Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:30

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jesenici srazily hloupé góly, Kněževes vyhrála i bez opor


Branky


17

Kněževes musela nastoupit do utkání bez vykartovaného Vrábíka a Plačka, což byla velká rána především směrem do defenzivy a při standardkách. Jesenice toho mohla a chtěla využít, slabší den měl ale gólman Flajšingr a hosté si hloupými góly prohráli zápas úplně sami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slibné vedení Kněževsi

První poločas moc pěknou fotbalovou podívanou nenabídl. Diváky bolelo za krkem, protože oba celky nakopávaly dlouhé míče, utkání bylo plně osobních soubojů a na zajímavé šance se dlouho čekalo. Alespoň, že padaly góly, jinak mohli příchozí fanoušci reklamovat vstupné. Skóre se poprvé měnilo ve 24. minutě. Flajšingr zaspal s výběhem, šel pomalu k zemi na míč, kterého se před ním chopil Čácha a poslal Kněževes do vedení - 1:0.

 

Hosté se na hřišti tak trochu hledali, ale ani od domácích to nebylo úplně ono. I přesto se svěřenci Rostislava Herla radovali z druhé branky. O tu se postaral Kříž, který dostal míč do pravé strany, odkud chtěl centrem hledat své spoluhráče v šestnáctce. Míč mu ale sjel po kopačce tak ideálně, že zaplachtil přes Flajšingra až za zadní tyč - 2:0. Domácí se tak mohli do kabiny těšit dvougólového náskoku, i když na hře bylo stále co zlepšovat. I hosté se postupně rozkoukávali a zápas pro ně nebyl rozhodně ztracen.

Jesenice zabrala pozdě

Oba celky si uvědomovaly důležitost vstupu do druhého poločasu a také vstřeleného gólu. Pro Jesenici by inkasovaná branka mohla znamenat definitivní konec naději na bodový zisk, naopak vstřelená by je vrátila do zápasu a trochu by zamávala s hlavami domácích fotbalistů. Na další gól se čekalo, ale nutno říci, že z obou stran byl k vidění daleko lepší fotbal než v prvním poločase. Po hodině hry se kontaktním gólem vrátili do hry hosté. Po centru z pravé strany, který byl prodloužen, na zadní tyči vyplaval Kapoun a propálil Lennera - 2:1.

 

Důležitý gól, který vrátil Jesenici do zápasu. V následujících momentech byly k vidění na obou stranách zajímavé možnosti, ale skóre se neměnilo. To změnila 71. minuta. Dlouhý míč za obranu nepochopitelně minul jesenický brankář, který se následně vrhnul pod nohy jak útočníkovi domácích, tak i svému obránci. Poslal sice oba k zemi, rychlonohý Šíma se ale rychle zvedl a poslal míč do prázdné branky - 3:1. O pár minut později sklepl Kapoun míč na Kočičku, který křížnou střelou z hranice vápna překonal Lennera, který také při gólu neměl čisté svědomí - 3:2.

 

Závěrečné minuty ale další branku nenabídly, domácí si těsné vedení udrželi až do závěrečného hvizdu sudího Zoufalého a mohli se radovat z cenného vítězství. Hosté naopak se sklopenými hlavami opouštěli hřiště bez jediného bodu.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Pavel Čihař, kapitán: První poločas vypadal jako kdyby se hrála III. třída. Po zemi se moc nehrálo, k vidění byly spíše dlouhé nakopávané míče do neznáma, k tomu hodně osobních soubojů. Druhý poločas byl o dost lepší. Hrálo se více po zemi a na obou stranách bylo k vidění více šancí. Po druhé půli si určitě fanoušci spravili chuť k fotbalu.

FC Jesenice
Michal Pacourek, záložník: Prvních třicet minut zápasu to od nás byla hrozná tragédie. Nebyli jsme schopni si pořádně přihrát a ještě jsme dostali dva hloupé góly. Před půlí jsme trochu zabrali. Ve druhé půlce to od nás bylo již lepší, ale opět nás srazil třetí hloupý gól. My jsme sice ještě snížili, ale na srovnání už nedošlo. Myslím si, že jsme tady měli bodovat, ale bohužel dnes si náš brankář vybral slabší chvilku.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - J. Žemlička [-] (87. M. Johan [-] ) , J. Vršecký [-] , M. Čácha [-] (46. T. Šíma [-] ) , T. Růžička [-] (77. M. Vršecký [-] ) , T. Kejla [-] , L. Malafa [-] , L. Fiška [-] , P. Čihař [-] , J. Kříž [-] , V. Kyncl [-]

FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - T. Váňa [-] , D. Jeníček [-] (49. T. Nistor [-] ) , P. Kotek [-] , K. Pros [-] , M. Pacourek [-] (47. J. Kočička [-] ) , D. Kapoun [-] , J. John [-] , M. Kovář [-] (46. D. Halámek [-] ) , J. Mutínský [-] , P. John [-]

ŽK: 72. P. Čihař - 63. J. Kočička .
Hráči zápasu: L. Fiška - K. Pros .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ZOUFALÝ David - BOHATÝ Petr, KALAJ René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 07:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 20:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 19:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 12:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 21:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 20:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:41
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 07:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 12:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 11:50
Redakce Rakovník

Expert: Josef Špička
Tip experta: výhra hostů

Oslabená Kněževes nedokáže ubránit silný tým z Jesenice.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 21:19

Tip: výhra hostů