0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Určice vyhrály v Plumlově


Branky


2

Určice si upevnili první pozici v tabulce, kde mají stále jednobodový náskok na TJ Postřelmov. Jak utkání probíhalo nám přiblížil Lubomír Kaprál, který rovněž zaslal i fotografie z utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned z prvního útoku dostali hostující hráči míč do domácí branky, ale radost jim zkalil zvednutý praporek asistenta rozhodčího. V 9. minutě zakončoval plumlovský Kotlán nad branku. Pokud se domácí hráči dostali k ohrožení branky Určic, tak tomu bylo v několika podobných případech. Vysoký míč po standardní situaci mířil do velkého vápna, na hlavy spoluhráčů. Naštěstí pro hosty všechny pokusy byly nepřesné a končili mimo branku. Po půl hodině hry byli velmi aktivní hostující hráči. Nejprve po centru Zapletala zakončoval hlavou Trejer. Chvíli na to další hlavičku Trejera brankář kryl. Když to nešlo postupným útokem, odhodlal se, kdo jiný než v té době velmi aktivní Trajer, ke střele z dálky a byl úspěšný - 0:1.

 

Po změně stran se valila čtveřice hráčů Plumlova proti dvěma obráncům, ale míč skončil v zázemí. Největší šanci na vyrovnání měl na kopačce Petr Kiška, který z úhlu trefil tyč. Po hodině hry zakončoval z úhlu neúspěšně Vysloužil. Míč skončil nad brankou. Vedení Určic pojistil až v 83. minutě Halouzka. Odhodlal se ke střele z poměrně velké vzdálenosti. Brankář sice dokázal míč tečovat, ale cestě míče za brankovou čáru nezabránil- 0:2. V závěru utkání ještě mohl korigovat stav utkání kapitán domácích Kotlán, ale gólman Hýbl byl proti.

 

autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Plumlov
D. Simandl [-] - A. Klváček [-] , M. Vysloužil [-] , J. Kiška [-] - Š. Mynařík [-] (64. M. Bureš [-] ) , M. Kolařík [-] (84. J. Kšenzulák [-] ) , V. Bárta [-] , P. Kiška [-] , V. Kotlán [-] - A. Hladký [-] , F. Kotlán [-] -

TJ Sokol Určice
M. Hýbl [-] - J. Horák [-] , M. Bureš [-] (58. D. Vaverka [-] ) , A. Rus [-] , D. Němčík [-] - P. Piňos [-] (90. V. Krajíček [-] ) , P. Zapletal [-] , O. Halouzka [-] , T. Mariánek [-] - M. Trajer [-] (79. R. Paul [-] ) , L. Kiška [-]

ŽK: 12. P. Kiška , 70. A. Hladký , 86. J. Kiška .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ONDRÁČEK Jakub - CHLÁDEK Miroslav, HABERLAND David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích