D. Ilko 36.
M. Straka 46.
M. Straka 86. (p.)
M. Straka 90. (p.)
4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Michal Straka svým hattrickem zařídil tři body pro Heřmanův Městec


Branky


36. D. Ilko , 46. M. Straka , 86. M. Straka (p.) , 90. M. Straka (p.) - 41. O. Polívka (p.) , 44. J. Modráček
6

Miřetice byly menším favoritem zápasu, ale potvrdilo se to, že v této soutěži může vyhrát defacto kdokoliv. Heřmanův Městec, si tak doma nechal cenné tři body a za týden se představí proti zkušenému týmu v Dřenicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesná hra prvního poločasu vyzněla lépe pro Miřetice

První poločas probíhal celkem vyrovnaně, jelikož bylo ze začátku docela dost nepřesností na obou stranách. Domácí se ve 36. minutě ujali vedení, když na půlce hřište došlo k vypíchnutí balónu od krajního obránce, který pak nacentroval do vápna a Dominik Ilko se prosadil hlavou k tyči a skóre bylo 1:0. Chvíli na to přišla průnikovka do vápna od Jana Modráčka, kterého gólman sestřelil, a tak přišla penalta pro Miřetice, se kterou si zkušeně poradil Ondřej Polívka a stav zápasu byl 1:1. Ve 44. minutě prošel Jan Modráček ze strany do vápna a z ostrého úhlu na přední tyč prostřelil domácího gólmana. Miřetice šli do šaten s jedno brankovým vedením.

Druhý poločas si liboval Michal Straka, který proměnil nakonci zápasu dvě penalty

Do druhého poločasu šli domací s větší chutí, což nám dokázal ve 46. minutě Michal Straka, který si na úrovni vápna obhodil hostujícího hráče a střelou z voleje k tyči prostřelil brankáře Miřetic. Skóre bylo tak vyrovnáno na 2:2. Po gólu se hra celkově vyrovnala a převahu měli hosté, přestože měli čtyři samostatné úniky na domácího brankáře, které neproměnili. Konec zápasu si vzali do svých rukou domácí, když se během čtyř minut kopaly dva penaltové kopy, které byly díky Michalovi Strakovi proměněny. Svými dvěma góly tak určil konečný výsledek 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Vojtěch - Obránce: Díky naší tréninkové píly a posilám z A mužstva jsme dokázali zápas otočit, což jsou pro nás velmi důležité body v domácím prostředí. Musíme dále pokračovat a nepolevit

TJ Tatran Miřetice
Ondřej Polívka - Záložník: Celkově to byl spíš remízový zápas, ale rozhodla naše špatná koncovka a myslím si, že celé hře neprospěl ani výkon rozhodčího, kterého nedržel vůbec žádny metr a zákroky si pískal, jak chtěl.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec B
M. Elich [-] - S. Mach [-] , D. Salfický [-] , R. Kápička [-] , M. Straka [-] - J. Hlaváč [-] , V. Kápička [-] , D. Svoboda [-] (71. R. Novotný [-] ) , T. Vojtěch [-] (68. T. Dostál [-] ) - D. Vrátil [-] , D. Ilko [-] (56. A. Malínský [-] ) -

TJ Tatran Miřetice
L. Sýkora [-] - L. Doležal [-] , D. Bureš [-] , J. Modráček [-] , T. Polívka [-] - J. Beran [-] (87. Z. Pecina [-] ) , F. Sokol [-] (79. L. Zdražil [-] ) , L. Vodrážka [-] , O. Polívka [-] - J. Polívka [-] , J. Beran [-] -

ŽK: 52. L. Doležal , 87. J. Polívka .
Místo: Heřmanův Městec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PETIK Roman - NOVOTNÝ Bohumil, BRANDSTEIN René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Městec na domácím hřišti neprohraje a získá minimálně bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů