2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


2
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Sokol Určice
L. Sohlich [-] - M. Grulich [-] , J. Horák [-] , A. Rus [-] , D. Němčík [-] (72. V. Krajíček [-] ) - P. Piňos [-] , P. Zapletal [-] , O. Halouzka [-] , T. Mariánek [-] (72. V. Slezák [-] ) - L. Kiška [-] (81. R. Paul [-] ) , M. Trajer [-] (80. M. Bureš [-] )

TJ Sokol Troubelice
J. Koukal [-] - P. Kráčmar [-] , J. Hloušek [-] , Š. Urbášek [-] , J. Ryšavý [-] (58. M. Jonáš [-] ) , L. Zapletal [-] - D. Dokoupil [-] (58. D. Křivánek [-] ) , Š. Votoupal [-] , J. Šana [-] (76. J. Janíček [-] ) - T. Vasiljev [-] , P. Kráčmar [-]

ŽK: 71. D. Křivánek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: WINKLER Tomáš - VEDRAL Roman, MOTAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 4. 2023 08:31
Lepší vstup do utkání si domácí hráči nemohli přát. Již ve 4. minutě se dostal Zapletal za obranu hostí s míčem na kopačkách, přeloboval vyběhnuvšího brankáře Koukala a Určice vedly – 1:0. Chvíli na to autor první branky poslal centr na hlavu Halouzky, ale ten branku přestřelil. V 10. minutě přihrával Němčík do malého vápna Trajerovi, který míč nedokázal zpracovat. I v dalším průběhu zápasu se hrálo podle určických not. Úspěch v podobě vstřelení dalšího gólu visel ve vzduchu. Nejprve Halouzka trefil břevno, následovala Trajerova střela, kterou obrana vytěsnila na roh. Sto procentní šanci měl na kopačce Piňos, ale hostující brankář na poslední chvíli cestě míče do branky zabránil. Za zmínku také stojí akce, kdy Trajer přihrál dobře postavenému Halouzkovi, který pouze nechal vyniknout brankáře Koukala. V průběhu prvního poločasu si také několik šancí na vstřelení gólu vypracovali hosté. Ve 12. minutě zakončoval z úhlu Urbášek a byl z toho roh. Zaujala také pěkná individuální akce Vasiljeva, který prošel podél postranní čáry až do velkého vápna. I tentokrát z toho byl pouze roh. Když v 44. minutě neuspěl se zakončením kapitán hostujícího mužstva Kráčmar, odcházela obě mužstva do šaten za těsného vedení domácích. Hned po změně stran Určice vybojovaly roh. Centr do velkého vápna se odrazil do prostoru u přední tyči, kde se nacházel Mariánek a a ač tísněn, propálil míč do sítě hostující branky – 2:0. I v dalším průběhu zápasu měli herní převahu Určice, ale další gól již nepřidaly. Když ani hosté během celého druhého poločasu nedokázali směrem dopředu nic vymyslet, skončilo utkání – 2:0.