3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Určice doma porazily Paseku 3:1


Branky


1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Smolně skončila rozcvička pro brankáře hostí, který se těsně před začátkem utkání zranil a opustil hrací plochu na nosítkách. Paseka vstoupila do utkání velmi aktivně. Zahrozila hned z prvního útoku, ale obrana domácích se zaskočit nenechala. Ve 4. minutě si se střelou Zapletala z trestného kopu hostující gólman poradil bez větších problémů. Chvíli na to měl již více práce. Po pěkném Zapletalově kolmém pasu musel likvidovat Němčíkovo zakončení. V 11. minutě kapitán hostujícího mužstva Kučera našel v malém vápně volného Buchtu, který nechal vyniknout strážce domácí branky. Jeho střelu pod břevno Sohlich reflexivně vyrazil nad břevno. Po čtvrthodině hry se na hranici velkého vápna uvolnil Trajer a hostující brankář byl na jeho střelu krátký – 1:0. V 33. minutě prošel obranou hostí Zapletal našel zcela volného Trajera, ten ale vystřelil mimo brankovou konstrukci. Poslední pěknou šanci na vstřelení branky měl na konci prvního poločasu hostující hráč Mako, ale jeho nepřesná střela skončila v autu.

 

Na začátku druhé půle se Pasece podařilo vyrovnat. Po zdařilé akci se k tyči trefil Píšek- 1:1. Vyrovnávací gól domácí hráče poněkud znervóznil, ale ne na dlouho. V 67. minutě zaútočil podél pravé postranní čáry Zapletal, poslal centr na hlavu Trajera, který vrátil Určicím vedení 2:1. V závěru utkání se hosté snažili o vyrovnání, jenže na pozornou obranu domácích vyzrát nedokázali. Poslední branku utkání zařídila v 90. minutě dvojice střídajících hráčů. Krajíček z pravého křídla přihrál zcela volnému Slezákovi a ten se nemýlil – 3:1.

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


TJ Sokol Určice
L. Sohlich [-] - M. Grulich [-] , J. Horák [-] , A. Rus [-] , D. Němčík [-] - P. Piňos [-] , P. Zapletal [-] , T. Mariánek [-] , L. Kiška [-] (80. D. Vaverka [-] ) - M. Trajer [-] (77. V. Krajíček [-] ) , M. Bureš [-] (64. V. Slezák [-] )

TJ Sokol Paseka
M. Martinák [-] - J. Vojtášek [-] , P. Vojtášek [-] , F. Píšek [-] , M. Geier [-] , K. Hloušek [-] , M. Buchta [-] , D. Orság [-] (46. J. Orság [-] ) , F. Kučera [-] , J. Mako [-] , R. Krejčí [-] (75. J. Gajdoš [-] )

ŽK: 69. M. Buchta .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: KOUŘÍLEK Martin - PETR Zdenek, HRBÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích