1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jediný gól Pustovět znamenal vítězství


Branky


19

Nepovedený výkon z minulého kola mohla napravit Kněževes na hřišti Pustovět. Domácí chtěli naopak navázat na svůj povedený zápas v Lišanech, po kterém brali plný počet bodů. Stejný počet brali i po vzájemném duelu s Kněževsí, na vítězství stačil Sokolu jediný gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítězný gól Petáka

První vážnější šance a hned gól. Takový vstup do zápasu by si jistě každý přál. Uběhlo deset minut a po rohovém kopu se hlavičkou prosadil Peták - 1:0. Další příležitost byla k vidění až po půl hodině hry. Rohový kop vyrazil Beneš na kopačku Hertla, který to zkoušel technickým obloučkem, míč skončil ale těsně nad. O minutu později bylo rušno na druhé straně, pokus Holečka z bezprostřední blízkosti Lenner dokázal vytěsnit mimo tři tyče.

 

Kněževes chtěla vyrovnat a těsně před odchodem do kabin k tomu měl velmi blízko velezkušený Plaček. Miksa utekl po lajně a přesným míčem našel právě Plačka, kterého ovšem vychytal Beneš a nadále držel nejen své čisté konto, ale především domácí vedení. To bylo o to cennější, že se Pustověty sešly na utkání znovu pouze v jedenácti hráčích.

 

 

 

Skóre se nezměnilo

Ve druhém poločase měly více příležitostí domácí. Kněževeské defenzivě nejvíce zatápěl Holeček, který v 59. minutě vymíchal obranu, ale následnou střelu poslal mimo. Znovu to byl Holeček, který započal závěrečnou dvacetiminutovku svou individuální akcí. Vybojoval míč a následný postup na Lennera zakončil bombou do jeho tyče. Na následnou dorážku nedosáhl Peták.

 

Autor první branky mohl v 83. minutě těžit z dobré práce Holečka, který ustál souboj s protihráčem a naservíroval mu míč před odkrytou branku. Ta byla bohužel pro domácí Petákovi malá. V závěru utkání stejná dvojice, znovu Holeček v roli nahravače. Tentokrát mířil Peták z hranice malého vápna nad. Kněževes měla také své příležitosti, ale Plačkovi nebylo v tomto utkání přáno. Hosté museli navíc dohrávat od 82. minuty bez vyloučeného P. Čihaře. Kněževes v dalším zápase nepředvedla přesvědčivý výkon a znovu ji to stálo body.

 

Galerie od Štefana Ferencze + vlastní.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš, brankář: Nakonec vybojované tři body. V průběhu zápasu jsme si vytvořili řadu gólových šancí, ale nedokázali je proměnit. Jelikož jsme ale dobře bránili až do poslední minuty, tak nejtěsnější možný výsledek rozhodl o naší zasloužené výhře. Opět jsme se sešli pouze v jedenácti lidech, ale všichni zápas svědomitě odmakali.

FK Kněževes
Jan Plaček, útočník: Stejný výkon jako minulý týden. Byl to vyrovnaný zápas, ale my nejsme schopni dát góly. Domácí dali gól ze standardní situace a to rozhodlo.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - P. Matějovský [-] , M. Peták [-] , M. Šimon [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-] , V. Bičovský [-] , P. Holeček [-] , F. Kratochvíl [-] , T. Elznic [-] , P. Hovorka [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - J. Vrábík [-] , T. Kejla [-] , L. Malafa [-] , J. Kříž [-] , M. Miksa [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , V. Kyncl [-] , R. Hertl [-] (46. J. Vršecký [-] ) , P. Čihař [-]

ŽK: 71. J. Hula , 77. M. Peták , 90. P. Matějovský - 54. P. Čihař , 82. L. Malafa . ČK: 82. P. Čihař .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BLOKEŠ Ondřej, DOHNAL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

Pustověty nezažívají šťastný vstup do sezóny, ovšem ani Kněževes nemá nejlepší formu. Vidím to spíše na výhru Kněževsi, ale držím palce kamarádům z Pustovět.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích