2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

22.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas roku zvládly lépe Určice a na čele mají pohodlný náskok!


Branky


1

V sobotu 13. května od 17. hodin bylo na hřišti v Určicích odehráno nejdůležitější utkání jara mezi místní jedenáctkou a mužstvem Postřelmova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V přímém souboji o lídra tabulky se zde střetla mužstva kterým v tabulce patří první dvě místa. Úvod utkání byl zřejmě z důvodu důležitosti poněkud vlažnější. Míč měli v každém případě častěji na kopačkách hráči Určic. V 10. minutě zakončoval Horák hlavou nad branku. Chvíli na to po dlouhém vhazovaném autu se ani Trajerova hlavička neujala. V 17. minutě zakončoval z úhlu ke vzdálenější tyči Piňos a míč skončil síti – 1:0. Po půl hodině hry po centru z pravé strany skončila hlavička Trajera v zámezí. Hosté toho za celý první poločas směrem dopředu mnoho nepředvedli. Na začátku druhého poločasu vyrobila domácí obrana velkou hrubku a nejlepší střelec hostí Holan mohl stav utkání srovnat. Celou situaci však vyřešil brankář Solich, který se na poslední chvíli v pádu pod útočníkovy nohy míče zmocnil. Prakticky hned z protiútoku zakončoval z úhlu Trajer. Míč proletěl napříč malým vápnem a u vzdálenější tyče skončil za brankovou čáru – 2:0. Ve druhém poločase byly útoky hostí přece jen nebezpečnější. Blízko ke vstřelení branky byli po hodině hry, ale brankář Klosovu střelu vyrazil. Dorážka Holana již byla z ofsajdu. V závěru utkání se hráči Určic spíše soustředili na udržení výsledku a hosté se ke stupňování tlaku nedostali. Na to, že se jednalo o souboj prvního s druhým, pro mne byl výkon Postřelmova zklamáním. Drobnou omluvou jejich herního projevu je, že přijeli do Určic v oslabené sestavě. Díky výhře se v neúplné tabulce zvýšil náskok Určic na 10 bodů!

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


TJ Sokol Určice
L. Sohlich [-] - A. Rus [-] , J. Horák [-] , M. Grulich [-] (84. V. Krajíček [-] ) , D. Němčík [-] (75. D. Vaverka [-] ) - P. Piňos [-] , P. Zapletal [-] , O. Halouzka [-] , T. Mariánek [-] - M. Bureš [-] (65. V. Slezák [-] ) , M. Trajer [-]

TJ Postřelmov
M. Arbeit [-] - J. Picka [-] , V. Panák [-] , L. Winkler [-] , T. Wiesner [-] , O. Nýdecký [-] , M. Dvořák [-] (21. J. Ladislav [-] ) , T. Holan [-] , P. Klos [-] , J. Mičunda [-] , P. Hrdlovič [-] (72. O. Panák [-] )

ŽK: 16. D. Němčík , 24. T. Mariánek , 82. M. Trajer .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: ABERLE Jiří - KREIF Miroslav, KNOLL Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 5. 2023 08:39
V sobotu 13. května od 17. hodin bylo na hřišti v Určicích odehráno nejdůležitější utkání jara mezi místní jedenáctkou a mužstvem Postřelmova. V přímém souboji o lídra tabulky se zde střetla mužstva kterým v tabulce patří první dvě místa. Úvod utkání byl zřejmě z důvodu důležitosti poněkud vlažnější. Míč měli v každém případě častěji na kopačkách hráči Určic. V 10. minutě zakončoval Horák hlavou nad branku. Chvíli na to po dlouhém vhazovaném autu se ani Trajerova hlavička neujala. V 17. minutě zakončoval z úhlu ke vzdálenější tyči Piňos a míč skončil síti – 1:0. Po půl hodině hry po centru z pravé strany skončila hlavička Trajera v zámezí. Hosté toho za celý první poločas směrem dopředu mnoho nepředvedli. Na začátku druhého poločasu vyrobila domácí obrana velkou hrubku a nejlepší střelec hostí Holan mohl stav utkání srovnat. Celou situaci však vyřešil brankář Solich, který se na poslední chvíli v pádu pod útočníkovy nohy míče zmocnil. Prakticky hned z protiútoku zakončoval z úhlu Trajer. Míč proletěl napříč malým vápnem a u vzdálenější tyče skončil za brankovou čáru – 2:0. Ve druhém poločase byly útoky hostí přece jen nebezpečnější. Blízko ke vstřelení branky byli po hodině hry, ale brankář Klosovu střelu vyrazil. Dorážka Holana již byla z ofsajdu. V závěru utkání se hráči Určic spíše soustředili na udržení výsledku a hosté se ke stupňování tlaku nedostali. Na to, že se jednalo o souboj prvního s druhým, pro mne byl výkon Postřelmova zklamáním. Drobnou omluvou jejich herního projevu je, že přijeli do Určic v oslabené sestavě. Díky výhře se v neúplné tabulce zvýšil náskok Určic na 10 bodů!