míč, který mu vypadl z rukou a nejbližší hráč Adámek se toho uchopil a vystřelil do dobře postaveného obránce Slatiňan. V nastavení druhého poločasu přišla série rohů hostujících Slatiňan, jenž poslední se po skrumáži dostal k Fiedlerovi, který trefil postaveného hráče domácích na brankové čáře. Tudíž se hostům vyrovnávající branka vstřelit nepovedla.



Ohlasy k zápasu


FK Kameničky
Zdeněk Hloušek - Útočník: První utkání kalendářního roku pro nás bylo hned mistrovské a navíc se soupeřem, se kterým jsme z důvodu odskočení od sestupových pozic museli minimálně bodovat. Zápas to nebyl lehký, o to víc jsem rád, že se nám podařilo vyhrát a doufám, že ve sbírání bodů budeme pokračovat.

Spartak Slatiňany B
Václav Stryka - Útočník: První půlka zápasu byla vyrovnaná a zápas rozhodla nedohoda obrany, kterou soupeř potrestal. Za druhou půlku jsme si zasloužili minimálně bod. První zápas na jaře není moc vypovídající o formě, a tak věřím, že následující kola budou lepší.



Sestavy


FK Kameničky
Š. Brázda [-] - M. Vamberský [-] , D. Hromádko [-] (69. J. Sadílek [-] ) , M. Adámek [-] (85. J. Lukášek [-] ) , T. Rybička [-] , Z. Hloušek [-] (56. D. Adámek [-] ) , J. Horák [-] (82. J. Vařečka [-] ) , L. Řezníček [-] (76. T. Rys [-] ) , D. Brázda [-] , T. Bureš [-] , M. Bureš [-]

Spartak Slatiňany B
P. Fiedler [-] - D. Farkaš [-] , S. Opavský [-] , J. Kolář [-] (67. V. Stryka [-] ) , P. Semenec [-] , I. Pytlík [-] , P. Morávek [-] , D. Slavík [-] (84. Š. Dorazil [-] ) , F. Harsa [-] , P. Venzara [-] , J. Rulík [-]

ŽK: 73. T. Rybička - 63. P. Morávek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmaha Martin st. - ŠMAHA Tomáš, VOJTA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný souboj.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích