0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 13:30

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kratochvíl zachránil Čistou od debaklu


Branky


26. R. Konvalinka , 45. V. Zuska (p.) , 57. R. Konvalinka
17

Čistá stále čeká na první vítězství a se ziskem jednoho bodu okupuje poslední příčku tabulky. Janov zajížděl na půdu outsidera soutěže v roli favorita, kterou potvrdil. Výkon Sokola nebyl úplně přesvědčivý, ale šance si hosté dokázali vytvořit a ze třech takových skórovali, což ke třem bodům bohatě stačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta do šatny

Hned úvod zápasu nabídl obrovskou šanci hostujícího celku, který zahrával volný přímý kop kousek za hranicí šestnáctky po nedovoleném zákroku na L. Roubíka. Standardku na sebe sám faulovaný a svůj pokus otřel o tyč. Krátce poté musel předvést důležitý zákrok na druhé straně Melč, který vyrazil nebezpečnou přízemní střelu A. Votroubka po nahráce Denka. Následně byl včas před dobíhajícím Večeřou obránce Jan Koukal, který definitivně zažehnal nebezpečí odkopem.

 

Na další šanci se znovu nečekalo dlouho. Čistá to zkoušela střelecky zpoza vápna, ale janovský brankář se Plincnerem překonat nenechal. Na druhé straně poslal středem hřiště kapitán Melč do náběhu Konvalinku. Ten se dokázal prosadit přes bránícího hráče, ale skvělým zákrokem podržel svůj tým Kratochvíl. Následná dorážka Zusky prostor branky netrefila.

 

Skóre se poprvé měnilo ve 25. minutě. Kašpar chyboval v rozehrávce, jeho úmysl přečetl M. Bradáč a ihned vyslal za obranu Zusku. Ten si všiml z druhé strany nabíhajícího Konvalinky, na kterého poslal přesnou nahrávku a janovský rychlík poslal míč pod Kratochvílem do sítě - 0:1. Na další větší příležitost se čekalo až do závěru první půle. V té si hosté došli pro pokutový kop. L. Roubík poslal do náběhu Konvalinku, kterého nedovoleně zastavil Bedenk a pokutový kop zahrával Zuska. Jeho razantní střelu k pravé tyči přečetl Kratochvíl, ale míč vytěsnit nedokázal - 0:2.

Kratochvíl se zapotil

Začátek druhé půle nabídl náznaky zajímavých šancí na obou stranách, ale oba celky zradila finální fáze. V další příležitosti si navedl na střed vápna míč M. Bradáč a práskl do něj. Kratochvíl jeho dělovku vyrazil a následnou dorážku zblokoval bránící hráč. V 57. minutě přidali hosté uklidňující gól. Zuska posunul míč na M. Bradáče, ten poslal ze středu hřiště za obranu Konvalinku, který nedal domácímu brankáři při zakončení šanci - 0:3.

 

Čistá chtěla se zápasem něco udělat a favorita potrápit, ve svých šancí ji ale vždy trochu chybělo, navíc inkasovaná branka z pokutového kopu týmu také moc nepřidala. Chyby v defenzivní činnosti ji ale srážely. Další takovou málem potrestal Kail, který byl ale dalším hráčem, co si vylámal zuby na čisteckém brankáři. Do domácí šestnáctky létal jeden míč za druhým, koncovka Janova ale mohla a mělý být přesnější.

 

V 70. minutě mohl skóre navýšit Houda, jeho povedená rána ale mířila pouze do tyče. Na druhé straně se mohla Čistá postarat o zdramatizování zápasu po rohovém kopu, ale Schuh v dobré pozici hlavičkoval nad. Svou největší si vypracovala krátce poté. Kapitán J. Votroubek ml. si řekl na vlastní polovině o míč a prokličkoval statickou obranou Janova až k zakončení. Radost a povedené sólo domácího fotbalisty zkazil povedený zákrok brankáře Melče.

 

Závěr zápasu už hosté pouze dohrávali a dovolili svému soupeři několik možností alespoň na čestný gól, ten však nepřišel. Janov těžil především z dobré práce středu hřiště, kde operoval L. Roubík s M. Bradáčem. Šancí měl Sokol požehnaně, po Houdově centru hlavičkoval v dobré pozici v záklonu Zuska, zpoza vápna to zkoušel ještě Kail. Sokol trápila koncovka a když už se zakončení povedlo, tak stál v cestě skvěle chytající Kratochvíl nebo branková konstrukce. Vítězství hostí ale bylo zasloužené.

 

Galerie od Lukáše Ilberga, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu



Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: V Čisté jsme nechtěli hlavně nic podcenit a to se podařilo. Výkon sice nebyl úplně ideální, ale podařilo se nám vytvořit dost šancí a nebýt gólmana Kratochvíla, tak mohlo být skóre o dost vyšší. Zápas jsme si pohlídali.



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - P. Bedenk [-] , P. Kašpar [-] , P. Schuh [-] , M. Plincner [-] , A. Votroubek [-] , J. Votroubek [-] , L. Milan [-] (46. A. Lauber [-] ) , S. Tesař [-] (72. J. Votroubek [-] ) , D. Denk [-] , M. Večěřa [-]

Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] , J. Koukal [-] (46. M. Dohnal [-] ) , M. Bradáč [-] , L. Roubík [-] , F. Houda [-] , J. Kail [-] , V. Zuska [-] , T. Roubík [-] , J. Koukal [-] , J. Melč [-]

ŽK: 45. P. Bedenk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - ZEMAN Libor, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jakub Feher
Tip experta: výhra hostů

Janov hraje zatím okres ve velké pohodě a nebude tomu jinak ani v Čisté, odkud odveze všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů