2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halámky vyhrály s Majdalenou nejtěsnějším rozdílem


Branky


12

Jarní část soutěže ročníku 2022/2023 okresu JH s novým formátem nadstavby začala odvetou na hřišti v Halámkách a domácí borci měli hostům co vracet, když po dlouhých letech s tímto soupeřem na podzim prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ovládli první poločas

To se domácím povedlo, když o utkání bylo rozhodnuto prakticky již v prvním poločase. Po dlouhé době totiž oprášil notně zanesené kopačky kanonýr domácích Ladislav Slavík a během deseti minut dvěma góly rozhodl o osudu tohoto zápasu. První mu připravil jeho bratr Michal a druhou střelou nachytal na švestkách hostujícího gólmana nečekanou střelou k bližší tyči, která se dala chytat.

Druhý poločas přinesl drama, přesto domácí berou tři body

Ve druhém poločase se hosté poučili a dokázali uhlídat domácího kanonýra a to i dobrým čtením hry gólmana Bárty, který vždy dokázal včas vyběhnout a akci domácích přerušit. Ti si vypracovali totiž další dobré šance a výsledek utkání tak mohl být daleko vyšším rozdílem. Z ojedinělé akce hostů dokázala Majdalena pouze korigovat krásnou střelou Vojtěcha Biňovce na konečných 1:2 v její neprospěch. Domácím se tak povedla odveta a vstoupili vítězně do jarních odvet.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Na první kolo po dlouhé přestávce se nehrál zas tak špatný fotbal, mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem, ale na to, že nám chyběli hned čtyři hráči ze základu, tak dobrý. Rád jsem na hřišti opět přivítal našeho kanonýra Láďu Slavíka a uvidíme jestli nám pomůže i v jiných zápasech. I když byla znát jeho dlouhá pauza, tak pořád je hodně platný a dnes utkání rozhodl. Teď nás čekají velmi těžká utkání v Plavsku a poté doma první tým tabulky z Rapšachu.




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - R. Herzog [-] , R. Brůha [-] , P. Kollmann [-] - J. Herzog [-] , V. Bezoušek [-] , M. Slavík [-] , P. Novák [-] , P. Herzog [-] , A. Havel [-] - L. Slavík [-]

TJ Sloupárna Majdalena
P. Bárta [-] - J. Ludvík [-] , M. Hamerník [-] , T. Seichert [-] , M. Kodera [-] - V. Biňovec [-] , M. Hofbauer [-] , T. Opelka [-] - D. Meregya [-] , P. Hofbauer [-] , O. Mranica [-] -

ŽK: 88. L. Slavík - 56. M. Kodera , 88. V. Biňovec , 88. M. Hofbauer .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HANZAL Jan - TRSEK Josef (N), ŠVEC Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 17:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 12:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 17:37

Tip: výhra domácích