3:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatický závěr v Řevničově zvládly lépe Pustověty


Branky


53. V. Kapr , 75. V. Kapr , 90. J. Husák - 18. M. Hranai , 51. M. Peták , 58. T. Černý , 90. O. Hula
16

Řevničov se nenachází v tabulce tam, kde by si představoval. V posledních zápasech se ale výkony Sparty zlepšují a když to není remiza, tak je to prohra o jediný gól. Bohužel pro domácí celek tomu nebylo v duelu s Pustověty jinak. Obrovské množství neproměněných šancí a také výborný Beneš v brance Sokola byly důvodem, že všechny body odjížděly do Pustovět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řevničov pálil šance

Na první velkou šanci si příchozí diváci museli počkat jen pár minut. Centr z pravé strany mířil na nehlídaného Hranaie, jehož hlavičku vytáhl konečky prstů Tomeš na roh. Na druhé straně si vybral slabší chvilku při rozehrávce Beneš, který trefil pár metrů před ním stojícího Kapra. Ten nabídl tutovku svému spoluhráči, pustovětský brankář se ale rychle přesunul a výborným zákrokem dal na svou chybnou rozehrávku zapomenout.

 

V 18. minutě se poprvé měnilo skóre. Nahrávku ze středu hřiště na neobsazeného Hranaie, který se otočil s míčem a přesnou střelou k tyči nedal Tomešovi šanci - 0:1. Srovnat mohl Fujera, který udělal kličku Benešovi, ale tísněný obráncem zakončoval levačkou vedle. Gól měl na noze Husák, ale z těsné blízkosti přestřelil. Z hranice šestnáctky to zkoušel Murčo, ale ani on Beneše nepřekonal.

 

A znovu Murčo, který po stříleném centru mířil placírou vedle pustovětské svatyně. Řevničov měl zajímavé šanci, ale v koncovce měl obrovský problém. V závěru poločasu se prosadil přes obranu Fujera, udělal kličku brankáři a pod sebou hledal Husáka. Jeho zakončení na poslední chvíli zblokoval bránící hráč na roh, ze kterého kýžené vyrovnání do poločasu nepřišlo.

Dramatický závěr

Netrvalo dlouho a Pustověty své vedení navýšily. Po rohovém kopu zakončoval jeden z hostujících hráčů do tyče. Jeho střele všichni přihlíželi, včetně gólmana Tomeše, který ji tlačil očima ven. Míč se od brankové konstrukce odrazil do míst, kde se nejrychleji zorientoval Peták a navýšil vedení - 0:2. O dvě minuty později ale Řevničov vsítil kontaktní branku. Centr z levé strany si našel v náběhu Kapr a tísněný obráncem nekompromisně rozvlnil síť za bezmocným Benešem - 1:2.

 

Řevničov se hnal za vyrovnávním, v další situaci malým vápnem prolétl nebezpečný míč, který však nikdo za záda pustovětského brankáře neusměrnil. V 58. minutě zahrozily Pustověty a znovu gólově. Centr mířící na Hranaie byl zblokován, ale pouze na kopačku Černého, který mířil přízemní střelou přesně do rohu ke vzdálenější tyči - 1:3. Produktivita Pustovět byla v tomto duelu prozatím stěžejní.

 

Ani tato branka domácí celek nepoložila. Sparta se hnala za kontaktní brankou, ale veškeré útočné snažení ztroskotalo buď na špatné finální fázi nebo na výborně chytajícím Benešovi. Ten vyrážel jeden z rohových kopů mimo vápno, kde byl v náběhu jeden z domácích hráčů a nebezpečnou hlavičkou donutil pustovětského brankáře vyšponovat se do výšky, aby konečky prstů vyndal míč letící pod břevno. V další šanci se po nahrávce od Fujery objevil Kočí, ale i jeho střelu hostující brankář zneškodnil.

 

V 75. minutě se Řevničov dočkal. Přízemní centr z levé strany mířil do náběhu na Kapra, který si opět ve vápně počínal jako rozený kanonýr a vrátil svůj tým do hry - 2:3. Čas plynul a zbývaly poslední minuty. Po jedné z několika standardních situací se dostal Řevničov do obrovské šance, ale ve skluzu trefil jeden z domácích hráčů pouze tyč. Ani hlavička Kočího z těsné blízkosti vyrovnaní nepřinesla. Sparta se přeci jen dočkala vysněného gólu! Ze střední vzdálenosti napřáhl svou levačku Husák a jeho pokus skončil přesně za tyčí - 3:3.

 

Obrovskou euforii na domácí straně ale vystřídalo zklamání. Pustověty co měly, to proměnily. Sokol si nevytvořil velké množství šancí, ale zdobila ho produktivita. Právě ta v tomto duelu rozhodla. Na konci nastavení odcentrovali hosté po autovém vhazování do šestnáctky, kde hlavičkou dostal O. Hula míč přes Tomeše a euforie rázem vypukla na druhé straně - 3:4. Řevničov ani v daším zápase nezískal body a znovu musel přijmout porážku o jediný gól, navíc na úplném konci utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: Z naší strany herně povedené utkání. Bohužel jsme měli neuvěřitelné množství neproměněných šancí. Velká smůla, bohužel jsme bez bodu.

TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš, brankář: Zápas bohatý na góly, který diváka nenudil. Nakonec rozhodla naše vyšší produktivita, a tak po hektickém závěru bereme tři body.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - M. Tóth [-] , T. Bohatý [-] (81. J. Urbanovič [-] ) , L. Vait [-] , D. Jun [-] (60. P. Suchý [-] ) - J. Fujera [-] (69. J. Sedlák [-] ) , M. Kočí [-] , M. Beneš [-] , J. Murčo [-] - J. Husák [-] , V. Kapr [-] -

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - P. Matějovský [-] , M. Peták [-] , T. Černý [-] (70. M. Hanuš [-] ) , O. Hula [-] , J. Hula [-] , V. Bičovský [-] , M. Hranai [-] (88. M. Hajný [-] ) , T. Loder [-] (37. M. Šimon [-] ) , T. Elznic [-] , P. Hovorka [-] (83. F. Kratochvíl [-] )

ŽK: 90. O. Hula .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Švagr Tomáš - KOZÁK Lubomír, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Domácí pořebuji bodovat a forma hostů není taková jako v loňské sezoně

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Oba týmy potřebují nutně bodovat, aby se jim lépe dýchalo. Dost záleží na tom, jestli bude na hřišti Pavel Bohatý, který je pro Spartu takřka klíčový. I přesto si myslím, že o něco kvalitnější kádr má momentálně Sokol a tipuji jeho těsnou výhru.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích