T. Musil 84.
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

27.kolo, Olomoucký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Bohuňky" konečně zvítězily


Branky


2

Do Lipové přijel v neděli celek TJ Sokol Bohuňovice, pro které to měl být další náročný zápas. SK Lipová se dlouhodobě drží v horních patrech tabulky, zatímco se Bohuňovice propadaly níž a níž. Hosté se ale chytili a zápas dokázali konečně vyhrát. Jak to probíhalo, a co na to říká jeden z hráčů Sokola ?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úplně jiný tým

Od prvních minut odpovídalo dění tomu, co se od zápasu očekávalo. Lipová do zápasu dobře vstoupila a začala si brzy vytvářet už první nebezpečné šance, které končily na bohuňovické obraně, a nebo vyzdvihly Zbyňka Telíška, který je pochytal. V 22. minutě přesně vystřelil Martin Fryčák, na jehož pokus byl Tomáš Holásek krátký - 0:1. Navzdory dobrému začátku soupeře se prosadily Bohuňovice, jako první, a průběh se změnil. Na kopačkách hostů byl větší klid a ztracené sebevědomí z neúspěšných víkendů se vrátilo zpět. Lipová si musela nelibě zvykat na to, že to dnes nebude jednoduché. Na koncí prvního poločasu hosté dokázali v úniku najít Davida Kožucha, který s chladnou hlavou navýšil náskok - 0:2.

Bojovný druhý poločas

Do druhé půle přišly oba týmy zcela namotivované a hladové po třech bodech, a tak ten zápas i vypadal. Hrálo se o každý metr čtverečný a těžko se vytvářela herní převaha na obou stranách. Gól visel ve vzduchu, ale nepřesnosti ve finálních fází připravovaly obě strany o nebezpečné situace. V 84. minutě se podařilo snížit Tomáši Musilovi, ale následující minuty nepředvedly takové drama, jaké by se za takového stavu očekávalo - 1:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bohuňovice
David Kožuch: Už od rozcvičky šlo poznat a vidět, že jsme chtěli uspět a být těmi, co odvezou 3 body. Z úvodu se soupeři dařilo a vytvářel si vyložené šance, ale díky našemu brankáři jsme naštěstí neinkasovali. Přišel čas, kdy bylo také na nás, abyste něco předvedli. To se nám povedlo hned ve 22. minutě, kdy se prosadil náš nejlepší střelec Marta Fryčák. Od tohoto momentu jsme to byli my, kdo začal více tlačit a vytvářel si gólové situace. Když už se zdálo, že se nic nestane, tak jsem byl já tím šťastlivcem, kdo navýšil náskok. Za obranu jsem dostal nádhernou přihrávku a dal jsem gól do šatny. Druhý poločas byl hodně o bojovnosti a o tom, zda-li dá dřív branku Lipová, nebo my. Nakonec se to podařilo na konci soupeři, avšak po gólu se už nic dramatického nestalo a byli jsme to my, kdo se mohl radovat ze zaslouženého vítězství.



Sestavy


SK Lipová
T. Holásek [-] - L. Machýnek [-] , M. Ráček [-] , F. Žilka [-] (71. A. Vykopal [-] ) - Z. Stryk [-] , D. Bokůvka [-] , A. Klimeš [-] , J. Vyhlídal [-] , T. Musil [-] , O. Šup [-] (46. S. Palla [-] ) - T. Kosek [-]

TJ Sokol Bohuňovice
Z. Telíšek [-] - M. Poláček [-] , M. Arnold [-] , M. Král [-] , A. Fryčák [-] , D. Kožuch [-] , J. Král [-] , M. Fryčák [-] (90. I. Riedl [-] ) , V. Drábek [-] (9. L. Nesvadba [-] ) , M. Čapek [-] , T. Šiška [-]

ŽK: 87. S. Palla - 37. J. Král , 58. M. Král , 66. M. Čapek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: ŠTĚTKA Zdeněk - VOTAVA Matěj, KUNDRÁT Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Medlov 21 72:15 59
2 TJ Sokol Bělotín 21 49:21 51
3 FC Želatovice 21 46:28 37
4 TJ Sokol Čechovice 21 39:34 35
5 TJ Jiskra Rapotín 21 47:45 34
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Patrik Kasal 24
2 Jiří Ševčík 23
3 Aleš Foukal 19
4 Jan Šteigl 17
5 Šimon Michalik 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Josef Paulovič 80 50,3% 0
2 Karel Chovánek 59 52,7% 0
3 Radim Mudrik 52 59,8% 0
4 Venca Likeš 23 41,1% 0
5 Jiří Klik 22 50,0% 0
Zobrazit celou tabulku