1:4
(0:2)
11. R. Holub
34. J. Hybeš
52. L. Marek (p.)
76. L. Marek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lepší koncovka a zkušenost hráčů dovedla Dřenice k vítězství


Branky


72. M. Drahoš - 11. R. Holub , 34. J. Hybeš , 52. L. Marek (p.) , 76. L. Marek
6

Zápas byl poměrně vyrovnaný, ale zakončování Dřenic bylo lepší než měli domácí. Chrast s novou formací neuspěla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas měly Dřenice ve svých rukou

První poločas byl vyrovnaný, přestože byly k vidění dvě žluté karty, tak to bylo bez větších emocí. První gól padl v 11 minutě, kdy domácí brankář špatně odhadl situaci a zkušený Radim Holub si s tím dokázal poradit. Poté se ve 34 minutě krásnou průnikovou přihrávkou dostal k míči Jakub Hybeš, který s přehledem navýšil stav zápasu na 0:2. Pozbytek prvního poločasu se víceméně nic nestalo, a tak šli hosté do šaten s dvou brankovým vedením.

Hosté si s poklidem pohlídali druhou půli

Chvíli po začátku druhého poločasu byla k vidění penalta. Na starost si ji vzal Libor Marek a v 52 minutě byl stav utkání 0:3. Když se Chrast pokusila stáhnout skóre, tak přišla další branka, kterou zařídil druhou trefou zápasu Libor Marek. Nakonec se domácí čestného gólu dočkali a to v 76 minutě, když se po centru ve vápně od skrumáži těl odrazil míč k Michalovi Drahošovi a ten rozvlnil síť, čímž akorát stáhl skóre na 1:4.



Ohlasy k zápasu


SK Chrast
Lukáš Hausl - Záložník: Hra byla nesmírně vyrovnaná. Šance byly na obou stranách, ale náš zmar, jejich zkušenosti, šikovnost a nebát se vystřelit rozhodli.

Dřenice
Radim Holub - Záložník: Bojovný zápas, jak to bývá po zimní pauze. Hřište ještě nejsou moc dobrý, takže se nedalo moc kombinovat. Rozhodla větší efektivita v koncovce, jelikož my jsme naše šance proměnili narozdíl od Chrasti. Mají hodně mladý kluky, takže rozhodla i naše zkušenost.



Sestavy


SK Chrast
J. Tatíček [-] , L. Friček [-] (45. J. Plosza [-] ) , M. Šprongl [-] , L. Häusl [-] , M. Drahoš [-] (85. M. Dobrkovský [-] ) , D. Málek [-] , J. Gregor [-] , T. Šiba [-] (69. D. Polanský [-] ) , T. Nevole [-] (61. T. Rázek [-] ) , H. Steklý [-] , T. Kratochvíl [-]

Dřenice
L. Křemenák [-] - M. Tezour [-] , A. Charvát [-] , L. Kostka [-] , O. Čechlovský [-] (55. D. Čapek [-] ) , R. Holub [-] , L. Marek [-] , J. Hybeš [-] (64. L. Wasserbauer [-] ) , P. Popelka [-] , J. Adámek [-] , D. Mattuš [-]

ŽK: 33. J. Gregor - 24. O. Čechlovský .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Prokop Lukáš - NOVOTNÝ Jan, GÁLA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Chrast na svém velkém hřišti si poradí s ,,veterány" z Dřenic.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích