Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: SK Náměšť na Hané - TJ Sokol Určice


Branky


3

Jak se utkání vyvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Aktivněji do utkání vstoupili hráči Určic. V 8. minutě zakončoval po trestném kopu Němčík nad. Chvíli na to Trajerovu střelu vytěsnila obrana na roh. V 18. minutě si na kolmici středem hřiště naběhl Piňos, zamířil k zadní tyči a hosté vedli 0:1. Po půl hodině hry přidal druhou branku hlavou po rohovém kopu Trajer. V 38. minutě se odrazila střela Halouzky od břevna do branky a Určice vedly 0:3. Domácí toho během prvního poločasu v útoku mnoho nepředvedli. Jediným kdo občas potrápil obranu hostů byl Fišara, ale do vyloženější šance se nedostal.

 

Když na začátku druhého poločasu postupně nepřelstili domácí obranu Halouzka, střela Piňose skončila nad brankou a hlavička Rusa skončila mimo branku, dostali se ke slovu domácí. V 60. minutě po rohovém kopu se z blízka trefil do branky Fišara a snížil stav utkání na 1:3. Po tomto gólovém úspěchu začali domácí zlobit. Jejich snahu definitivně utnul Halouzka, který si naběhl na zadní tyči na centrovaný míč a nasměroval jej do sítě – 1:4. Zajímavý fotbalový moment se odehrál v 85. minutě. Hlavní rozhodčí odpískal proti domácímu mužstvu penaltu za faul. Hráči Určic sportovně přiznali, že k porušení pravidel nedošlo a Halouzka z pokutového kopu vystřelil úmyslně vysoko nad branku. Gólovou tečku za utkáním zajistil v poslední minutě Horák, který z blízka doklepl Halouzkům centr za záda bezmocného brankáře domácích- 1:5

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


SK Náměšť na Hané
D. Vychopeň [-] - R. Brančík [-] , O. Brhel [-] (46. R. Nepožitek [-] ) , D. Filípek [-] - L. Zajíček [-] , M. Elsner [-] , M. Tisoň [-] , T. Vavřín [-] , M. Dostál [-] - M. Fišara [-] , J. Řípa [-]

TJ Sokol Určice
M. Hýbl [-] - M. Grulich [-] (78. D. Vaverka [-] ) , J. Horák [-] , A. Rus [-] , D. Němčík [-] - P. Piňos [-] , P. Zapletal [-] , O. Halouzka [-] , T. Mariánek [-] , L. Kiška [-] (73. . Solano [-] ) - M. Trajer [-] (86. Š. Jeglík [-] )

ŽK: 83. M. Dostál - 24. A. Rus .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Straka Michal - ŠEBESTA Vratislav, KREIF Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích