Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

8.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

6.0

Jeden gól rozhodl o vítězství Určic


Branky


33. P. Zapletal (p.)
2

Určice se mohli radovat po závěrečném hvizdu z nelehkého zápasu proti Libině. Jak utkání viděl Lubomír Kaprál, jehož srdce plesá pro domácí celek?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 6. minutě po zdařilém útoku zakončoval hostující Brijar do boční sítě. To ale byla z úvodu utkání jedna z mála akcí, která stála za zmínku. Domácí poprvé vyzráli na pozornou obranu Libiny až ve 24. minutě, kdy Kiška z úhlu trefil spojnici břevna a tyče. Po půlhodině hry opět nebezpečně zahrozili hosté. Beneš přihrál Čiklovi, ale ten měl značně vychýlenou mušku. Chvíli na to uhodilo na druhé straně. Pronikajícího Trajera zastavila obrana hostí ve velkém vápně v rozporu s pravidly a hlavní rozhodčí ukázal na značku odkud se kope pokutový kop. Jeho exekutorem byl Zapletal a nedal brankáři Mertovi šanci – 1:0. V 34. minutě mohl vedení domácích navýšit Němčík, který zakončoval ze stejného místa jako před tím Kiška, ale gólman si s jeho pokusem poradil.

 

Po změně stran se řítil na určickou branku Čilk. V poslední chvíli mu míč ukopl Horák. Ve druhém poločase si domácí hráči vytvořili celou řadu nadějných šancí, ale gólem neskončila ani jedna. Postupně neuspěli – Halouzka, kdy brankář míč z rohového kopu vyboxoval do bezpečí. Kiškovu střelu gólman vyrazil na roh. Se Zapletalovým trestný kopem si gólman rovněž poradil. V 65. minutě měl hostující strážce branky více práce než se dalo čekat, ale míč po střele Halouzky za svá záda nepustil. Závěr utkání patřil hostům. Naši hráči však tlak ustáli a mohl slavit vítězství – 1:0. Díky zisku tří bodů se Určice vrátily do čela tabulky.

 

Autor: Lubomír Kaprál



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOPECKÝ David - KNOLL Luděk, ANTONÍČEK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 4. 2023 19:32
Domácí byli velký favorit,ale vyhráli jen díky hrubému ovlivnění zápasu hlavním rozhodčím písknutí vymyšlené penalty, která nebyla, což potvrdil i pomezní rozhodčí, že s tím nic nemůže udělat, že hlavní rozhodčí je pán na hřišti.Ve druhém poločase,sebral míč v souboji čistě míč a běžel sám na brankáře domácích,ale hlavní rozhodčí přerušil hru pro údajný faul, který v žádném případě nebyl.Ty to dvě situace rozhodčí posoudil, tendenčně ve prospěch domácích.Libina měla více gólových šancí,ale neproměnila je.Domaci měli sice více ze hry ,ale na to se nehraje,je mi líto, že domácí jako jasný favorit utkání, nevyhráli fér.Fotbal hraji 40 roků,tak si myslím že tomu rozumím.Ferovému fotbalu zdar✌️
10. 4. 2023 10:46
V 6. minutě po zdařilém útoku zakončoval hostující Brijar do boční sítě. To ale byla z úvodu utkání jedna z mála akcí, která stála za zmínku. Domácí poprvé vyzráli na pozornou obranu Libiny až ve 24. minutě, kdy Kiška z úhlu trefil spojnici břevna a tyče. Po půlhodině hry opět nebezpečně zahrozili hosté. Beneš přihrál Čiklovi, ale ten měl značně vychýlenou mušku. Chvíli na to uhodilo na druhé straně. Pronikajícího Trajera zastavila obrana hostí ve velkém vápně v rozporu s pravidly a hlavní rozhodčí ukázal na značku odkud se kope pokutový kop. Jeho exekutorem byl Zapletal a nedal brankáři Mertovi šanci – 1:0. V 34. minutě mohl vedení domácích navýšit Němčík, který zakončoval ze stejného místa jako před tím Kiška, ale gólman si s jeho pokusem poradil. Po změně stran se řítil na určickou branku Čilk. V poslední chvíli mu míč ukopl Horák. Ve druhém poločase si domácí hráči vytvořili celou řadu nadějných šancí, ale gólem neskončila ani jedna. Postupně neuspěli – Halouzka, kdy brankář míč z rohového kopu vyboxoval do bezpečí. Kiškovu střelu gólman vyrazil na roh. Se Zapletalovým trestný kopem si gólman rovněž poradil. V 65. minutě měl hostující strážce branky více práce než se dalo čekat, ale míč po střele Halouzky za svá záda nepustil. Závěr utkání patřil hostům. Naši hráči však tlak ustáli a mohl slavit vítězství – 1:0, díky zisku tří bodů se vrátili do čela tabulky.